Naargelang de behoeften van uw website kun je verschillende oplossingen voor webhosting vinden. U kunt eenvoudige en gratis hosting tot complexe en zeer dure hosting tegenkomen. Uw keuze hangt af van de middelen die nodig zijn voor het uitvoeren van uw website op optimale parameters.

Voor starters:

Kies geen dure oplossingen. U hebt altijd de optie om te upgraden naar een betere en meer krachtige server. De prijs zou niet de drijfveer achter uw beslissing moeten zijn , maar juist de kwaliteit van de verstrekte diensten.

Dus laten we aan de slag en een kijkje nemen naar de mogelijke oplossingen voor het hosten van uw website:

 • 1

  Gratis webhosting

  Dit type hosting wordt aanbevolen voor beginners die niet bereid zijn een investering in deze richting te maken. Hoewel de dienstverleners luid beweren dat het gratis is, weten we allemaal dat zul je er iets voor in moet leveren. In de meeste gevallen betekent dit dat u "betaalt" in de zin van advertenties geplaatst door uw hosting provider. Dit betekent dat uw pagina's een minder aangename verschijning zal hebben en de laadtijd van uw website zal toenemen. Meestal zul je niet elke technische ondersteuning hebben en de kwaliteit van de diensten is lager dan verwacht.
 • 2

  Web-shared hosting

  Dit soort hosting is het meest populair onder de alternatieven. Uw website zal zijn eigen domein, e-mail, database hebben en zal een krachtige server met meer websites delen. Meestal is de technische ondersteuning goed, variërend van bedrijf tot bedrijf. Dit is een van de belangrijkste factoren in het kiezen van een Web-shared hosting.
 • 3

  Dedicated server

  Bij aankoop van deze oplossing, zal u uw website hosten op een dedicated server. Hiermee huurt u dus een server voor alleen uw website. Het wordt aanbevolen voor websites met veel verkeer. Het is een krachtige, veilige en met onbeperkte software ondersteuning.
 • 4

  VPS (Virtual Private Server) of Cloud Server

  Aanschaf van een VPS zou betekenen dat u precies weet wat u hebt gekocht, hoeveel bezoekers uw server aankan en wat zijn grenzen zijn. De belangrijkste kenmerken van een VPS zijn toewijzing van CPU, RAM en harde schijf vanaf een server. Dus, aan uw VPS-server zal een bepaald percentage van deze drie kenmerken toegekend worden.

Onze projecten

Onze projecten zijn representatief voor onze kerncapaciteiten en hier ziet u enkele succesverhalen waarin ze toegepast zijn in klantscenarios.