Mobiele Applicaties

De populariteit van de smartphone is de laatste jaren met grote snelheid gegroeid. De smartphone is zelfs de traditionele web navigator – de PC/laptop – aan het vervangen. Dit is één van de voornaamste redenen om na te denken over de verschillende manieren dat je klanten kunt bereiken met een mobiel platform.

Heeft jouw organisatie een idee voor een mobiele app en wil je graag meer weten over de verschillende mogelijkheden? Rocket Minds helpt jullie graag verder!

Voordat je aan het maken van de app zelf begint te denken is het belangrijk om eerst goed te bedenken wat deze app kan doen voor jouw bedrijf. In sommige gevallen kan een mobiele applicatie een compleet bedrijf op zichzelf vertegenwoordigen, maar meestal verbetert een mobiele app voornamelijk de klantinteractie en de gebruiksvriendelijkheid van een bestaand bedrijf.

In onze ervaring door de jaren heen hebben we ondervonden dat de ontwikkeling van hybriede mobiele applicaties – vergeleken met reguliere mobiele applicaties – niet alleen gemakkelijker is, maar uiteindelijk ook kosten bespaard. Omdat hybriede apps op het internet worden ontwikkeld, zijn ze niet gebonden aan een specifiek besturingssysteem. Succesvolle applicatie ontwikkelaars zoals Whatsapp, Facebook, Viber en Slack maken allemaal gebruik van een hybriede app.

  • Kosten en tijd besparing- De ontwikkeling van een hybriede applicatie bespaart tot 70% van de ontwikkelingstijd
  • Multiplatform toepasbaar- Hybriede applicaties kunnen op elk platvorm en op elk type besturingssysteem draaien: desktops/laptops (Windows / Mac), web, iOS, Android, etc.
  • Het simplificeert de app ontwikkeling in één broncodering- De codering hoeft maar één keer geschreven te worden en er hoeven alleen maar kleine aanpassingen te worden gemaakt voor elk verschillende platform of besturingssysteem.
  • Door de API’s en plug-ins zijn er geen directe interacties met de stuurprogramma’s van de gebruikers nodig- Aangezien een hybriede app voornamelijk op een web-framework wordt gebouwt, krijgt de app alle informatie van API’s en plug-ins. De app draait daardoor voornamelijk op de server in plaats van de hardware van de gebruiker.
  • De app bestaat op slechts één framework en heeft dus niet meerdere expertises nodig.- Er zijn geen verschillende experts nodig voor elk verschillend platform en er is dus slechts één veld van expertise nodig. Hierdoor kunnen ontwikkelaars gemakkelijk samenwerken, waardoor ontwikkelingsproces automatisch versnelt.

Heb je vragen of wil je een offerte voor het ontwikkelen van jouw eigen Mobiele applicatie? Neem dan contact met ons op:

Rotterdamsedijk 417A, 3112AP, Schiedam

+31 (0)6 156 447 86

info@rminds.nl

ma-vr: 09:00 uur tot 17:00 uur

Onze projecten

Rocket Minds IT implementaties: Websites, (mobiele) applicaties, webshops, prijswinnende designs en digitale marketing.