Conversie Optimalisatie

Conversie optimalisatie is gericht op het omzetten van jouw website bezoekers in klanten of cliënten. Wat gebeurt er zodra een bezoeker eenmaal is gearriveerd op de website van jouw organisatie, bijvoorbeeld via een Google zoekopdracht? Dat is het speelveld van conversie optimalisatie specialisten. Het doel is natuurlijk dat bezoekers, als zij eenmaal op jouw website zijn aangekomen, daadwerkelijk jouw producten en/of diensten aanschaffen. Bij Rocket Minds kunnen we je helpen, zowel bij het aantrekken van bezoekers via zoekmachines als Google (SEO) als bij het omzetten van deze bezoekers in betalende klanten of cliënten.
Bel mij terug

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar
info@rminds.nl of laat je gegevens achter zodat wij je kunnen terugbellen

Conversiegericht design

Rocket Minds kan je in dit gehele proces ondersteunen. Wanneer jouw website gestructureerd is vormgegeven, zal de bezoeker uitgenodigd worden tot handelen en sneller jouw producten aanschaffen. Wij kunnen het onderzoek op dit gebied uitvoeren en helpen met het ontwikkelen van een conversiegericht webdesign.

Overtuigen van bezoekers

Welke manier van designen leidt tot conversie optimalisatie? De meest effectieve instrumenten zijn landingspagina’s, aangezien deze gemakkelijk geoptimaliseerd kunnen worden zonder dat het design van de hoofdwebsite “aangetast” wordt. Daarnaast moeten bezoekers door middel van een Call To Action (CTA) meteen kunnen handelen - aankopen doen, een offerte aanvragen, inschrijven voor jouw nieuwsbrief, noem maar op. Verder moeten jouw pagina's vertrouwen, toegankelijkheid en overzichtelijkheid uitstralen. Al deze punten samen vormen één geheel, namelijk de conversie optimalisatie van jouw website.

Content optimalisatie

Content optimalisatie is een belangrijk aspect van de SEO (Search Engine Optimization) van jouw website. Het is ook het langst durende aspect, want om relevant te blijven, moet je geoptimaliseerde content aan je website blijven toevoegen. Google controleert altijd de snelheid en andere technische aspecten van je website, maar voor Google - en je voor je bezoekers natuurlijk - is het ook belangrijk om interessante en relevante content op je website te vinden. Content omvat niet alleen tekst en titels, maar ook afbeeldingen en andere mediabestanden die allemaal een bepaalde beschrijving, zoekwoord frequentie, grote, etc. moeten hebben om geoptimaliseerd voor Google te zijn.
Conversiegerichte en Geoptimaliseerde Webdesigns | Rocket Minds

Google tools

Google biedt een hoop tools om je huidige situatie te analyseren en deze te verbeteren. Google Analytics en Google Tag Manager traceren de activiteiten van jouw bezoekers en kunnen dus gebruikt worden tijdens je marketing campagnes. Daarnaast raden we ook innovatieve tools zoals HotJar aan, waarmee je precies kunt zien hoe bezoekers jouw website navigeren.

Daarnaast kun je met Google Search Console je eigen sitemap en robots.txt bestanden indienen. Hiermee kan Google jouw webpagina’s sneller indexeren. Voor de beste resultaten is het daarom belangrijk dat je deze integraties altijd up-to-date houdt.

Tot slot kun je jouw website registreren in Google Mijn Bedrijf en Google Maps. Dit zijn simpele maar effectieve manieren om je zichtbaarheid te verhogen. Daarbij verhoogt een Google registratie jouw betrouwbaarheid en geeft het bezoekers informatie over je expertise, je openingstijden en reviews.

Technische SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

De technische optimalisatie is vaak een ondergeschoven kindje binnen SEO. Toch draagt het als geen ander bij aan de indexeerbaarheid en de vindbaarheid van jouw website in Google.

Conversiegerichte en Geoptimaliseerde Webdesigns | Rocket Minds

Google AdWords Campagne

Door te adverteren met Google Ads kun je in Google de aandacht trekken naar jouw platform. Afhankelijk van jouw doelen doen we een zoekmachine analyse om te onderzoeken welke marketing campagnes de beste resultaten zullen opleveren.

