website deceptive website warning

Door een bug worden miljoenen SSL-certificaten door Let’s Encrypt ingetrokken. Let’s Encrypt doet haar best om alle aangetaste leden via e-mail op de hoogte te brengen, maar ze hebben van lang niet iedereen de contactgegevens. Wil je weten of jouw SSL-certificaat ingetrokken is? Vraag nu je gratis check bij ons aan en wij zullen je helpen om je websitedata veilig te houden.

Gratis website scan

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar
info@rminds.nl of laat je webadres en e-mail gegevens achter zodat wij direct je website SEO score kunnen testen

Wanneer zal ik dit probleem ondervinden?

Let’s Encrypt plant om de 3.048.298 herroepingen klaar te hebben voor 5 maart, 2020 om 03:00 UTC. Om deze deadline te halen zullen ze de herroepingen vandaag (4 maart, 2020) om 20:00 UTC (21:00 Nederlandse tijd) beginnen.

Is mijn nu niet meer beveiligd?

SSL-certificaten zijn er om de data die door websitegebruikers ingevoerd wordt te coderen. Deze data kan dan alleen gedecodeerd worden door de server waar de website op gehost is. Dus, SSL-certificaten zorgen ervoor dat gebruikers veilig hun (persoonlijke) gegevens in kunnen voeren zonder het risico te lopen dat deze data door iemand anders gelezen kan worden. Dit verhoogt de betrouwbaarheid van een website en creëert daarmee gebruikersvertrouwen. Naast het beveiligen van informatie verhoogt het hebben van een SSL-certificaat ook de Google ranking van websites in verhouding tot websites die dat niet hebben.

Hoe beveilig ik mijn website?

Dus, zonder een SSL-certificaat vindt er geen codering van gebruikersdata plaats, waardoor jouw website data kwetsbaarder is voor hackers of tijdens een gegevenslek. Is jouw Let’s Encrypt SSL-certificaat ingetrokken of heb je nog helemaal geen SSL-certificaat? Neem dan contact op zodat wij je hiermee kunnen helpen.

Bel mij terug

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar
info@rminds.nl of laat je gegevens achter zodat wij je kunnen terugbellen

Onze projecten

Rocket Minds IT implementaties: Websites, (mobiele) applicaties, webshops, prijswinnende designs en digitale marketing.