Drupal website ontwikkeling

Jouw professionele Drupal website al vanaf 2.300,- euro

Wat is Drupal?

Drupal is naast WordPress één van de meest gebruikte opensource CMS (content management systeem) in de wereld en is uitermate geschikt voor de realisatie van zowel eenvoudige als complexe websites - van business to consumer (B2C) contentplatformen tot webshops en internationale corporate (B2B) websites.

Drupal is gebruiksvriendelijk, flexibel, schaalbaar en betrouwbaar. Wereldwijd zijn er meer dan 2 miljard websites gebouwd in Drupal. Daarmee heeft Drupal een grote actieve community die het platform continu verder ontwikkelt en veilig houdt. Drupal is hét CMS waarmee jouw online ambities waargemaakt kunnen worden.

Ook online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?

We nemen graag met je door hoe je (nog meer) online succes kunt behalen en hoe wij je kunnen helpen om dat te realiseren.

Gebruiksvriendelijk

Met Drupal kun je snel en eenvoudig nieuwe content plaatsen. Nieuwe pagina’s, artikelen, noem maar op. Met maar een paar klikken staat je content online of is je eerder geplaatste content aangepast. Foto’s worden automatisch omgezet naar het juiste formaat en met één muisklik kan je aangeven wat het hoofdonderwerp in de foto is.

Schaalbaar

Een ander voordeel van Drupal is dat het geschikt is voor eenvoudige tot complexe websites. Een paar honderd of miljoenen bezoekers per jaar? Één taal of tientallen talen? Van online magazine tot samenwerkingsportaal, met Drupal zijn de mogelijkheden onbegrensd. Ditzelfde geldt voor de uitbreiding en doorontwikkeling van Drupal websites - net zo schaalbaar.

Veilig

Bij Drupal en de Drupal community staat de veiligheid van het CMS hoog in het vaandel. Een vast team van Drupal experts is constant bezig met de beveiliging van Drupal. Op maandelijkse basis worden er nieuwe versies van het systeem aangeboden waardoor het CMS altijd beveiligd en up-to-date blijft.

Uitbreidbaar

Er zijn duizenden modules beschikbaar waarmee je specifieke functies of features aan je Drupal website kunt toevoegen. Voor specifieke wensen of eisen kunnen we daarnaast ook nog modules op maat ontwikkelen.

Voorbereid op API Koppelingen

Drupal is eenvoudig te koppelen met externe systemen. Door middel van de Application Programming Interface (API) van het betreffende externe systeem, kunnen we bijna alles voor je koppelen. Alles van ticketing systemen, tot CRMs en ERPs tot vacaturesystemen, als er een API is dan kan Rocket Minds jouw website ermee koppelen.

Drupal vergelijking met WordPress en een gepersonaliseerd CMS op Laravel

Zowel WordPress als Drupal en Laravel zijn gemaakt in PHP, dus het voornaamste verschil zit hem in de mate van flexibiliteit en de hoeveelheid features die al standaard geïntegreerd zijn.

Gemakkelijk te gebruiken, snel op te zetten, maar moeilijk uit te breiden
WordPress CMS
WordPress is het gemakkelijkste CMS om te gebruiken en op te zetten, maar wanneer het gaat om gepersonaliseerde software, dan is dit CMS het minst geschikt. Om zulke software in het WordPress CMS te maken moet er een plugin voor ontwikkeld worden, wat meer tijd kost dan met Drupal of Laravel.
Flexibel en gemakkelijk uit te breiden
Drupal CMS
Drupal is een middenweg tussen een CMS en een framework zoals Laravel. Het biedt een hoop flexibiliteit tot in de hoogste complexiteit, maar het heeft tegelijkertijd een hoop ingebouwde software en functies en het is beter beveiligd dan WordPress.
Compleet aanpasbaar framework
CMS op maat (Laravel)
Het bouwen op Laravel biedt je alle flexibiliteit die je je kunt indenken. Laravel is geen CMS, maar het framework biedt een meer gestructureerde manier van website of applicatie bouwen dan enkel PHP programmeertaal. Laravel wordt voornamelijk gebruikt om compleet gepersonaliseerde websites of applicaties te maken die bedoeld zijn voor lange termijn gebruik.

