Tegenwoordig is het hebben van een mobiel-vriendelijke website van cruciaal belang, aangezien meer dan 50% van de gebruikers vanaf een mobiel apparaat (telefoon of tablet) uw website bekijkt.

Dit is de belangrijkste reden waarom we geen mobiele optimalisatie als extra service bieden, maar dit gelijk opnemen in elke geleverd product- achten wij mobiele toegankelijkheid noodzakelijk voor elke website, ongeacht hoe groot deze is.
In de tweede plaats hebben Google in 2015 implementeerde een nieuwe indexering procedure, die automatisch de mobiele-vriendelijke websites up zal bewegen, boven de niet-geoptimaliseerde websites.

De neiging om over te gaan naar meer geavanceerde, compacte, en intelligente apparaten kan niet meer ontkend worden. De laatste jaren is het via Google te zien dat zoekresultaten meer resultaat leveren wanneer een mobiel apparaat gebruikt wordt, dan met bijv. een desktop. Dit betekend dat er steeds meer mensen zijn die hun mobiele apparaten gebruiken wanneer zij via Google zoeken, in plaats van met een desktop.
Deze essentiele verandering in klantgedrag zou bedrijfseigenaren die nog geen mobiel-vriendelijke website hebben moeten alarmeren. Mobiele apparaten zijn zo gebruiksvriendelijk geworden, dat zelfs kinderen ze dagelijks gebruiken. Een mobiele website is dus een must voor elk bedrijf, ongeacht het thema.

Zullen door jullie ontwikkelde websites geoptimaliseerd worden for mobile gebruik?

Absoluut! Een mobiel-vriendelijke website hebben is van groot belang, dit is dan ook de reden dat we mobiele optimalisatie niet als losse, aparte dienst aanbieden, maar het een van de hoofddiensten is de we bieden – we zien dit als een noodzakelijkheid voor elke website, hoe groot of klein de website ook is. Daarbij heeft Google in 2015 een nieuwe indexatie-procedure geïmplementeerd, die ervoor zorgt dat alle mobiel-vriendelijke websites eerder naar boven komen dan websites die dit (nog) niet hebben.

Google created a web-tool for automatically checking if your website will be indexed as mobile friendly or not.


Try it now

Is uw website nog niet geoptimaliseerd, maar wilt u geen compleet nieuwe website?

Als uw website nog niet is geoptimaliseerd - dan zal deze momenteel lagere posities in de zoekresultaten toegewezen krijgen. Voor het oplossen van dit probleem is het niet noodzakelijk een volledig nieuwe website te ontwikkelen. Wij kunnen u helpen uw huidige website te optimaliseren.

Als u nog andere vragen heeft met betrekking tot de mobiele optimalisatie - neem dan gerust contact met ons op.

Onze projecten

Onze projecten zijn representatief voor onze kerncapaciteiten en hier ziet u enkele succesverhalen waarin ze toegepast zijn in klantscenarios.