Website Onderhoud - Jouw Website Altijd Optimaal

Met ons onderhoudspakket blijft je website altijd up-to-date en optimaal beveiligd!

Website onderhoud wordt vaak onderschat. Echter, de online wereld staat nooit stil, dus stilstaand onderhoud staat gelijk aan achteruitgang. Als je kijkt naar de ontwikkelingen in de (online) wereld van de afgelopen jaren, dan realiseer je al gauw de je website snel verouderd. Bovendien is een website nooit klaar; er zijn altijd onderdelen die verbeterd kunnen worden en de SEO van een website vereist constante activiteit. Om te compatibiliteitsproblemen of website downtime te voorkomen is het belangrijk dat het onderhoud van een website zorgvuldig gedaan wordt. Gelukkig helpen we je bij Rocket Minds graag om je website up-to-date te houden!

Onderhoud van een professionele website is complexer dan de meeste mensen denken. Technisch onderhoud van een website vereist meer dan verstand van HTML, want je hebt ook kennis nodig over web servers, DNS servers en hun onderhoud en optimalisatie, browser en server caching, beveiliging tegen hackers, database onderhoud en nog veel meer.

Bij Rocket Minds kunnen we jouw website onderhoud en alle plugin updates uit handen nemen en jouw website managen tot in de kleinste details. Je zult nooit voor verrassende kosten staan, want we zullen altijd van te voren aangeven hoe je website ervoor staat en wat er nodig is. Verder zullen we het simpel houden: wij bieden onderhoud aan voor een lage prijs en zorgen ervoor dat alles gerelateerd aan jouw website optimaal werkt.

Kwaliteit en service
Complete beveiliging van jouw website. Op deze manier zijn zowel jouw website als jouw bezoekers beschermd tegen aanvallen van buitenaf.
Updates
Updates van het systeem, de plugins en de thema’s. Daarbij controleren we ook altijd de primaire website functies na het uitvoeren van een update.
Snelheid
Wij optimaliseren de snelheid, gebruikerservaring en de Google ranking van jouw website door het systeem te updaten volgens de laatste benodigdheden.
Back-ups
Dagelijkse back-ups van de gehele website, instellingen en de database op een beveiligde locatie.

Backups

Backups zijn essentieel tijdens een noodgeval. In onze service automatiseren wij het backup proces zodat deze op regelmatige intervallen worden gemaakt. Een volledige backup van al jouw bestanden en de MySql database wordt standaard dagelijks, wekelijks en maandelijks gemaakt.

Voordelen van onze service zijn:

1. Dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse backups

2. Backups worden door onze eigen server gemaakt en dus niet door een plugin die jouw website kan belasten

3. Backups worden op verschillende locaties opgeslagen om optimale veiligheid te garanderen

Website Updates

We zullen jouw website regelmatig checken op nieuwe updates. Door deze updates op een gecontroleerde manier uit te voeren zorgen we ervoor dat jouw website in de lucht blijft en dat je gebruikers- en bezoekersdata veilig blijft. Dit laatste is essentieel om aan de AVG privacywetgeving te voldoen.

Daarbij zullen we ook regelmatig checken of je website verbeterd kan worden. Bijvoorbeeld door onnodige plugins te verwijderen of door ze door betere plugins met dezelfde functionaliteit te vervangen.

Op zoek naar online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?

We nemen graag met je door hoe je (nog meer) online succes kunt behalen en hoe wij je kunnen helpen om dat te realiseren.

Hosting

Als je jouw website door ons laat hosten, regelen wij de technische kant en verzekeren we je van een optimaal lopende server die jouw online aanwezigheid garandeert. De server wordt 24 uur per dag en 7 dagen in de week gemonitord waardoor we problemen al op kunnen pakken voordat je überhaupt een probleem kunt ervaren.

Website onderhoud binnen 48 uur uitgevoerd

Als je ervoor kiest om je website te laten onderhouden door ons bij Rocket Minds, hoef je ons alleen maar te informeren over iedere verandering die je wil. Wij zullen deze vervolgens zo snel mogelijk implementeren (kleine veranderingen in de content vaak al binnen een paar uur). Voor dringende zaken kunnen we veranderingen zelfs per direct aanbrengen.

Zelfs als je website door een andere provider gehost wordt, of als jouw website is gemaakt door een andere IT bedrijf, dan kunnen wij alsnog het onderhoud voor jouw website op ons nemen!

