Mobiele Applicaties

De populariteit van de smartphone is de laatste jaren met grote snelheid gegroeid

De smartphone is zelfs de traditionele web-navigator – de computer – aan het vervangen. Dit is één van de voornaamste redenen om na te denken over de verschillende manieren dat je klanten kunt bereiken met een mobiel platform. Heb je een idee voor een mobiele app en wil je graag meer weten over de verschillende mogelijkheden? Bij Rocket Minds helpen we je graag verder!

Voordat je aan het maken van de app zelf begint te denken is het belangrijk om eerst goed te bedenken wat deze app voor jou moet doen. In sommige gevallen kan een mobiele applicatie een compleet bedrijf op zichzelf vertegenwoordigen, maar meestal verbetert een mobiele app voornamelijk de klantinteractie en de gebruiksvriendelijkheid van een bestaande organisatie.

In onze ervaring door de jaren heen hebben we ondervonden dat de ontwikkeling van hybride (web) mobiele applicaties – vergeleken met reguliere mobiele applicaties – niet alleen gemakkelijker is, maar uiteindelijk ook kosten bespaard. Omdat hybride apps op het internet worden ontwikkeld, zijn ze niet gebonden aan een specifiek besturingssysteem. Succesvolle applicatieontwikkelaars zoals Whatsapp, Facebook, Viber en Slack maken allemaal gebruik van een hybride app.

Bel mij terug

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar
info@rminds.nl of laat je gegevens achter zodat wij je kunnen terugbellen

  • Kosten en tijd besparing: De ontwikkeling van een hybride applicatie bespaart tot 70% van de ontwikkelingstijd.
  • Multiplatform toepasbaar: Hybride applicaties kunnen op elk platvorm en op elk type besturingssysteem draaien: desktop/laptop (Windows / Mac), web, iOS, Android, etc.
  • Het simplificeert de app ontwikkeling in één broncodering: De codering hoeft maar één keer geschreven te worden en er hoeven alleen maar kleine aanpassingen te worden gemaakt voor elk verschillende platform of besturingssysteem.
  • Door de API’s en plug-ins zijn er geen directe interacties met de stuurprogramma’s van de gebruikers nodig: Aangezien een hybriede app voornamelijk op een web-framework wordt gebouwt, krijgt de app alle informatie van API’s en plug-ins. De app draait daardoor voornamelijk op de server in plaats van de hardware van de gebruiker.
  • De app bestaat op slechts één framework en heeft dus niet meerdere expertises nodig: Er zijn geen verschillende experts nodig voor elk verschillend platform en er is dus slechts één veld van expertise nodig. Hierdoor kunnen ontwikkelaars gemakkelijk samenwerken, waardoor ontwikkelingsproces automatisch versnelt.

Heb je vragen of wil je een offerte voor het ontwikkelen van jouw eigen Mobiele applicatie? Neem dan contact met ons op:

Mobiele applicaties | Rocket Minds

Rotterdamsedijk 417A, 3112AP, Schiedam

Mobiele applicaties | Rocket Minds

+31 (0)6 156 447 86

Mobiele applicaties | Rocket Minds

info@rminds.nl

Mobiele applicaties | Rocket Minds

ma-vr: 09:00 uur tot 17:00 uur

Onze projecten

Rocket Minds IT implementaties: Websites, (mobiele) applicaties, webshops, prijswinnende designs en digitale marketing.