Drupal Website Ontwikkeling door Rocket Minds

Jouw professionele Drupal website al vanaf 2.300,- euro

Wat is Drupal?

Naast WordPress is Drupal één van de meest gebruikte opensource CMS (content management systeem) in de wereld. Het is uitermate geschikt voor de realisatie van zowel eenvoudige als complexe websites - van business to consumer (B2C) contentplatformen tot webshops en corporate (B2B) websites.

Drupal is gebruiksvriendelijk, flexibel, schaalbaar en betrouwbaar. Wereldwijd zijn er meer dan 2 miljard websites gebouwd in Drupal. Daarmee heeft Drupal een grote actieve community die het platform continu verder ontwikkelt en veilig houdt. Drupal is hét CMS waarmee jouw online ambities waargemaakt kunnen worden.

Op zoek naar online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?

We nemen graag met je door hoe je (nog meer) online succes kunt behalen en hoe wij je kunnen helpen om dat te realiseren.

Gebruiksvriendelijk

Met Drupal kun je snel en eenvoudig nieuwe content plaatsen. Nieuwe pagina’s, artikelen, noem maar op. Met slechts een paar klikken staat je content online of pas je eerder geplaatste content aan. Foto’s worden automatisch omgezet naar het juiste formaat en met één muisklik kan je aangeven wat het hoofdonderwerp in de foto is.

Schaalbaar

Een ander voordeel van Drupal is dat het geschikt is voor eenvoudige tot complexe websites. Een paar honderd of miljoenen bezoekers per jaar? Één taal of tientallen talen? Van online magazine tot samenwerkingsportaal, met Drupal zijn de mogelijkheden onbegrensd. Ditzelfde geldt voor de uitbreiding en doorontwikkeling van Drupal websites - net zo schaalbaar.

Responsive design

Een website hoort met de tijd mee te gaan. Tegenwoordig worden websites namelijk niet meer alleen bezocht vanaf PC’s of laptops. Bezoekers komen vanaf tablets, smartphones en allerlei andere mobiele apparaten. Die hebben allemaal een ander formaat, waardoor de website overal anders weergeven wordt. Soms klopt het design hierdoor niet meer en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Het belang van responsive webdesign is daardoor enorm, want steeds meer mensen bezoeken websites tegenwoordig via (kleine) mobiele apparaten. Tegelijkertijd zijn de beeldschermen van computers en televisies gemiddeld steeds groter. Ontwerpers moeten bij het maken van een website dus niet meer uitgaan van een standaard beeldschermresolutie, maar een design ontwikkelen wat “responsive” is voor elk type scherm.

Drupal website ontwikkeling door Rocket Minds

Veilig

Bij Drupal en de Drupal community staat de veiligheid van het CMS hoog in het vaandel. Een vast team van Drupal experts is constant bezig met de beveiliging van Drupal. Op maandelijkse basis worden er nieuwe versies van het systeem aangeboden waardoor het CMS altijd beveiligd en up-to-date blijft.

Uitbreidbaar

Er zijn duizenden modules beschikbaar waarmee je functies of features aan je Drupal website kunt toevoegen. Voor specifieke wensen of eisen kunnen we daarnaast ook nog modules op maat ontwikkelen.

Drupal website ontwikkeling door Rocket Minds
Vormgeving in jouw huisstijl
In onze website ontwikkeling zorgen we er altijd voor dat deze gemakkelijk in gebruik is. Jouw website kan worden opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of een ander gepersonaliseerd CMS naar keuze. Daarbij integreren we jouw CMS met de juiste plug-ins zodat je jouw doelen kunt verwezenlijken en je gemakkelijk je eigen website kunt beheren.
Drupal website ontwikkeling door Rocket Minds
Makkelijk beheersysteem (CMS)
De meest voordelige optie op de lange termijn is om jouw website te laten maken met WordPress of een gepersonaliseerd CMS op maat.
Drupal website ontwikkeling door Rocket Minds
Modules & functionaliteiten
Bij het ontwerpen van een professionele website komt meer kijken dan de integratie van een CMS en het bouwen van een conversiegericht design. Om interactie (contact, verkopen, overtuigen) met bezoekers aan te gaan, kan de website geïntegreerd worden met een chat of ticket service, een betalingssysteem, of iedere andere module die bezoekers interactie faciliteert.
Drupal website ontwikkeling door Rocket Minds
SEO & vindbaarheid
Na de oplevering van de website ontvang je altijd aanvullende ondersteuning. Afhankelijk van het type website dat je laat maken, krijg je uitleg over het CMS, de koppelingen en de tools die gebruikt zijn en de integraties die jouw website ondersteunen.

Geprogrammeerd voor API-koppelingen

Drupal is eenvoudig te koppelen aan externe systemen. Door middel van de Application Programming Interface (API) van het externe systeem dat je nodig hebt kunnen we bijna alles voor je koppelen. Alles van ticket-systemen, tot CRMs en ERPs tot vacaturesystemen; als er een API is dan kan Rocket Minds jouw website ermee koppelen.

