Plaats jouw bedrijf online met een goedkope website

Wil je graag jouw bedrijf online showcasen? Bij Rocket Minds kun je online zijn in de kortst mogelijke tijd zonder te veel te betalen.

Dus, ben je net een nieuw bedrijf begonnen of had je lang geleden al online moeten zijn? Dan is dit het voordelige websitepakket voor jou: Voor slechts €500, - kun je jouw professionele website binnen een week al online hebben!

Op zoek naar online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?

We nemen graag met je door hoe je (nog meer) online succes kunt behalen en hoe wij je kunnen helpen om dat te realiseren.

Wij kunnen een professionele website voor jou maken in minder dan 1 week

Bij ons basis websitepakket gaat het om goedkoop zo snel mogelijk online te zijn. Dus, er is geen tijdrovende design fase, maar een mobiel geoptimaliseerde templatedesign naar keuze met zoveel stock foto’s als je maar wil. Om het simpel te houden, hebben we ook het Content Management System (CMS) uit dit pakket weggelaten.

Wanneer is een goedkope website een goede keuze?

Als je net begonnen bent of je idee nog aan het testen bent, dan wil je niet meteen teveel investeren. Onze voordelige website is perfect als je gewoon een online visitekaartje of een snelle promotie van je startup idee nodig hebt. Op deze manier kun je snel online zijn met een betaalbare website en rustig afwachten wat de markt jou brengt.

Basis website
Het Basis website pakket biedt je de mogelijkheid om zo snel mogelijk online te zijn. Het design zal gebaseerd worden op een template naar keuze. Je hoeft alleen de content aan te leveren en dan zal de website binnen een paar dagen online zijn.
Plaats jouw bedrijf online met een goedkope website | Rocket MindsLevertijd tot 1 week
Plaats jouw bedrijf online met een goedkope website | Rocket MindsTemplate design inclusief branding
Plaats jouw bedrijf online met een goedkope website | Rocket Minds1 design revisieronde
Plaats jouw bedrijf online met een goedkope website | Rocket MindsResponsive design
Plaats jouw bedrijf online met een goedkope website | Rocket MindsTot 5 webpagina’s
Plaats jouw bedrijf online met een goedkope website | Rocket MindsInclusief Stock Photos

Breid je website uit met nieuwe functionaliteiten

Natuurlijk staan we altijd voor je klaar als je iets toegevoegd, veranderd, of verwijderd wil hebben. En als het beheer van je website later belangrijker wordt, kun je zelfs jouw pakket upgraden en zullen wij een CMS voor je toevoegen. WordPress? CMS op maat? Wat je maar nodig hebt, bij Rocket Minds hebben we altijd een betaalbare oplossing!

Dus, wil je zo snel mogelijk online zijn met een betaalbare, maar toch professionele website? Neem contact op voor een gratis intake en wij zullen direct voor je aan de slag gaan!

Klaar om met ons aan de slag te gaan?
Plaats jouw bedrijf online met een goedkope website | Rocket MindsAlle projecten zijn beschermd onder een NDA

Budget

Wat nu?
Plaats jouw bedrijf online met een goedkope website | Rocket MindsBespreek je idee onder een NDA
Plaats jouw bedrijf online met een goedkope website | Rocket MindsWij bestuderen jouw concept en extrapoleren de beste oplossing
Plaats jouw bedrijf online met een goedkope website | Rocket MindsWij geven een kosten- en tijdsinschatting om het product te leveren
Nog niet zeker over je projectdetails?

Als je nog niet zeker bent over jouw project, neem dan contact op via de telefoon of e-mail zodat we eerste de mogelijkheden kunnen bespreken.

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar info@rminds.nl of maak online een afspraak.