Grafisch Design en Concept

Ben je op zoek naar een vormgever voor jouw huisstijl, logo, visitekaartje, flyer, poster, brochure of nieuwsbrief? Of misschien wel een complete merkstrategie? Bij Rocket Minds hebben we jarenlange ervaring met grafisch ontwerpen en concepten.
Op zoek naar online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?

We nemen graag met je door hoe je (nog meer) online succes kunt behalen en hoe wij je kunnen helpen om dat te realiseren.

Bedrijfsidentiteit design

Als je wil opvallen en niet achter je concurrentie wil blijven, dan kan jouw organisatie niet zonder een eigen krachtige huisstijl. Een eigen unieke huisstijl onderscheidt jouw organisatie van de rest. Met een volledige bedrijfsidentiteit krijg je meer dan alleen een logo, maar ook een website, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, etc., allemaal in de huisstijl van jouw organisatie.

Grafisch design en concept: Bedrijfsidentiteit | Rocket Minds

Logo design

Met een goed logo zet je jouw bedrijf in een mum van tijd op de kaart. Het is natuurlijk wel belangrijk dat jouw logo overeenkomt met dat wat je wil dat je organisatie uitstraalt - de visie en de aanpak die jou uniek maakt. Jouw logo is de basis van jouw bedrijfsimago en is gefocust op herkenbaarheid en positieve associaties met het karakter en de kernwaardes van jouw organisatie.

Grafisch design en concept: Bedrijfsidentiteit | Rocket Minds
Bel mij terug

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar
info@rminds.nl of laat je gegevens achter zodat wij je kunnen terugbellen

Visitekaartjes

Met een visitekaartje laat je een persoonlijke indruk achter van de kracht van jou en je organisatie. Visitekaartjes zijn ideaal tijdens introducties of netwerkevenementen en bieden een gemakkelijke manier om je contactgegevens op een persoonlijke manier te overhandigen.

Grafisch design en concept: Bedrijfsidentiteit | Rocket Minds

Brochure design

Een brochure is een ideale manier om meer te vertellen over jouw bedrijf en je producten en/of diensten. Een brochure bestaat meestal uit meerdere pagina’s en biedt daarom voldoende ruimte voor extra uitleg of toelichting. Door de brochure in jouw jouw huisstijl en een aantrekkelijke layout te ontwerpen krijgt deze een professionele uitstraling.

Grafisch design en concept: Bedrijfsidentiteit | Rocket Minds

Flyers en posters

Met een flyer of poster kun je extra aandacht op jouw organisatie vestigen. Naast het informeren van de doelgroep helpt kun je het beste ook altijd een verrassend element toevoegen waarmee je de aandacht van mensen buiten de (standaard) doelgroep kunt trekken. Om jouw verhaal effectief over te brengen is het belangrijk dat je jouw flyers en posters laat maken door professionele creatieve ontwerpers.

Grafisch design en concept: Bedrijfsidentiteit | Rocket Minds

Nieuwsbrieven

Door regelmatig een nieuwsbrief te mailen kun je makkelijk contact onderhouden met je klanten en/of cliënten. Op deze manier kun je ze op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in je organisatie en over wijzigingen en lanceringen van producten of diensten. Met de juiste aanpak kun je jouw nieuwsbrief ontvangers stimuleren om terug te keren naar jouw website.

Klaar om met ons aan de slag te gaan?
Grafisch design en concept: Bedrijfsidentiteit | Rocket MindsAlle projecten zijn beschermd onder een NDA

Budget

Wat nu?
Grafisch design en concept: Bedrijfsidentiteit | Rocket MindsBespreek je idee onder een NDA
Grafisch design en concept: Bedrijfsidentiteit | Rocket MindsWij bestuderen jouw concept en extrapoleren de beste oplossing
Grafisch design en concept: Bedrijfsidentiteit | Rocket MindsWij geven een kosten- en tijdsinschatting om het product te leveren
Nog niet zeker over je projectdetails?

Als je nog niet zeker bent over jouw project, neem dan contact op via de telefoon of e-mail zodat we eerste de mogelijkheden kunnen bespreken.

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar info@rminds.nl of maak online een afspraak.