Vergelijking: WordPress vs. CMS op maat (Laravel) vs. Drupal

Zowel WordPress als Drupal en Laravel zijn gemaakt in PHP, dus het voornaamste verschil zit hem in de mate van flexibiliteit en de hoeveelheid features die standaard geïntegreerd zijn.

Drupal website ontwikkeling door Rocket Minds
Gemakkelijk te gebruiken, snel op te zetten, maar moeilijk uit te breiden
WordPress CMS
WordPress is het gemakkelijkste CMS om te gebruiken en op te zetten, maar wanneer het gaat om gepersonaliseerde software, dan is dit CMS het minst geschikt. Om zulke software in het WordPress CMS te maken moet er een plugin voor ontwikkeld worden, wat meer tijd kost dan met Drupal of Laravel.
Drupal website ontwikkeling door Rocket Minds
Compleet aanpasbaar framework
CMS op maat (Laravel)
Het bouwen op Laravel biedt je de meeste flexibiliteit waarmee je alles kunt ontwikkelen wat je je maar kunt indenken. Laravel is geen CMS, maar het is een framework dat een meer gestructureerde manier biedt van websites of applicaties bouwen dan enkel een PHP programmeertaal. Laravel wordt voornamelijk gebruikt om compleet gepersonaliseerde websites of applicaties te maken die bedoeld zijn voor lange termijn gebruik.
Drupal website ontwikkeling door Rocket Minds
Flexibel en gemakkelijk uit te breiden
Drupal CMS
Drupal is een middenweg tussen een CMS en een framework zoals Laravel. Het biedt veel flexibiliteit tot in de hoogste complexiteit, maar het heeft tegelijkertijd een hoop ingebouwde software en functies en is beter beveiligd dan WordPress.

Website optimalisatie

Het optimaliseren van een website kent vele facetten: technische optimalisatie, conversiegericht designen en natuurlijk zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Ben je benieuwd hoe we dit bij Rocket Minds doen en hoe we jouw website of webshop naar succes kunnen leiden? Klik hieronder om meer te lezen!
SEO en SEA
Zoekmachine marketing is een proces dat langzaam vordert. Maar als je kiest om onze SEO en SEA specialisten hierbij te betrekken, kun je er zeker van zijn dat je op den duur de vruchten van een verhoogd website verkeer plukt.
Drupal website ontwikkeling door Rocket Minds
Google AdWords
Google's zoekresultaten worden niet alleen door algoritmes geindexeerd, maar ook door betaalde online advertenties. Google AdWords - ofwel zoekmachine adverteren (SEA) - stelt je in staat om direct op Google's eerste pagina te staan zonder een compleet geoptimaliseerde website.
Meer conversies
Nadat je bezoekers hebt aangetrokken, moeten deze natuurlijk omgezet worden in klanten, cliënten of leads. Daarvoor ontwerpen we bij Rocket Minds conversiegerichte designs: gefocust op een helder doel, met tactische implementaties van Call to Actions, knoppen en andere functionaliteiten.
Content optimalisatie
Zodra de technische optimalisatie is afgerond, kunnen we ons richten het andere element van SEO, namelijk content optimalisatie. Hierbij analyseren we zoekwoorden om zo de website content (teksten, titels, afbeeldingen, video's) te optimaliseren.
Klaar om met ons aan de slag te gaan?
Drupal website ontwikkeling door Rocket MindsAlle projecten zijn beschermd onder een NDA

Budget

Wat nu?
Drupal website ontwikkeling door Rocket MindsBespreek je idee onder een NDA
Drupal website ontwikkeling door Rocket MindsWij bestuderen jouw concept en extrapoleren de beste oplossing
Drupal website ontwikkeling door Rocket MindsWij geven een kosten- en tijdsinschatting om het product te leveren
Nog niet zeker over je projectdetails?

Als je nog niet zeker bent over jouw project, neem dan contact op via de telefoon of e-mail zodat we eerste de mogelijkheden kunnen bespreken.

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar info@rminds.nl of maak online een afspraak.

Drupal website ontwikkeling door Rocket Minds
Bedenken

We beginnen met een uitgebreide intake om zo een functioneel plan op te zetten. Dit plan vertalen we vervolgens naar wireframes en een grafisch ontwerp.

 • Doelgroep
 • Doel & doelstelling
 • Concept & wireframe
 • Beschrijving website functies
 • Grafisch ontwerp
 • Goedkeuring design
Drupal website ontwikkeling door Rocket Minds
Bouwen

Nadat de structuur en de vormgeving duidelijk is gaan onze webbouwers het design implementeren in het CMS (Content Management Systeem)

 • Front-end ontwikkeling
 • Ontwikkeling functies
 • Snelheid optimalisatie
 • Testen
 • Goedkeuring
Drupal website ontwikkeling door Rocket Minds
Beheren

Je krijgt uitleg over het CMS zodat je zelf de website kunt beheren en deze verder kunt uitbouwen. Daarnaast integreren we jouw website met Google analytics en Search Console.

 • Uitleg & handleiding CMS
 • Google Analytics integratie
 • Koppeling Google Console
 • Rapportage Dashboard