Beste webshop laten maken door Rocket Minds

Een professionele webshop op maat al vanaf 1.500,- euro

Webshop laten maken

Door een webshop te laten maken ben je niet meer afhankelijk van een fysieke winkel. Elke dag neemt het aantal ondernemers dat een webshop laat bouwen toe. Dit is geen rare transitie, want een webshop is snel te maken, goedkoop in het onderhoud en heeft meestal weinig tot geen personeelskosten.

Als je jouw webshop laat maken met WooCommerce, Shopify, Magento of een ander CMS, kun je het beheer geheel zelf afhandelen. Toch is het bouwen van een professionele webshop een intensief proces, waarbij het belangrijk is dat je met de juiste partij te werk gaat. Lees verder om te kijken waarom Rocket Minds de partij voor jou is.

Conversiegerichte webshop

Laat Rocket Minds jouw conversiegerichte webshop maken.

Het aanschaffen van jouw eigen webshop draait om het behalen van resultaat. Als je een eigen webshop opent, is dit natuurlijk om verkopen te genereren. De product impressies zijn belangrijk, maar het is nog veel belangrijker dat jouw bezoekers daadwerkelijk hun aankopen doen op jouw webshop. Om dit te bereiken is het belangrijk dat bezoekers subtiel door de online winkelomgeving worden geleid, dat ze vragen kunnen stellen en dat ze worden aangezet tot het doen van een aankoop. Dit proces is waar conversiegericht webdesign aan te pas komt.

Websitebezoekers omzetten in klanten
Nadat bezoekers zijn aangekomen op jouw website, moeten deze natuurlijk worden omgezet in leads of klanten/cliënten. Daarom creëert Rocket Minds altijd conversiegerichte webdesigns. Deze zijn gericht op een helder doel en beschikken over tactische implementatie van buttons, content en andere functionaliteiten.
Vindbaarheid in Google
Allereerst moet jouw website natuurlijk relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. Daarom zorgt Rocket Minds voor 100% technische optimalisatie van haar websites en geven we daarbij een uitgebreid SEO advies voordat de website live gaat.

Integratie betalingssysteem

Bij het ontwerpen van een professionele webshop komt meer kijken dan de integratie van WordPress (of een gepersonaliseerd CMS) en het bouwen van een conversiegericht design. Als bezoekers alle stappen hebben doorlopen, moeten zij natuurlijk de daadwerkelijke aankoop direct kunnen verrichten. Hier komt de integratie van een betalingssysteem bij kijken. Een goed werkend en duidelijk betalingssysteem maakt niet alleen directe online betalingen mogelijk, maar het wekt ook vertrouwen op bij de klant.

Mollie
Mollie is zo’n betalingssysteem dat betrouwbaar is, makkelijk te gebruiken, en zo ondernemingen van elk formaat helpt om efficiënter te werken. Van Nederlandse bodem, Mollie is simpel, veilig en bevat verschillende voorgeprogrammeerde systemen waardoor webshops direct kunnen beginnen met verkopen.
Stripe
Stripe bouwt krachtige en flexibele tools voor internethandel. Of je nou een abonnementsservice hebt, een on-demand marktplaats, een webshop, of een crowdfunding platform, het Stripe betalingssysteem maakt het allemaal mogelijk. Internationaal georiënteerd, Stripe is ontwikkeld voor developers en kan daarom gepersonaliseerd en geoptimaliseerd worden voor iedere toepassing.
Open-markt of Gepersonaliseerd CMS?
Om jouw webshop te bouwen zijn er een aantal voorgeprogrammeerde systemen op de markt. De meest gebruikten zijn WooCommerce en Shopify, maar wij kunnen ook een CMS personaliseren naar jouw behoeftes.
Integratie van betalingsmethodes
In het realiseren van een webshop is het hoofddoel natuurlijk om daadwerkelijk te verkopen. Om dit effectief te doen zul je een configuratie van je eigen betalingssysteem nodig hebben. Wij adviseren om Mollie of Stripe te gebruiken, aangezien dit gemakkelijke systemen zijn om betalingen via iDeal, PayPal of CreditCard te faciliteren
Voorraad en bezorgingsopties
Als je voor een gepersonaliseerd systeem kiest, dan kunnen we jouw webshop zo bouwen dat je gemakkelijk je eigen voorraadbeheer kunt doen, je bezorgingen kunt managen en duidelijk je kosten kunt overzien.
Google AdWords
Om je producten en/of diensten te verkopen moet je natuurlijk wel eerst klanten aantrekken. Een effectieve manier is om je webshop te promoten door met Google AdWords een kwalitatieve advertentiecampagne op te zetten.

