Grafisch design en concept

Op zoek naar een vormgever voor jouw huisstijl, logo, visitekaartje, flyer, poster, brochure of nieuwsbrief? Of misschien wel een complete merkstrategie? Wij hebben jarenlange ervaring met grafisch ontwerpen en concepten.
Bel mij terug

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar
info@rminds.nl of laat je gegevens achter zodat wij je kunnen terugbellen

Bedrijfsidentiteit design

Als je wil opvallen en niet achter je concurrentie wil blijven, dan kan jouw organisatie niet zonder een eigen krachtige huisstijl. Een eigen unieke huisstijl onderscheidt jouw organisatie van de rest. Met een volledige bedrijfsidentiteit krijg je meer dan alleen een logo, maar ook visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, een website, etc., allemaal in de huisstijl van jouw organisatie.

Logo design

Met een goed logo zet je jouw bedrijf in een mum van tijd op de kaart. Het is natuurlijk wel belangrijk dat jouw logo overeenkomt met dat wat je wil dat je organisatie uitstraalt - de visie en de aanpak die jou uniek maakt. Jouw logo is de basis van jouw bedrijfsimago en is gefocust op herkenbaarheid en associaties met het karakter en de kernwaardes van jouw organisatie.

Ook online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?

We nemen graag met je door hoe je (nog meer) online succes kunt behalen en hoe wij je kunnen helpen om dat te realiseren.

Visitekaartjes

Met een visitekaartje laat je een persoonlijk indruk achter van de kracht van jou en je organisatie. Visitekaartjes zijn ideaal tijdens introducties of andere promoties en bieden een gemakkelijke manier om je contactgegevens te overhandigen.

Brochure design

Een brochure is een ideale manier om meer te vertellen over jouw bedrijf en je producten en/of diensten. Een brochure bestaat meestal uit meerdere pagina’s en biedt daarom voldoende ruimte voor extra uitleg of toelichting. Door de brochure in jouw jouw huisstijl met een aantrekkelijke layout te ontwerpen krijgt deze een professionele uitstraling.

Flyers en posters

Met een flyer of poster kun je extra aandacht op jouw organisatie vestigen. Naast het bereiken van de doelgroep helpt het ook om zowel verrassende als informatieve elementen toe te voegen om zo ook aandacht te trekken van mensen buiten de (standaard) doelgroep. Om jouw verhaal effectief over te brengen is het belangrijk dat je flyers of posters laat maken door professionele creatieve ontwerpers.

Nieuwsbrieven

Door regelmatig een nieuwsbrief te mailen kun je makkelijk contact onderhouden met je klanten en cliënten. Op deze manier kun je ze op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in je organisatie en over wijzigingen of vernieuwingen van je producten of diensten. Met de juiste aanpak kun je jouw nieuwsbrief ontvangers stimuleren om terug te keren naar of jouw website.

Ook online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?

We nemen graag met je door hoe je (nog meer) online succes kunt behalen en hoe wij je kunnen helpen om dat te realiseren.

Klaar om met ons aan de slag te gaan?
Alle projecten zijn beschermd onder een NDA

Budget

Wat nu?
Bespreek je idee onder een NDA
Wij bestuderen jouw concept en extrapoleren een haalbare oplossing
Wij geven een kosten- en tijdsinschatting om het product te leveren
Nog niet zeker over je projectdetails?

Als je nog niet zeker bent over de details van jouw project, neem dan contact op via de telefoon of e-mail.

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar info@rminds.nl of maak online een afspraak.