webwinkel klantperspectief

Waar moet je aan denken wanneer je jouw eigen webshop opent

Zorg ervoor dat je de wetten omtrent handel op afstand kent voordat je begint aan het uitdenken van je eigen webshop. Daarnaast is het belangrijk om het marktsegment van jouw producten grondig te onderzoeken. Er is namelijk niet naar elk product altijd vraag en de populaire marktsegmenten in jouw regio zijn soms al bezet door andere webshops. Wanneer je na de onderzoeksfase begint aan de ontwikkeling van jouw eigen webshop zijn er een aantal elementen die van groot belang zijn. Allereest, voor de verkoop van sommige producten zul je een certifcaat nodig hebben, dus in dat geval moet je zorgen dat je deze binnen hebt voordat je de eerste verkoop maakt. Voor de webshop zelf is het faciliteren van verschillende betaalopties tegenwoordig een must en is het daarnaast belangrijk om de bezorging van jouw producten goed te structureren. Gelukkig bestaan de meeste bezorg- en betaalplatforms uit API’s en deze kunnen dus gemakkelijk geïmplementeerd worden. Tot slot, denk er aan om een garantieservice van je eigen leveranciers te vragen voordat je begint met je eerste verkopen.

Bel mij terug

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar
info@rminds.nl of laat je gegevens achter zodat wij je kunnen terugbellen

Klantperspectief

In onze moderne wereld zijn mensen erg gehecht aan hun vrije tijd. Ook al helpt het lopen van winkel naar winkel en het zien en voelen van tastbare producten om klanten te overtuigen, steeds meer mensen geven de voorkeur aan internetshoppen. Een webshop is namelijk simpel, snel en gemakkelijk. Een online winkel is dus de perfecte formule met een aantal specifieke voordelen:

  • Groot assortiment

    De verscheidenheid aan producten in een reguliere winkel is altijd gelimiteerd, simpelweg door de fysieke ruimte waar de winkel is gebouwd of door de focus op een specifieke commerciële branche. Daar komt bij dat verschillende producten van hetzelfde bedrijf meestal verspreid zijn over verschillende winkels. In dit geval is de keuze gelimiteerd tot de fysieke winkel waar je bent. In een online winkel, daarentegen, zijn alle producten tegelijkertijd zichtbaar en kunnen deze ook meteen besteld worden.
  • Gemakkelijke keuze

    De complete hoeveelheid aan producten is verdeeld over verschillende categorieën en sub-categoriën. Zo’n structuur maakt een overzichtelijk geheel en maakt het navigeren door de verschillende producten gemakkelijk en snel. In een webshop kunnen klanten zoeken op het gewenste soort product en vervolgens een keuze maken gebaseerd op de prijs, functionaliteit en hoe het product eruit ziet. Dus, met een zoek- en selectiesysteem dat alle belangrijke producteigenschappen herkent is het makkelijker voor klanten om te oordelen welk product het beste bij hun wensen past.
  • Tijdeconomie

