WooCommerce Webshop Ontwikkeling door Rocket Minds

Professionele webshop op maat al vanaf 1.500,- euro
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket Minds
Vormgeving in jouw huisstijl
In onze website ontwikkeling zorgen we er altijd voor dat deze gemakkelijk in gebruik is. Jouw website kan worden opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of een ander gepersonaliseerd CMS naar keuze. Daarbij integreren we jouw CMS met de juiste plug-ins zodat je jouw doelen kunt verwezenlijken en je gemakkelijk je eigen website kunt beheren.
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket Minds
Makkelijk beheersysteem (CMS)
De meest voordelige optie op de lange termijn is om jouw website te laten maken met WordPress of een gepersonaliseerd CMS op maat.
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket Minds
Modules & functionaliteiten
Bij het ontwerpen van een professionele website komt meer kijken dan de integratie van een CMS en het bouwen van een conversiegericht design. Om interactie (contact, verkopen, overtuigen) met bezoekers aan te gaan, kan de website geïntegreerd worden met een chat of ticket service, een betalingssysteem, of iedere andere module die bezoekers interactie faciliteert.
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket Minds
SEO & vindbaarheid
Na de oplevering van de website ontvang je altijd aanvullende ondersteuning. Afhankelijk van het type website dat je laat maken, krijg je uitleg over het CMS, de koppelingen en de tools die gebruikt zijn en de integraties die jouw website ondersteunen.

WooCommerce - E-commerce van WordPress

Het bekende WooCommerce is tegenwoordig één van de meest aanpasbare e-commerce platforms. Door de duizenden beschikbare extensies wordt WooCommerce als één van de beste ecommerce systeem voor website ontwikkeling beschouwd. Aangezien het gebouwd en gebaseerd is op WordPress, is de gebruiksvriendelijkheid het grootste voordeel van WooCommerce, aangezien het simpel is en al bekend is bij de meeste gebruikers.

Voor de meeste kleine of middelgrote webshops die niet te veel persoonlijke configuraties nodig hebben is WooCommerce de perfecte optie.

WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket Minds
Voordelen van WooCommerce
WooCommerce door WordPress is een gratis opensource web publicatie framework en content management systeem (CMS). Veel web developers gebruiken WooCommerce om webshops te ontwikkelen. Een aantal redenen waarom dit CMS zo populair is in de web developers community zijn:
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsEen grote online community voor ondersteuning
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsGemakkelijk in gebruik
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsStabiel en door de regelmatige updates is het altijd up-to-date met de laatste trends en benodigdheden
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsEen ruime hoeveelheid voorgeprogrammeerde templates om de complete look van je website te veranderen
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsMeer dan 22.000 plugins beschikbaar om de website te personaliseren voor jouw unieke behoeftes
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsGemakkelijk te implementeren SEO strategieën
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsWooCommerce biedt een gemakkelijke feature om je social media accounts te verbinden
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsHet biedt een volledige responsive design functionaliteit waardoor je website gemakkelijk geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik
Webshop Ontwikkeling Tarieven

Verkoop online met een nieuwe webshop die al binnen 1 maand online kan zijn. De online community is een gigantische potentiële doelgroep voor iedere winkel.

Basis webshop
Het Basis webshop pakket is om zo snel mogelijk te beginnen met verkopen. Jouw webshop zal ontwikkelt worden op het WooCommerce Content Management Systeem (CMS) van WordPress en het design zal gebaseerd worden op een template naar keuze. Je hoeft alleen de content aan te leveren en dan is de website in ongeveer 3 weken online.
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsLevertijd ongeveer 3 weken
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsTemplate design inclusief branding
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket Minds1 design revisieronde
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsResponsive design
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsWooCommerce CMS
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsBasis webshop modules
Geavanceerde webshop
Ons Geavanceerde webshop pakket wordt ontwikkeld op een WooCommerce of Shopify Content Management Systeem (CMS). Je krijgt een gepersonaliseerd design aan de hand van jouw merkidentiteit en geavanceerde modules.
vanaf €1.90000
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsLevertijd ongeveer 2 maanden
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsGepersonaliseerd design met maximaal 3 revisierondes
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsResponsive design
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsWooCommerce of Shopify CMS
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsAlle webshop modules
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsGeavanceerde categorisatie
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsBetalingssysteem integraties
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsVoorraadbeheer
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsTechnisch geoptimaliseerd + SEO Starter Pakket
100% Maatwerk webshop
Ons 100% gepersonaliseerde webshop pakket is de perfecte oplossing wanneer je precies weet wat je wil, maar voorgeprogrammeerde systemen dit niet standaard bieden. We kunnen een compleet Content Management Systeem (CMS) op maat maken of gepersonaliseerde modules integreren op een WooCommerce of Shopify CMS.
Prijs op anvraag
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsLevertijd vanaf 2 maanden
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsGepersonaliseerd design zonder limiet op het aantal revisierondes
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsResponsive design
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsWooCommerce, Shopify of CMS op maat
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsGeavanceerde categorisatie
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsBetalingssysteem integratie
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsVoorraadbeheer
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsAlle webshop modules
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsGepersonaliseerde functionaliteiten
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsGepersonaliseerde modules en widgets
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsAPI-connecties met andere systemen
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsTechnisch geoptimaliseerd + SEO Starter Pakket

Personaliseer jouw E-commerce winkel met officiële WooCommerce extensies

Het voordeel van een opensource e-Commerce framework zoals WooCommerce is de ruime beschikbaarheid van voorgeprogrammeerde extensies op de markt. Door middel van extensies zoals social media integraties, voorraadbeheer, betalingsmethodes, analytics, en verzendmethodes vergroot je de gebruiksvriendelijkheid en kun je jouw webshop gemakkelijk uitbreiden.

