Beste Webshop Laten Maken door Rocket Minds

Een professionele webshop op maat al vanaf 1.500,- euro

Webshop laten maken

Met je eigen webshop ben je niet meer afhankelijk van een fysieke winkel. Elke dag neemt het aantal ondernemers dat een webshop laat bouwen toe. Dit is geen rare transitie, want een webshop is snel te maken, goedkoop in het onderhoud en heeft meestal weinig tot geen personeelskosten.

Als je jouw webshop laat maken met WooCommerce, Shopify, Magento of een ander CMS, kun je het beheer geheel zelf afhandelen. Toch is het bouwen van een professionele webshop een intensief proces, waarbij het belangrijk is dat je met de juiste partij te werk gaat. Lees verder om te kijken wat we bij Rocket Minds voor jou kunnen doen.

Open-markt of Gepersonaliseerd CMS?
Om jouw webshop te bouwen zijn er een aantal voorgeprogrammeerde systemen op de markt. De meest gebruikten zijn WooCommerce en Shopify, maar wij kunnen ook een CMS personaliseren naar jouw behoeftes.
Integratie van betalingsmethodes
In het realiseren van een webshop is het hoofddoel natuurlijk om daadwerkelijk te verkopen. Om dit te kunnen zul je een configuratie van je eigen betalingssysteem nodig hebben. Wij adviseren om Mollie of Stripe te gebruiken, aangezien dit gemakkelijke systemen zijn die betalingen via iDeal, PayPal of CreditCard faciliteren.
Voorraad en bezorgingsopties
Als je voor een gepersonaliseerd systeem kiest, dan kunnen we jouw webshop zo bouwen dat je gemakkelijk je eigen voorraadbeheer kunt doen, je bezorgingen kunt managen en duidelijk je kosten kunt overzien.
Google AdWords
Om je producten te verkopen moet je natuurlijk wel eerst klanten aantrekken. Een effectieve manier is om je webshop te promoten door met Google AdWords een kwalitatieve advertentiecampagne op te zetten.
Webshop Ontwikkeling Tarieven

Verkoop online met een nieuwe webshop die al binnen 1 maand online kan zijn. De online community is een gigantische potentiële doelgroep voor iedere winkel.

Basis webshop
Het Basis webshop pakket is om zo snel mogelijk te beginnen met verkopen. Jouw webshop zal ontwikkelt worden op het WooCommerce Content Management Systeem (CMS) van WordPress en het design zal gebaseerd worden op een template naar keuze. Je hoeft alleen de content aan te leveren en dan is de website in ongeveer 3 weken online.
€1.200,00
Levertijd ongeveer 3 weken
Template design inclusief branding
1 design revisieronde
Responsive design
WooCommerce CMS
Basis webshop modules
Geavanceerde webshop
Ons Geavanceerde webshop pakket wordt ontwikkelt op een WooCommerce of Shopify Content Management Systeem (CMS). Je krijgt een gepersonaliseerd design aan de hand van jouw merkidentiteit en geavanceerde modules.
vanaf €1.900,00
Levertijd ongeveer 2 maanden
Gepersonaliseerd design met maximaal 3 revisierondes
Responsive design
WooCommerce of Shopify CMS
Alle webshop modules
Geavanceerde categorisatie
Betalingssysteem integraties
Voorraadbeheer
Inclusief SEO Starter Pakket
100% Maatwerk
Ons 100% gepersonaliseerde webshop pakket is de perfecte oplossing wanneer je precies weet wat je wil, maar voorgeprogrammeerde systemen dit niet standaard bieden. We kunnen een compleet Content Management Systeem (CMS) op maat maken of gepersonaliseerde modules integreren op een WooCommerce of Shopify CMS.
Prijs op anvraag
Levertijd vanaf 2 maanden
Gepersonaliseerd design zonder limiet op het aantal revisierondes
Responsive design
WooCommerce, Shopify of CMS op maat
Geavanceerde categorisatie
Betalingssysteem integratie
Voorraadbeheer
Alle webshop modules
Gepersonaliseerde functionaliteiten
Gepersonaliseerde modules en widgets
API connecties met andere systemen
Inclusief SEO Starter Pakket
Op zoek naar online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?

We nemen graag met je door hoe je (nog meer) online succes kunt behalen en hoe wij je kunnen helpen om dat te realiseren.

Conversiegerichte webshop

Laat Rocket Minds jouw conversiegerichte webshop maken.

Het aanschaffen van jouw eigen webshop draait om het behalen van resultaat. Als je een eigen webshop opent, is dit natuurlijk om verkopen te genereren. De product impressies zijn belangrijk, maar het is nog veel belangrijker dat jouw bezoekers daadwerkelijk hun aankopen doen op jouw webshop. Om dit te bereiken is het belangrijk dat bezoekers subtiel door de online winkelomgeving worden geleid, dat ze vragen kunnen stellen en dat ze worden aangezet tot het doen van een aankoop. Dit proces is waar conversiegericht webdesign aan te pas komt.