    Een product kopen in een online winkel kost gemiddeld maar 15 minuten. Om hetzelfde product in een reguliere winkel te kopen is de klant al gauw veel meer tijd kwijt, vooral als de reis naar en van de winkel wordt meegerekend. Het is dus niet meer nodig om naar de winkel toe te gaan en tijd te spenderen aan het bekijken van alle producten; online kan dit allemaal vanuit het comfort van je eigen huis gedaan worden. Daarnaast kan een online koper op elk moment het “shoppen” stoppen of pauzeren en verder gaan met zijn keuze wanneer het beter uitkomt. Daar komt nog bij dat een online winkel 24/7 toegankelijk is en niet dicht gaat tijdens weekenden of vakanties.
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket Minds
Open-markt of Gepersonaliseerd CMS?
Om jouw webshop te bouwen zijn er een aantal voorgeprogrammeerde systemen op de markt. De meest gebruikten zijn WooCommerce en Shopify, maar wij kunnen ook een CMS personaliseren naar jouw behoeftes.
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket Minds
Integratie van betalingsmethodes
In het realiseren van een webshop is het hoofddoel natuurlijk om daadwerkelijk te verkopen. Om dit te kunnen zul je een configuratie van je eigen betalingssysteem nodig hebben. Wij adviseren om Mollie of Stripe te gebruiken, aangezien dit gemakkelijke systemen zijn die betalingen via iDeal, PayPal of CreditCard faciliteren.
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket Minds
Voorraad en bezorgingsopties
Als je voor een gepersonaliseerd systeem kiest, dan kunnen we jouw webshop zo bouwen dat je gemakkelijk je eigen voorraadbeheer kunt doen, je bezorgingen kunt managen en duidelijk je kosten kunt overzien.
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket Minds
Google AdWords
Om je producten te verkopen moet je natuurlijk wel eerst klanten aantrekken. Een effectieve manier is om je webshop te promoten door met Google AdWords een kwalitatieve advertentiecampagne op te zetten.

Uiteraard blijven er altijd vragen over, maar met een vakkundige en doordachte aanpak is jouw succesvolle webshop met tevreden klanten slechts een kwestie van tijd.

Als je meer vragen hebt of de mogelijkheid voor je eigen webshop wil bespreken, klik dan hier

Webshop Ontwikkeling Tarieven

Verkoop online met een nieuwe webshop die al binnen 1 maand online kan zijn. De online community is een gigantische potentiële doelgroep voor iedere winkel.

Basis webshop
Het Basis webshop pakket is om zo snel mogelijk te beginnen met verkopen. Jouw webshop zal ontwikkelt worden op het WooCommerce Content Management Systeem (CMS) van WordPress en het design zal gebaseerd worden op een template naar keuze. Je hoeft alleen de content aan te leveren en dan is de website in ongeveer 3 weken online.
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsLevertijd ongeveer 3 weken
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsTemplate design inclusief branding
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket Minds1 design revisieronde
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsResponsive design
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsWooCommerce CMS
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsBasis webshop modules
Geavanceerde webshop
Ons Geavanceerde webshop pakket wordt ontwikkeld op een WooCommerce of Shopify Content Management Systeem (CMS). Je krijgt een gepersonaliseerd design aan de hand van jouw merkidentiteit en geavanceerde modules.
vanaf €1.90000
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsLevertijd ongeveer 2 maanden
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsGepersonaliseerd design met maximaal 3 revisierondes
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsResponsive design
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsWooCommerce of Shopify CMS
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsAlle webshop modules
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsGeavanceerde categorisatie
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsBetalingssysteem integraties
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsVoorraadbeheer
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsTechnisch geoptimaliseerd + SEO Starter Pakket
100% Maatwerk webshop
Ons 100% gepersonaliseerde webshop pakket is de perfecte oplossing wanneer je precies weet wat je wil, maar voorgeprogrammeerde systemen dit niet standaard bieden. We kunnen een compleet Content Management Systeem (CMS) op maat maken of gepersonaliseerde modules integreren op een WooCommerce of Shopify CMS.
Prijs op anvraag
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsLevertijd vanaf 2 maanden
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsGepersonaliseerd design zonder limiet op het aantal revisierondes
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsResponsive design
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsWooCommerce, Shopify of CMS op maat
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsGeavanceerde categorisatie
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsBetalingssysteem integratie
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsVoorraadbeheer
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsAlle webshop modules
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsGepersonaliseerde functionaliteiten
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsGepersonaliseerde modules en widgets
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsAPI-connecties met andere systemen
Webshops vanuit het klantenperspectief | Rocket MindsTechnisch geoptimaliseerd + SEO Starter Pakket

Onze projecten

Rocket Minds IT implementaties: Websites, (mobiele) applicaties, webshops, prijswinnende designs en digitale marketing.