Iedereen kan natuurlijk zelf een Google AdWords campagne opzetten. Echter, het idee achter het uitbesteden hiervan is dat de campagne geoptimaliseerd wordt doordat je deze laat managen door een professional. Uiteindelijk zal dit de Cost per Click (CPC) naar beneden brengen terwijl je verkopen stijgen, waardoor je zowel meer tijd als netto winst overhoudt dan wanneer je zelf je campagne zou managen.

AdWords = Strategie = Experimentatie. De grootste AdWords opbrengsten krijg je door fundamentele veranderingen in je tactiek. Iedereen volgt dezelfde regels voor Google, waardoor de belangrijkste AdWords activiteit hetgene is waar niemand over praat - constante R&D en experimentatie.

Conversiegerichte en Geoptimaliseerde Webdesigns | Rocket Minds
SEO en SEA Tarieven

We bieden verschillende opties voor Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en Zoekmachine Adverteren (SEA).

Kies één van de opties hieronder of neem direct contact op voor meer informatie.

Technische optimalisatie
Eenmalige optimalisatie van jouw huidige website om de snelheid te verbeteren en de website te optimaliseren voor mobiel gebruik en Google indexering.
Conversiegerichte en Geoptimaliseerde Webdesigns | Rocket MindsMedia hervormen en optimalisatie
Conversiegerichte en Geoptimaliseerde Webdesigns | Rocket MindsTechnische implementatie van META tags, titels en beschrijvingen
Conversiegerichte en Geoptimaliseerde Webdesigns | Rocket MindsMinimalisatie van HTML, CSS en JavaScript
Conversiegerichte en Geoptimaliseerde Webdesigns | Rocket MindsServer veiligheidscontrole
Conversiegerichte en Geoptimaliseerde Webdesigns | Rocket MindsAanmaken van Sitemap.xml en Robots.txt en onderhoud
Conversiegerichte en Geoptimaliseerde Webdesigns | Rocket MindsRegistratie in Google Console
Conversiegerichte en Geoptimaliseerde Webdesigns | Rocket MindsOpzetten van Analytics
Basis SEO
Dit is het basis maandpakket voor SEO onderhoud. Hieronder valt het monitoren van de technische optimalisatie en maandelijkse acties om langzamerhand jouw Google rang te verbeteren.
vanaf €35000(per maand)
Conversiegerichte en Geoptimaliseerde Webdesigns | Rocket MindsAnalyse van de website, onderwerpen, en concurrenten
Conversiegerichte en Geoptimaliseerde Webdesigns | Rocket MindsOpstellen van de belangrijkste zoektermen
Conversiegerichte en Geoptimaliseerde Webdesigns | Rocket MindsAnalytics monitoren en rapporteren
Conversiegerichte en Geoptimaliseerde Webdesigns | Rocket MindsMeta tags, content, paginalinks
Conversiegerichte en Geoptimaliseerde Webdesigns | Rocket MindsOnderhoud van de sitemap
Conversiegerichte en Geoptimaliseerde Webdesigns | Rocket MindsUptime monitoren
Geavanceerde SEO en SEA
Geavanceerd pakket voor SEO en SEA onderhoud. Deze optie bevat alles van het basis pakket, plus extra krachtige tools en acties om sneller resultaten te behalen.
vanaf €55000(per maand)
Conversiegerichte en Geoptimaliseerde Webdesigns | Rocket MindsConcurrentie en keyword monitoren
Conversiegerichte en Geoptimaliseerde Webdesigns | Rocket MindsSearch Engine Advertising (SEA)
Conversiegerichte en Geoptimaliseerde Webdesigns | Rocket MindsGoogle Ads Campagnes
Conversiegerichte en Geoptimaliseerde Webdesigns | Rocket MindsSocial Media accounts + adverteren
Conversiegerichte en Geoptimaliseerde Webdesigns | Rocket MindsBudget planning
Conversiegerichte en Geoptimaliseerde Webdesigns | Rocket MindsMaandelijkse Audits
Op zoek naar online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?

We nemen graag met je door hoe je (nog meer) online succes kunt behalen en hoe wij je kunnen helpen om dat te realiseren.