Websitebezoekers omzetten in klanten
Nadat bezoekers zijn aangekomen op jouw website, moeten deze natuurlijk worden omgezet in klanten. Daarom creëert Rocket Minds altijd conversiegerichte webdesigns. Deze zijn gericht op een helder doel en beschikken over tactische implementaties van buttons, content en andere functionaliteiten.
Vindbaarheid in Google
Allereerst moet jouw website natuurlijk relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. Daarom zorgt Rocket Minds voor 100% technische optimalisatie van haar websites en geven we daarbij een uitgebreid SEO advies voordat de website live gaat.

Integratie betalingssysteem

Bij het ontwerpen van een professionele webshop komt meer kijken dan de integratie van WooCommerce, Shopify of een gepersonaliseerd CMS en het bouwen van een conversiegericht design. Als bezoekers alle stappen hebben doorlopen, moeten zij natuurlijk de daadwerkelijke aankoop direct kunnen verrichten. Hier komt de integratie van een betalingssysteem bij kijken. Een goed werkend en duidelijk betalingssysteem maakt niet alleen directe online betalingen mogelijk, maar het wekt ook vertrouwen op bij de klant.

Mollie
Mollie is een Nederlands betalingssysteem dat betrouwbaar is, makkelijk te gebruiken, en zo ondernemingen van elk formaat helpt om efficiënter te werken. Mollie is simpel, veilig en bevat verschillende voorgeprogrammeerde systemen waardoor webshops direct kunnen beginnen met verkopen.
Stripe
Stripe bouwt krachtige en flexibele tools voor internethandel. Of je nou een abonnementsservice hebt, een on-demand marktplaats, een webshop, of een crowdfunding platform, het Stripe betalingssysteem maakt het allemaal mogelijk. Het internationaal georiënteerde Stripe is ontwikkeld voor developers en kan voor iedere toepassing gepersonaliseerd en geoptimaliseerd worden.

Hoe wordt een webwinkel gemaakt?

Rocket Minds maakt webshops die aan al jouw eisen kunnen voldoen. Je krijgt je eigen professionele webshop met een integratie van WordPress of een ander (gepersonaliseerd) CMS die goedkoop blijft op de lange termijn en beschikt over de juiste software en functionaliteiten, zoals een veilig en goed werkend betalingssysteem.

Wanneer je jouw webshop door Rocket Minds laat bouwen, werken we altijd samen aan het designconcept. Wij zullen een aantal vragen voorleggen om al jouw wensen en doelen in kaart te brengen en zo de doelgroep te identificeren. Vervolgens zullen onze webdesigners hiermee aan de slag gaan en leveren zij een website concept. Hierna volgen een aantal revisiemomenten zodat we uiteindelijk een webshop kunnen creëren waar jij compleet tevreden mee bent. Hierna zullen we de specifieke functionaliteiten toevoegen en als laatste stap zullen we samen de webshop testen zodat de kinderziektes eruit zijn voordat de website live gaat.

Bedenken

We beginnen met een uitgebreide intake om zo een functioneel plan op te zetten. Dit plan vertalen we vervolgens naar wireframes en een grafisch ontwerp.

 • Doelgroep
 • Doel & doelstelling
 • Concept & wireframe
 • Beschrijving website functies
 • Grafisch ontwerp
 • Goedkeuring design
Bouwen

Nadat de structuur en de vormgeving duidelijk is gaan onze webbouwers het design implementeren in het CMS (Content Management Systeem)

 • Front-end ontwikkeling
 • Ontwikkeling functies
 • Snelheid optimalisatie
 • Testen
 • Goedkeuring
Beheren

Je krijgt uitleg over het CMS zodat je zelf de website kunt beheren en deze verder kunt uitbouwen. Daarnaast integreren we jouw website met Google analytics en Search Console.

 • Uitleg & handleiding CMS
 • Google Analytics integratie
 • Koppeling Google Console
 • Rapportage Dashboard
Voordelen van WooCommerce
WooCommerce door WordPress is een gratis opensource web publicatie framework en content management systeem (CMS). Veel web developers gebruiken WooCommerce om webshops te ontwikkelen. Een aantal redenen waarom dit CMS zo populair is in de web developers community zijn:
Een grote online community voor ondersteuning
Gemakkelijk in gebruik
Stabiel en door de regelmatige updates is het altijd up-to-date met de laatste trends en benodigdheden
Een ruime hoeveelheid voorgeprogrammeerde templates om de complete look van je website te veranderen
Meer dan 22.000 plugins beschikbaar om de website te personaliseren voor jouw unieke behoeftes
Gemakkelijk te implementeren SEO strategieën
WooCommerce biedt een gemakkelijke feature om je social media accounts te verbinden
Het biedt een volledige responsive design functionaliteit waardoor je website gemakkelijk geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik
Klaar om met ons aan de slag te gaan?
Alle projecten zijn beschermd onder een NDA

Budget

Wat nu?
Bespreek je idee onder een NDA
Wij bestuderen jouw concept en extrapoleren de beste oplossing
Wij geven een kosten- en tijdsinschatting om het product te leveren
Nog niet zeker over je projectdetails?

Als je nog niet zeker bent over jouw project, neem dan contact op via de telefoon of e-mail zodat we eerste de mogelijkheden kunnen bespreken.

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar info@rminds.nl of maak online een afspraak.

Bel mij terug

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar
info@rminds.nl of laat je gegevens achter zodat wij je kunnen terugbellen