Hoe wordt een webwinkel gemaakt?

Rocket Minds maakt de webshops die aan al jouw eisen kunnen voldoen. Je krijgt je eigen professionele webshop met een integratie van WordPress of een ander (gepersonaliseerd) CMS die goedkoop blijft op de lange termijn en beschikt over de juiste software en functionaliteiten, zoals een veilig en goed werkend betalingssysteem.

Wanneer je jouw webshop door Rocket Minds laat bouwen, werken we altijd samen aan het concept en design. Wij zullen een aantal vragen voorleggen om al jouw wensen en doelen in kaart te brengen en zo de doelgroep te identificeren. Vervolgens zullen onze webdesigners hiermee aan de slag gaan en leveren zij een website concept. Hierna volgen een aantal revisiemomenten zodat we uiteindelijk een webshop kunnen creëren waar jij compleet tevreden mee bent. Hierna zullen we de specifieke functionaliteiten toevoegen en als laatste stap zullen we samen de webshop testen zodat de kinderziektes eruit zijn voordat de website live gaat.

Bel mij terug

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar
info@rminds.nl of laat je gegevens achter zodat wij je kunnen terugbellen

Bedenken

We beginnen met een uitgebreide intake om zo een functioneel plan op te zetten. Dit plan vertalen we vervolgens naar wireframes en een grafisch ontwerp.

 • Doelgroep
 • Doel & doelstelling
 • Concept & wireframe
 • Beschrijving website functies
 • Grafisch ontwerp
 • Goedkeuring design
Bouwen

Nadat de structuur en de vormgeving duidelijk is gaan onze webbouwers het design implementeren in het CMS

 • Front-end ontwikkeling
 • Ontwikkeling functies
 • Snelheid optimalisatie
 • Testen
 • Goedkeuring
Beheren

Je krijgt uitleg over het CMS zodat je zelf de website kan beheren en deze verder kunt uitbouwen. Daarnaast integreren we Google analytics en Search Console.

 • Uitleg & handleiding CMS
 • Google Analytics integratie
 • Koppeling Google Console
 • Rapportage Dashboard
Voordelen van WooCommerce
WordPress is een gratis opensource web publicatie framework en content management systeem (CMS). Veel web developers gebruiken WordPress om websites te ontwikkelen. Een aantal redenen waarom dit CMS zo populair is in de web developers community zijn:
Een grote online community voor ondersteuning
Gemakkelijk in gebruik
Stabiel en door de regelmatige updates is het altijd up-to-date met de laatste trends en benodigdheden
Een ruime hoeveelheid voorgeprogrammeerde templates om de complete look van je website te veranderen
Meer dan 22.000 plugins beschikbaar om de website te personaliseren voor jouw unieke behoeftes
Gemakkelijk te implementeren SEO strategieën
WordPress biedt een gemakkelijke feature om je social media accounts te verbinden
Het biedt een volledige responsive design functionaliteit waardoor je website gemakkelijk geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik
Klaar om met ons aan de slag te gaan?
Alle projecten zijn beschermd onder een NDA

Budget

Wat nu?
Bespreek je idee onder een NDA
Wij bestuderen jouw concept en extrapoleren een haalbare oplossing
Wij geven een kosten- en tijdsinschatting om het product te leveren
Nog niet zeker over je projectdetails?

Als je nog niet zeker bent over de details van jouw project, neem dan contact op via de telefoon of e-mail.

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar info@rminds.nl of maak online een afspraak.