Kleurstalen zijn een van de hoofd/voornaamste elementen die het merk van uw bedrijf vormt. De kleurstaal die gebruikt wordt op de website zal uw bedrijf uitstekend moeten representeren/ Een kleurstaal representeert uw bedrijf (online)/De kleurstaal bepaalt de kleuren voor de huisstijl van de website.

Wat als mijn bedrijf nog geen huisstijl heeft?

Als uw bedrijf al een huisstijl heeft, kunt u de kleurcodes aan ons doorgeven (bijvoorbeeld #e7e7e7) Als u nog helemaal geen huisstijl heeft, kunt u ons laten weten waar u aan denkt; wij bieden u dan verschillende kleurcombinaties aan die bij uw bedrijf passen.

Kleur kiezen?

De gekozen kleurstaal zal op een onderbewust niveau de aantrekkingskracht van uw bedrijf en/of website bepalen/karakteriseren. Elke kleur heeft een zekere psychologische kracht/betekenis, die er voor zorgen dat klanten uw website op een bepaalde manier interpreteren. Het is belangrijk dat dat gelijk is aan wat u wilt uit dragen (naar de klant/wereld (toe)).
Onthoud goed dat consumenten producten en diensten kiezen op basis van zowel emotie als pragmatische overwegingen.

Onze projecten

Onze projecten zijn representatief voor onze kerncapaciteiten en hier ziet u enkele succesverhalen waarin ze toegepast zijn in klantscenarios.