Het plannen van uw webdesign door middel van sketches.

 • 1

  Tekening

  Door te tekenen, is het mogelijk om snel ideeën op papier te krijgen, bijna net zo snel als dat het in je opkomt. Het werkt on-the-fly, zodat u minder factureerbare uren op de monitor hoeft te besteden en meer tijd heeft om ideeën te genereren. Gewoon de mouwen opstropen en oplossingen bedenken.
 • 2

  Digital wireframes

  wanneer de tekening informeel genoeg lijk te zijn, komt de tijd om te beginnen met het invullen van de digitale wireframes.
 • 3

  PSD Sketches

Hoe maak je schetsen?

Eerst verzamelt u de kritische inhoud voor de pagina-beslis wat u wil dat de pagina toont. Dit kan worden gedaan met sticky notes of het schrijven van een document.

Ten tweede, kijk voor voorbeelden op internet en beslis hoe u wilt dat de inhoud voorbereid wordt alvorens het wordt getoond. Schets de navigatie, inhoud katernen, kolommen, gerelateerde steun blokken inhoud, kopteksten, voetteksten, enzovoort.

Na het realiseren van meer ontwerp schetsen, moet het gecombineerd worden in één, door te kiezen voor de beste resolutie voor elk blok, dat uiteindelijk resulteert in het winnende idee.


Download een PSD sketch voorbeeld Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 88.0 MB

Onze projecten

Onze projecten zijn representatief voor onze kerncapaciteiten en hier ziet u enkele succesverhalen waarin ze toegepast zijn in klantscenarios.