De beste website laten maken door Rocket Minds

Professionele website voor jouw organisatie al vanaf 500,- euro

Waarom is professioneel webdesign nog steeds zo belangrijk?

Rocket Minds is dé specialist op het gebied van professionele webdesigns. Het design van jouw website is natuurlijk ontzettend belangrijk. Het is namelijk jouw online visitekaartje. Een mooie professionele website levert nu eenmaal meer respons op. Daarbij vergroot het ook nog eens de kans dat je bezoekers weer terug komen. De kunst van ons webdesign zit hem in de nauwe aansluiting van jouw website bij de huisstijl van jouw organisatie. Na het bezoeken van jouw website is het belangrijk dat (toekomstige) cliënten of klanten direct een goed beeld krijgen van jouw organisatie. Want als jouw website nog te vaag is, is het onmogelijk voor bezoekers om een positieve associatie bij jouw organisatie te vormen.

CMS keuze

Wanneer je een nieuwe website voor jezelf of voor je organisatie wil, is één van de meest voorkomende vragen “welk CMS moet ik kiezen”? Het meest populaire CMS (Content Management System) is WordPress, maar er zijn ook andere opties, ieder goed in z’n eigen ding. Als je niet weet welk CMS je moet kiezen, lees dan verder voor meer informatie.
WordPress
WordPress is een open-source CMS, gratis en met een gigantische community. This heeft zo z’n voordelen en z’n nadelen. We adviseren WordPress voornamelijk voor kleine tot middelmatig grote websites met niet al te complexe functionaliteiten.
PHP / Laravel CMS
Laravel is niet een CMS, maar het is een framework dat Rocket Minds gebruikt om een gepersonaliseerd CMS te bouwen. Dit framework biedt de grootste hoeveelheid aan aanpasbare systemen, waardoor het zo gemaakt kan worden dat het aan al je behoeftes voldoet. Dus, als je op zoek bent naar een website met optimale flexibiliteit, dan is dit de keuze voor jou. Het is geschikt voor elke type project, klein of groot, en in staat om elke taak te verrichten, van simpele websites tot complete platforms.
Drupal
Drupal is steeds populairder geworden over de afgelopen twee jaar. Drupal is een CMS, maar met bijna geen limieten. Het zit tussen een Framework en een CMS in. Je kunt er een hoop aanpasbare features mee implementeren, maar het biedt ook het gemaakt van een voorgeprogrammeerd CMS. Drupal is ideaal voor grote websites waar snelheid en veiligheid van groot belang zijn.
Ook online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?

We nemen graag met je door hoe je (nog meer) online succes kunt behalen en hoe wij je kunnen helpen om dat te realiseren.

Responsive design

Een website hoort met de tijd mee te gaan. Tegenwoordig worden websites namelijk niet meer alleen bezocht vanaf pc’s of laptops. Bezoekers komen vanaf tablets, smartphones en allerlei andere mobiele apparaten. Die hebben allemaal een ander formaat, waardoor de website overal anders weergeven wordt. Soms klopt het design hierdoor niet meer en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Door de gigantische ontwikkeling van mobiele apparaten is responsive webdesign de afgelopen jaren een kernbegrip geworden binnen de internetwereld. Het belang is enorm, want steeds meer mensen bezoeken websites tegenwoordig via (kleine) mobiele apparaten. Tegelijkertijd zijn de beeldschermen van computers en televisies gemiddeld steeds groter. Ontwerpers moeten bij het maken van een website dus niet meer uitgaan van een standaard beeldschermresolutie, maar een design ontwikkelen wat “responsive” is voor elk type scherm.

Bedenken

We beginnen met een uitgebreide intake om zo een functioneel plan op te zetten. Dit plan vertalen we vervolgens naar wireframes en een grafisch ontwerp.

 • Doelgroep
 • Doel & doelstelling
 • Concept & wireframe
 • Beschrijving website functies
 • Grafisch ontwerp
 • Goedkeuring design
Bouwen

Nadat de structuur en de vormgeving duidelijk is gaan onze webbouwers het design implementeren in het CMS

 • Front-end ontwikkeling
 • Ontwikkeling functies
 • Snelheid optimalisatie
 • Testen
 • Goedkeuring
Beheren

Je krijgt uitleg over het CMS zodat je zelf de website kan beheren en deze verder kunt uitbouwen. Daarnaast integreren we Google analytics en Search Console.

 • Uitleg & handleiding CMS
 • Google Analytics integratie
 • Koppeling Google Console
 • Rapportage Dashboard
Website and Applications
Landing page
Informative website
Corporate website
Webshop
Portfolio
Web applications
Automatization of processes
Mobile applications (iOS / Android)
Ook online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?

We nemen graag met je door hoe je (nog meer) online succes kunt behalen en hoe wij je kunnen helpen om dat te realiseren.

