UI Design vertegenwoordigt het meest grafische werk aan het project, gebaseerd op de schetsen gemaakt in een eerder stadium en de technische voorschriften. Het omvat alle grafische elementen die het project naar een nieuw niveau brengen, door te besluiten om animaties toe te voegen, video-achtergronden, het kiezen van een speciale indeling om op te vallen. Het vertegenwoordigt de cosmetica van het lichaam.

UX design is meer een analytisch en technisch gebied. Het is het proces van verbetering van de klanttevredenheid en loyaliteit door het verbeteren van de bruikbaarheid, gebruiksgemak, en plezier in de interactie tussen de klant en het geleverde product.

Interaction design helpt bij het verzekeren van bruikbaarheid op een hoog niveau voor uw website of applicatie. Het zal betrekking hebben op alle dynamische elementen van uw website zoals koppelingen, knoppen en formulieren, en zorgt voor de acties die u heeft om ze te volgen.
De belangrijkste resultaten van een interactie ontwerp zullen een sitemap zitten.

Waarom is deze stap nodig?

Om het gebruiksvriendelijke proces van registratie / bestellen / contact / vinden van nieuwe informatie over uw bedrijf te verzekeren, die zal leiden tot een verhoging van de verkoop.

Onze projecten

Onze projecten zijn representatief voor onze kerncapaciteiten en hier ziet u enkele succesverhalen waarin ze toegepast zijn in klantscenarios.