Responsive design

Een website hoort met de tijd mee te gaan. Tegenwoordig worden websites namelijk niet meer alleen bezocht vanaf pc’s of laptops. Bezoekers komen vanaf tablets, smartphones en allerlei andere mobiele apparaten. Die hebben allemaal een ander formaat, waardoor de website overal anders weergeven wordt. Soms klopt het design hierdoor niet meer en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Door de gigantische ontwikkeling van mobiele apparaten is responsive webdesign de afgelopen jaren een kernbegrip geworden binnen de internetwereld. Het belang is enorm, want steeds meer mensen bezoeken websites tegenwoordig via (kleine) mobiele apparaten. Tegelijkertijd zijn de beeldschermen van computers en televisies gemiddeld steeds groter. Ontwerpers moeten bij het maken van een website dus niet meer uitgaan van een standaard beeldschermresolutie, maar een design ontwikkelen wat “responsive” is voor elk type scherm.

Bedenken

We beginnen met een uitgebreide intake om zo een functioneel plan op te zetten. Dit plan vertalen we vervolgens naar wireframes en een grafisch ontwerp.

 • Doelgroep
 • Doel & doelstelling
 • Concept & wireframe
 • Beschrijving website functies
 • Grafisch ontwerp
 • Goedkeuring design
Bouwen

Nadat de structuur en de vormgeving duidelijk is gaan onze webbouwers het design implementeren in het CMS

 • Front-end ontwikkeling
 • Ontwikkeling functies
 • Snelheid optimalisatie
 • Testen
 • Goedkeuring
Beheren

Je krijgt uitleg over het CMS zodat je zelf de website kan beheren en deze verder kunt uitbouwen. Daarnaast integreren we Google analytics en Search Console.

 • Uitleg & handleiding CMS
 • Google Analytics integratie
 • Koppeling Google Console
 • Rapportage Dashboard
Website and Applications
Landing page
Informative website
Corporate website
Webshop
Portfolio
Web applications
Automatization of processes
Mobile applications (iOS / Android)
Ook online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?

We nemen graag met je door hoe je (nog meer) online succes kunt behalen en hoe wij je kunnen helpen om dat te realiseren.

Website optimalisatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Zoekmachine optimalisatie en technical SEO
Bij SEO optimalisatie en zoekmachine optimalisatie komt een hoop kijken. Zoekmachine marketing is een proces waar veel tijd overheen kan gaan, maar wanneer u kiest voor SEO uitbesteden aan een bureau of specialist, plukt u hier op den duur de vruchten van. Hoe pakt SAM Online Marketing dit aan, en hoe zorgt ons bedrijf ervoor dat uw website of webshop succesvol wordt? U leest het hieronder!
Google AdWords
Google beschikt niet alleen over een organisch gedeelte, maar ook over een advertentie gedeelte. Google AdWords – ook wel Search Engine Advertising (SEA) – genoemd, zorgt dat je niet alleen hoeft te optimaliseren, maar ook direct bezoekers via advertenties kunt genereren.
Meer convesies
Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.
Content optimalisatie
Nadat de SEO optimalisatie van de techniek is afgerond, kunnen we ons richten op een ander belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie dat u bij ons kunt uitbesteden: content optimalisatie.
Vormgeving in jouw huisstijl
In onze website ontwikkeling zorgen we er altijd voor dat deze gemakkelijk in gebruik is. Jouw website kan worden opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander (gepersonaliseerd) CMS naar keuze. Daarbij integreren we jouw CMS met de juiste plug-ins zodat je jouw doelen kunt verwezenlijken en je gemakkelijk je eigen website kunt beheren.
Makkelijk beheersysteem (CMS)
De meest voordelige optie op de lange termijn is om jouw website te laten maken met WordPress of een gepersonaliseerd CMS op maat.
Modules & functionaliteiten
Bij het ontwerpen van een professionele website komt meer kijken dan de integratie van een CMS en het bouwen van een conversiegericht design. Om interactie (contact, verkopen, overtuigen) met bezoekers aan te gaan, kan de website geïntegreerd worden met een chat of ticket service, een betalingssysteem, of elke andere module die bezoekers interactie faciliteert.
SEO & vindbaarheid
Na de oplevering van de website ontvang je altijd aanvullende ondersteuning. Afhankelijk van het type website dat je laat maken, krijg je uitleg over het CMS, over de koppelingen en de tools die gebruikt zijn en over de integraties die jouw website ondersteunen.
Klaar om met ons aan de slag te gaan?
Alle projecten zijn beschermd onder een NDA

Budget

Wat nu?
Bespreek je idee onder een NDA
Wij bestuderen jouw concept en extrapoleren een haalbare oplossing
Wij geven een kosten- en tijdsinschatting om het product te leveren
Nog niet zeker over je projectdetails?

Als je nog niet zeker bent over de details van jouw project, neem dan contact op via de telefoon of e-mail.

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar info@rminds.nl of maak online een afspraak.