Landing pagina onwikkeling
Het kan zijn dat je op het internet verschillende namen voor de landingspagina bent tegengekomen, andere namen zijn bijvoorbeeld de “capture pagina” of de “single-site”. Uit onderzoek is gebleken dat bedrijven die gebruik maken van de landingspagina gemiddeld 10-30% meer verkopen dan bedrijven met conventionele websites of online winkels.
Kijk hier
Webwinkel onwikkeling
Door een webshop te laten maken ben je niet meer afhankelijk van een fysieke winkel. Elke dag neemt het aantal ondernemers dat een webshop laat bouwen toe. Dit is geen rare transitie, want een webshop is snel te maken, goedkoop in het onderhoud en heeft meestal weinig tot geen personeelskosten.
Kijk hier
Corporate Websites
Met een corporate website tackle je effectief uitdagingen zoals het bedrijf uitbreiden naar nieuwe markten of het vinden van nieuwe partners en klanten. Het is daarom ook niet verrassend dat wereldwijd ambitieuze bedrijven gebruikt maken van een corporate website. Het is immers zo’n succesvol recept.
Kijk hier
Webapplicaties en Interactieve Websites
Websites zijn voornamelijk informatief en worden gedefinieerd door de content; webapplicaties daarentegen worden gemaakt om gebruikers actief mee te laten werken. De content van een webapplicatie is dynamisch, verandert aan de hand van gebruikersinteractie en vereist gebruikersinput en data verwerking. Webapplicaties zijn het toekomstperspectief vergeleken met traditionele statische content websites.
Kijk hier

Website optimalisatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Zoekmachine optimalisatie en technical SEO
Bij SEO optimalisatie en zoekmachine optimalisatie komt een hoop kijken. Zoekmachine marketing is een proces waar veel tijd overheen kan gaan, maar wanneer u kiest voor SEO uitbesteden aan een bureau of specialist, plukt u hier op den duur de vruchten van. Hoe pakt SAM Online Marketing dit aan, en hoe zorgt ons bedrijf ervoor dat uw website of webshop succesvol wordt? U leest het hieronder!
Google AdWords
Google beschikt niet alleen over een organisch gedeelte, maar ook over een advertentie gedeelte. Google AdWords – ook wel Search Engine Advertising (SEA) – genoemd, zorgt dat je niet alleen hoeft te optimaliseren, maar ook direct bezoekers via advertenties kunt genereren.
Meer convesies
Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.
Content optimalisatie
Nadat de SEO optimalisatie van de techniek is afgerond, kunnen we ons richten op een ander belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie dat u bij ons kunt uitbesteden: content optimalisatie.

Een professionele website laten bouwen door Rocket Minds

Een aantal functionaliteiten zijn tegenwoordig essentieel voor het ontwikkelen van een professionele website. De afgelopen jaren zijn de standaarden van een doorsnee website namelijk flink omhoog gegaan. Het is nu vanzelfsprekend dat de laadtijden kort zijn en dat jouw website volledig responsive gemaakt is zodat jouw webdesign op elk device goed en aantrekkelijk wordt afgebeeld.

Naast de ontwikkeling van een CMS (denk aan WordPress of een CMS gepersonaliseerd voor jouw benodigdheden) specialiseren wij bij Rocket Minds ons in website conversie. Een website hebben heeft namelijk enkel waarde als deze helpt met het realiseren van jouw (organisatie)doelen. Voor commerciële websites is het bijvoorbeeld belangrijk dat bezoekers worden gestimuleerd, terwijl andere websites misschien enkel informatief moeten zijn of juist de bezoeker moeten vermaken. Wij zullen helpen om jouw website in te stellen op de doelgroep om zo een maximaal rendement uit de website te halen.En dit allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Onze conversie zorgt ervoor dat jouw website zo gemaakt wordt dat de doelgroep zich aangesproken voelt en geprikkelt wordt door de content. Door het ontwikkelen van een duidelijke website structuur zullen bezoekers begeleid worden naar de pagina’s die het meest relevant voor ze zijn. Dit alles is mogelijk door de solide website architectuur waar de webdesigns van Rocket Minds op ontwikkeld worden.

Vormgeving in jouw huisstijl
In onze website ontwikkeling zorgen we er altijd voor dat deze gemakkelijk in gebruik is. Jouw website kan worden opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander (gepersonaliseerd) CMS naar keuze. Daarbij integreren we jouw CMS met de juiste plug-ins zodat je jouw doelen kunt verwezenlijken en je gemakkelijk je eigen website kunt beheren.
Makkelijk beheersysteem (CMS)
De meest voordelige optie op de lange termijn is om jouw website te laten maken met WordPress of een gepersonaliseerd CMS op maat.
Modules & functionaliteiten
Bij het ontwerpen van een professionele website komt meer kijken dan de integratie van een CMS en het bouwen van een conversiegericht design. Om interactie (contact, verkopen, overtuigen) met bezoekers aan te gaan, kan de website geïntegreerd worden met een chat of ticket service, een betalingssysteem, of elke andere module die bezoekers interactie faciliteert.
SEO & vindbaarheid
Na de oplevering van de website ontvang je altijd aanvullende ondersteuning. Afhankelijk van het type website dat je laat maken, krijg je uitleg over het CMS, over de koppelingen en de tools die gebruikt zijn en over de integraties die jouw website ondersteunen.
Inclusief al onze modules:
Login + Leden
Google Analytics
Reviews
Labels and badges
Multitaal
Fotoalbum
Video
Productoverzicht
Menu and sitemap
Zoekfunctie
Blog en nieuws
Bestanden beheer
Klaar om met ons aan de slag te gaan?
Alle projecten zijn beschermd onder een NDA

Budget

Wat nu?
Bespreek je idee onder een NDA
Wij bestuderen jouw concept en extrapoleren een haalbare oplossing
Wij geven een kosten- en tijdsinschatting om het product te leveren
Nog niet zeker over je projectdetails?

Als je nog niet zeker bent over de details van jouw project, neem dan contact op via de telefoon of e-mail.

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar info@rminds.nl of maak online een afspraak.