E-mail marketing en nieuwsbrieven

E-mail marketing is een onderdeel van online marketing waar commerciële boodschappen direct via e-mail naar een doelgroep worden toegestuurd. Ook nieuwsbrieven vallen onder e-mail marketing, en worden meestal gebruikt om (potentiële) klanten op de hoogte te houden over de laatste ontwikkelingen.
Bel mij terug

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar
info@rminds.nl of laat je gegevens achter zodat wij je kunnen terugbellen

Toepassingen e-mail marketing

1. Stuur e-mails om je klantrelaties te verbeteren. Dit kan zowel gericht zijn op huidige klanten als op oude klanten. Hierdoor verhoog je klantloyaliteit en stimuleer je klanten om terug te komen voor aankopen.

2. Verstuur e-mails om nieuwe klanten aan te trekken

3. Verstuur e-mails om bezoekers naar je website te trekken, waardoor je beter zult scoren in zoekmachines zoals Google

4. Voeg advertenties toe aan je e-mails om (extra) verkopen te stimuleren.

Kwalitatieve E-mail marketing. Hoe voorkom je dat je een SPAMmer wordt?

Hoewel er zeker voordelen zijn aan e-mail marketing, heeft het ook zo zijn nadelen. Er zijn bijvoorbeeld bedrijven die te veel ongevraagde (spam) e-mails versturen. Daarnaast zijn er ook nog eens bedrijven die hun identiteit faken om lezers te scammen, wat het extra moeilijk maakt om spam van echte online marketing te scheiden. Zelfs als je geen wetten overtreedt, kunnen e-mail managers je nog steeds blacklisten als ze het gevoel hebben dat je spam verstuurd.

Dus, aangezien de marge tussen spam en marketing zo klein is, is het belangrijk om je altijd aan de anti-spam wetten te houden en alleen marketing e-mails te versturen als je daadwerkelijk iets (nieuws) te vertellen hebt, iets toe te voegen hebt aan de klantrelatie, of een specifieke aanbieding wil promoten.

Technische zoekmachine optimalisatie

De technische optimalisatie is vaak een ondergeschoven kindje binnen SEO. Toch draagt het als geen ander bij aan de indexeerbaarheid en de vindbaarheid van uw website in Google.

Content optimalisatie

Content optimalisatie is een belangrijk aspect van de SEO (Search Engine Optimization) van jouw website. Het is ook het langst durende aspect, want om relevant te blijven, moet je geoptimaliseerde content aan je website blijven toevoegen. Google controleert altijd de snelheid en andere technische aspecten van je website, maar voor Google - en je voor je bezoekers natuurlijk - is het ook belangrijk om interessante en relevante content op je website te vinden. Content omvat tekst en titels, maar ook afbeeldingen en andere mediabestanden die allemaal een bepaalde beschrijving, zoekwoord frequentie, grote, etc. moeten hebben om geoptimaliseerd voor Google te zijn.

Google AdWords Campagne

Door te adverteren met Google Ads kun je de aandacht in Google trekken naar jouw platform. Afhankelijk van jouw doelen gebruiken we SEA (Search Engine Analysis) om te onderzoeken welke marketing campagnes de beste resultaten zullen opleveren.

Iedereen kan natuurlijk zelf een Google AdWords campagne opzetten. Echter, het idee achter het uitbesteden hiervan is dat de campagne geoptimaliseerd wordt doordat je deze laat managen door een professional. Uiteindelijk zal dit de Cost per Click (CPC) naar beneden brengen terwijl je verkopen stijgen, waardoor je zowel meer tijd als netto winst overhoudt dan wanneer je zelf je campagne zou managen.

AdWords = Strategie = Experimentatie. De grootste AdWords opbrengsten krijg je door fundamentele veranderingen in je tactiek. Iedereen volgt dezelfde regels voor Google, waardoor de belangrijkste AdWords activiteit hetgene is waar niemand over praat - constante R&D en experimentatie.

Prijzen SEO en SEA

We bieden verschillende opties voor Search Engine Optimization en Online Advertisement.

Kies één van de opties hieronder of neem direct contact op voor meer informatie.

Technische optimalizatie
Eenmalige optimalisatie van jouw huidige website om de snelheid te verbeteren en de website te optimaliseren voor mobiel gebruik en Google indexering.
€250,00
Media hervormen en optimalisatie
Technische implementatie van META tags, titels en beschrijvingen
Minimalisatie van HTML, CSS en JavaScript
Server veiligheidscontrole
Sitemap.xml en Robots.txt creatie en onderhoud
Registratie in Google Console
Opzetten van Analytics
Basis SEO
Dit is het basis maandpakket voor SEO onderhoud. Hieronder vallen het monitoren van website items op technische optimalisatie en maandelijkse acties om langzamerhand jouw Google rang te verbeteren.
vanaf €350,00(per maand)
Analyse van de website, onderwerpen, en concurrenten
Opstellen van de belangrijkste groep van zoektermen
Analytics monitoren en rapporteren
Meta tags, content, en linking
Onderhoud van de sitemap
Uptime monitoren
Backlinking
Geavanceerde SEO en SEA
Geavanceerd pakket voor SEO en SEA onderhoud. Deze optie bevat alles van het basis pakket, plus extra krachtige tools om nog sneller resultaten te laten zien.
vanaf €550,00(per maand)
Concurrentie en keyword monitoren
Search Engine Advertising (SEA)
Advertentie Campagnes
Social Media presentie
Budget planning
Maandelijkse Audits
Ook online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?

We nemen graag met je door hoe je (nog meer) online succes kunt behalen en hoe wij je kunnen helpen om dat te realiseren.