content en fotos

Content en foto's helpen om jouw websitedoelen te behalen en jouw organisatie ideologie te communiceren. Daarbij kunnen ze ook je Google ranking (SEO) verbeteren, waardoor je jouw teksten altijd het beste door een copywriter kunt laten schrijven. Deze mensen helpen met het maken van unieke teksten, die helpen om jou website hoger in de zoekmachine te indexeren, wat uiteindelijk leidt tot meer bezoekers.

website content en fotos

Je kunt je eigen copywriter inhuren, maar je kunt ook gebruik maken van de Rocket Minds copywriting service.
Voordat onze copywriter begint met het schrijven van de inhoud voor jouw website, zal deze een aantal vergaderingen inplannen om te begrijpen wat de ideologie van jouw bedrijf is en wat de bedrijfsdoelstellingen zijn. Alleen op deze manier kan hij ervoor zorgen dat jouw organisatie goed in woorden wordt uitgedrukt.

Onze copywriter kan ook een slogan of teksten voor ander promotiemateriaal voor je schrijven en hij kan zelfs met de marketing afdeling van jouw bedrijf samenwerken.

Onthoud!
Goede kwaliteit design vereist goede kwaliteitsinhoud.
Goede kwaliteit inhoud zal jouw Google Ranking verbeteren.

Wanneer het aankomt op de foto's van je website, adviseren wij 2 opties:

We raden je ten zeerste af om foto's te gebruiken die gemaakt zijn met je telefoon of een eenvoudige camera. De lage kwaliteit of slechte belichting kan namelijk het volledige nieuwe designconcept van jouw website beschadigen.

Content optimalisatie

Content optimalisatie is een belangrijk aspect van de SEO (Search Engine Optimization) van jouw website. Het is ook het langst durende aspect, want om relevant te blijven, moet je geoptimaliseerde content aan je website blijven toevoegen. Google controleert altijd de snelheid en andere technische aspecten van je website, maar voor Google - en je voor je bezoekers natuurlijk - is het ook belangrijk om interessante en relevante content op je website te vinden. Content omvat niet alleen tekst en titels, maar ook afbeeldingen en andere mediabestanden die allemaal een bepaalde beschrijving, zoekwoord frequentie, grote, etc. moeten hebben om geoptimaliseerd voor Google te zijn.
Inhoud en foto's: Waarom zijn ze belangrijk? | Rocket Minds

Onze projecten

Rocket Minds IT implementaties: Websites, (mobiele) applicaties, webshops, prijswinnende designs en digitale marketing.