De populariteit van de smartphone is de laatste jaren met grote snelheid gegroeid. De smartphone is zelfs de traditionele web navigator –de PC– aan het vervangen. Dit is een van de voornaamste redenen om na te denken over de verschillende manieren dat u klanten kunt bereiken met een mobiel platform.

Heeft uw bedrijf, organisatie, of bureau een idee voor een mobiele app en wilt u graat meer weten over de verschillende mogelijkheden? RMinds helpt u graag verder!

Voordat u aan het maken van de app zelf begint te denken is het belangrijk om eerst goed uit te denken wat deze app kan doen voor uw bedrijf. In sommige gevallen kan een mobiele applicatie een compleet bedrijf op zichzelf vertegenwoordigen, maar meestal verbetert een mobiele app voornamelijk de klantinteractie en de gebruiksvriendelijkheid van uw bedrijf.

Door jaren ervaring hebben we ondervonden dat de ontwikkeling van hybride mobiele applicaties – vergeleken met reguliere mobiele applicaties – niet alleen vermakelijker is, maar uiteindelijk ook kosten bespaard. Omdat hybride apps op het internet worden ontwikkeld, zijn ze niet gebonden aan een specifiek besturingssysteem. Succesvolle applicatie ontwikkelaars zoals Whatsapp, Facebook, Viber en Slack hebben al gekozen om een hybride app te gebruiken.

  • Kosten en tijd besparing- De ontwikkeling van hybride applicaties bespaart tot 70% van de ontwikkelingstijd
  • Multiplatvorm toepasbaar- Hybride apps kunnen op elk platvorm en op elk type besturingssysteem draaien: desktops/laptops (Windows / Mac), web, iOS, Android, etc.
  • Het simplificeert de app ontwikkeling in één broncodering- De codering hoeft maar één keer geschreven te worden en er hoeven alleen maar kleine aanpassingen te worden gemaakt voor elk verschillende platform of besturingssysteem.
  • Door de API’s en plug-ins zijn er geen directe interacties met de stuurprogramma’s van de gebruikers nodig- Aangezien de app voornamelijk op een web-framework is gebouwt, krijgt het alle informatie van API’s en plug-ins. De app draait dus ook voornamelijk op de server in plaats van de gebruikers hardware.
  • De app bestaat op slechts één framework en heeft dus niet meerdere expertises nodig.- Er zijn geen verschillende experts nodig voor elk verschillend platform. Er is dus slechts één veld van expertise nodig, hierdoor kunnen ontwikkelaars gemakkelijk samenwerken waardoor het ontwikkelingsproces versnelt.

Have more question or want to order a website? Contact us

Ulgersmaweg 35, 9731BK

+31 615 261 612

info@rminds.nl

ma-vr: 09:00 uur tot 17:00 uur

Onze projecten

Onze projecten zijn representatief voor onze kerncapaciteiten en hier ziet u enkele succesverhalen waarin ze toegepast zijn in klantscenarios.