De Rocket Minds website onderhoudspakketten

Wil je de onderhoud van jouw website uitbesteden? Dan kun je kiezen voor één van onze onderhoudspakket, welke we specifiek zullen instellen op jouw behoeftes. We bieden een backup service, server en technisch onderhoud en implementatie van nieuwe features op jouw website. Vul je gegevens in, kies zelf de onderhoudsonderdelen die je nodig hebt en wij regelen de rest. Zodra je jouw onderhoudspakket hebt aangeschaft weet je zeker dat jouw website altijd in top staat zal verkeren!

Onderhoudspakketten en kosten

We bieden verschillende opties voor website onderhoud. Kies jouw gewenste pakket of selecteer uit de opties hieronder om er zeker van te zijn dat jouw website optimaal werkt. Als je niet precies weet wat je wil of nodig hebt, neem dan contact zodat we jouw persoonlijke situatie kunnen bespreken.

Basis
De basis en kritische onderhoud die nodig is om de “uptime” van jouw website en hosting te garanderen
vanaf €80,00(maandelijks)
Monitoren van de website en de uptime van de server
Wekelijkse back-ups
Server updates
Server veiligheidschecks
Geavanceerd
Dit pakket bevat alles van het Basis pakket en voegt daarbij extra ondersteuning en onderhoud voor jouw website toe.
vanaf €160,00(maandelijks)
Uptime van de server en de website monitoren
Dagelijkse back-ups
Server updates
Server veiligheidschecks
Website CMS updates
Website modules update
Compleet
Het Complete onderhoudspakket bevat alles van het geavanceerde pakket plus techinische SEO (Zoekmachine optimalisatie) en regelmatige verbeteringen met de nieuwste technologieën.
vanaf €550,00(maandelijks)
Uptime van de server en de website monitoren
Dagelijkse backups
Server updates
Server veiligheidschecks
Website CMS updates
Website modules update
AVG overeenstemming check
Technische SEO optimalisatie

Combineer: Onderhoud en SEO

Vaak gaat een onderhoudspakket hand in hand met een SEO service om zo de beste resultaten te behalen. SEO heeft een technisch aspect wat dagelijks bijgehouden moet worden, wat gemakkelijk naast de dagelijkse technische controles van het onderhoudspakket gedaan kan worden. Aangezien wij op deze manier efficiënter te werk kunnen gaan bieden wij een korting als je kiest voor ons Onderhoud en SEO combinatiepakket.

SEO en SEA Tarieven

We bieden verschillende opties voor Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en Zoekmachine Adverteren (SEA).

Kies één van de opties hieronder of neem direct contact op voor meer informatie.

Technische optimalisatie
Eenmalige optimalisatie van jouw huidige website om de snelheid te verbeteren en de website te optimaliseren voor mobiel gebruik en Google indexering.
Media hervormen en optimalisatie
Technische implementatie van META tags, titels en beschrijvingen
Minimalisatie van HTML, CSS en JavaScript
Server veiligheidscontrole
Aanmaken van Sitemap.xml en Robots.txt en onderhoud
Registratie in Google Console
Opzetten van Analytics
Basis SEO
Dit is het basis maandpakket voor SEO onderhoud. Hieronder valt het monitoren van de technische optimalisatie en maandelijkse acties om langzamerhand jouw Google rang te verbeteren.
vanaf €350,00(per maand)
Analyse van de website, onderwerpen, en concurrenten
Opstellen van de belangrijkste zoektermen
Analytics monitoren en rapporteren
Meta tags, content, en linking
Onderhoud van de sitemap
Uptime monitoren
Backlinking
Geavanceerde SEO en SEA
Geavanceerd pakket voor SEO en SEA onderhoud. Deze optie bevat alles van het basis pakket, plus extra krachtige tools en acties om sneller resultaten te behalen.
vanaf €550,00(per maand)
Concurrentie en keyword monitoren
Search Engine Advertising (SEA)
Google Ads Campagnes
Social Media accounts + adverteren
Budget planning
Maandelijkse Audits
Klaar om met ons aan de slag te gaan?
Alle projecten zijn beschermd onder een NDA

Budget

Wat nu?
Bespreek je idee onder een NDA
Wij bestuderen jouw concept en extrapoleren de beste oplossing
Wij geven een kosten- en tijdsinschatting om het product te leveren
Nog niet zeker over je projectdetails?

Als je nog niet zeker bent over jouw project, neem dan contact op via de telefoon of e-mail zodat we eerste de mogelijkheden kunnen bespreken.

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar info@rminds.nl of maak online een afspraak.

Bel mij terug

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar
info@rminds.nl of laat je gegevens achter zodat wij je kunnen terugbellen