Positioneer jouw bedrijf snel online met een WordPress website

Wil je jouw WordPress website online zonder te veel te betalen? Bij Rocket Minds heb je jouw eigen WordPress website online in no-time.

Dus, heb je een blog, een nieuwspagina, of een bedrijf dat een representatieve website nodig heeft waar je regelmatig informatie kun toevoegen, veranderen of verwijderen? Dat is dit het meest voordelige websitepakket voor jou: Vanaf €800, - heb je een professionele website met het moderne WordPress CMS online binnen 2 weken.

Op zoek naar online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?

We nemen graag met je door hoe je (nog meer) online succes kunt behalen en hoe wij je kunnen helpen om dat te realiseren.

Wij kunnen jouw professionele WordPress website ontwikkelen in minder dan 2 weken

Ons Basis WordPress websitepakket is ingesteld op tijd en kosten besparen zonder in te hoeven leveren op de mogelijkheid om zelf je website content aan te passen. Dus, de design fase is vlot: wij passen een moderne template aan op jouw huisstijl en merkidentiteit, met zoveel stock foto’s als je maar wil. Je hoeft ons alleen de content toe te sturen en wij integreren het WordPress CMS zodat je website in maximaal 2 weken live kan zijn.

Wanneer moet ik een snelle goedkope website boven een geavanceerde kiezen?

Als je in de beginfase van je bedrijf zit of als je website slechts een hobbyproject is, is een geavanceerde website vaak te duur. Met dit goedkope websitepakket krijg je alle voordelen van het snel online zijn - jouw eigen online visitekaartje - zonder een grote investering te hoeven doen.

Basis WordPress website
Het Basis WordPress website pakket biedt je de mogelijkheid om zelf de content van je website aan te passen met een simpel maar modern WordPress Content Management Systeem (CMS). Het design zal gebaseerd worden op een template naar keuze. Je hoeft alleen de content aan te leveren en dan zal de website in maximaal 2 weken online zijn.
vanaf €80000
Positioneer jouw bedrijf snel online met een WordPress website | Rocket MindsLevertijd tot 2 weken
Positioneer jouw bedrijf snel online met een WordPress website | Rocket MindsTemplate design inclusief branding
Positioneer jouw bedrijf snel online met een WordPress website | Rocket Minds1 design revisieronde
Positioneer jouw bedrijf snel online met een WordPress website | Rocket MindsResponsive design
Positioneer jouw bedrijf snel online met een WordPress website | Rocket MindsTot 5 webpagina’s
Positioneer jouw bedrijf snel online met een WordPress website | Rocket MindsInclusief Stock Photos
Positioneer jouw bedrijf snel online met een WordPress website | Rocket MindsWordPress CMS
Positioneer jouw bedrijf snel online met een WordPress website | Rocket MindsGeïntegreerd met 3 modules naar keuze

Waarom heb ik een WordPress CMS nodig voor mijn website?

Met het WordPress Content Management System (CMS) kun je gemakkelijk nieuwe website content toevoegen, bestaande teksten editen, foto’s veranderen of oude irrelevante delen verwijderen. Je kunt zelf compleet nieuwe webpagina’s of pagina secties toevoegen en je kunt met de webpagina lay-out variëren. Dit is ideaal voor bloggen, nieuws websites of als je gewoon het beheer van je website in eigen handen wil hebben.

Breid je websitefunctionaliteit uit met moderne modules

Ons voordelige WordPress websitepakket komt met 3 module integraties naar keuze. Dus, wil je een blog of nieuwspagina, video embedding, reviews of een zoekfunctie? Vertel ons de modules die je wil en wij zullen ze op jouw website integreren. En als je bedrijf, blog of startup groeit en je website een upgrade nodig heeft, dan kun je altijd meer modules geïntegreerd hebben en we kunnen zelfs jouw favoriete software van derden verbinden.

Dus, is het tijd om controle te nemen over jouw moderne online aanwezigheid? Bestel nu jouw professioneel ontwikkelde WordPress website en wij zorgen ervoor dat deze binnen 2 weken online is.

Klaar om met ons aan de slag te gaan?
Positioneer jouw bedrijf snel online met een WordPress website | Rocket MindsAlle projecten zijn beschermd onder een NDA

Budget

Wat nu?
Positioneer jouw bedrijf snel online met een WordPress website | Rocket MindsBespreek je idee onder een NDA
Positioneer jouw bedrijf snel online met een WordPress website | Rocket MindsWij bestuderen jouw concept en extrapoleren de beste oplossing
Positioneer jouw bedrijf snel online met een WordPress website | Rocket MindsWij geven een kosten- en tijdsinschatting om het product te leveren
Nog niet zeker over je projectdetails?

Als je nog niet zeker bent over jouw project, neem dan contact op via de telefoon of e-mail zodat we eerste de mogelijkheden kunnen bespreken.

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar info@rminds.nl of maak online een afspraak.