Extensies worden meestal door het framework onderhoudsteam ontwikkeld, maar er zijn ook andere organisaties die hieraan bijdragen. Veel extensies zijn gratis, maar sommige kosten geld. Ongeacht van de prijs, het is belangrijk om altijd goed te controleren of de extensie van een betrouwbare organisatie komt. Het installeren van lage kwaliteit extensies of plugins kan jouw webshop in gevaar brengen voor hackers of andere aanvallen van buitenaf.

Integratie betalingssysteem

Bij het ontwerpen van een professionele webshop komt meer kijken dan de integratie van WooCommerce, Shopify of een gepersonaliseerd CMS en het bouwen van een conversiegericht design. Als bezoekers alle stappen hebben doorlopen, moeten zij natuurlijk de daadwerkelijke aankoop direct kunnen verrichten. Hier komt de integratie van een betalingssysteem bij kijken. Een goed werkend en duidelijk betalingssysteem maakt niet alleen directe online betalingen mogelijk, maar het wekt ook vertrouwen op bij de klant.

WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket Minds
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket Minds
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket Minds
Mollie
Mollie is een Nederlands betalingssysteem dat betrouwbaar is, makkelijk te gebruiken, en zo ondernemingen van elk formaat helpt om efficiënter te werken. Mollie is simpel, veilig en bevat verschillende voorgeprogrammeerde systemen waardoor webshops direct kunnen beginnen met verkopen.
Stripe
Stripe bouwt krachtige en flexibele tools voor internethandel. Of je nou een abonnementsservice hebt, een on-demand marktplaats, een webshop, of een crowdfunding platform, het Stripe betalingssysteem maakt het allemaal mogelijk. Het internationaal georiënteerde Stripe is ontwikkeld voor developers en kan voor iedere toepassing gepersonaliseerd en geoptimaliseerd worden.
Op zoek naar online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?

We nemen graag met je door hoe je (nog meer) online succes kunt behalen en hoe wij je kunnen helpen om dat te realiseren.

Moet ik een template gebruiken voor mijn WooCommerce website?

Één van de dingen die je jezelf misschien afvraagt is: Is het niet veel gemakkelijker als ik de designfase inkort en gewoon één van die duizenden templates gebruik? Dit is zeker een optie, maar je moet hierbij goed nagaan wat voor jou belangrijk is op dit moment en wat je doel is over 1 of over 5 jaar.

Door een template te gebruiken kun je op je eerste kosten besparen, waardoor je snel een webshop kunt lanceren die er prima uit ziet. Echter, als je niet het gevoel van een standaard webshop wil geven, kies dan een gepersonaliseerd design zodat jouw webshop uniek wordt, iets wat je potentiële klanten zeker op zal vallen en daardoor tot meer conversies zal leiden.

Conversiegerichte webshop

Laat Rocket Minds jouw conversiegerichte webshop maken.

Het aanschaffen van jouw eigen webshop draait om het behalen van resultaat. Als je een eigen webshop opent, is dit natuurlijk om verkopen te genereren. De product impressies zijn belangrijk, maar het is nog veel belangrijker dat jouw bezoekers daadwerkelijk hun aankopen doen op jouw webshop. Om dit te bereiken is het belangrijk dat bezoekers subtiel door de online winkelomgeving worden geleid, dat ze vragen kunnen stellen en dat ze worden aangezet tot het doen van een aankoop. Dit proces is waar conversiegericht webdesign aan te pas komt.

WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket Minds
Websitebezoekers omzetten in klanten
Nadat bezoekers zijn aangekomen op jouw website, moeten deze natuurlijk worden omgezet in klanten. Daarom creëert Rocket Minds altijd conversiegerichte webdesigns. Deze zijn gericht op een helder doel en beschikken over tactische implementaties van buttons, content en andere functionaliteiten.
Vindbaarheid in Google
Allereerst moet jouw website natuurlijk relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. Daarom zorgt Rocket Minds voor 100% technische optimalisatie van haar websites en geven we daarbij een uitgebreid SEO advies voordat de website live gaat.

Website optimalisatie

Het optimaliseren van een website kent vele facetten: technische optimalisatie, conversiegericht designen en natuurlijk zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Ben je benieuwd hoe we dit bij Rocket Minds doen en hoe we jouw website of webshop naar succes kunnen leiden? Klik hieronder om meer te lezen!
SEO en SEA
Zoekmachine marketing is een proces dat langzaam vordert. Maar als je kiest om onze SEO en SEA specialisten hierbij te betrekken, kun je er zeker van zijn dat je op den duur de vruchten van een verhoogd website verkeer plukt.
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket Minds
Google AdWords
Google's zoekresultaten worden niet alleen door algoritmes geindexeerd, maar ook door betaalde online advertenties. Google AdWords - ofwel zoekmachine adverteren (SEA) - stelt je in staat om direct op Google's eerste pagina te staan zonder een compleet geoptimaliseerde website.
Meer conversies
Nadat je bezoekers hebt aangetrokken, moeten deze natuurlijk omgezet worden in klanten, cliënten of leads. Daarvoor ontwerpen we bij Rocket Minds conversiegerichte designs: gefocust op een helder doel, met tactische implementaties van Call to Actions, knoppen en andere functionaliteiten.
Content optimalisatie
Zodra de technische optimalisatie is afgerond, kunnen we ons richten het andere element van SEO, namelijk content optimalisatie. Hierbij analyseren we zoekwoorden om zo de website content (teksten, titels, afbeeldingen, video's) te optimaliseren.
Webshop Ontwikkeling Tarieven

Verkoop online met een nieuwe webshop die al binnen 1 maand online kan zijn. De online community is een gigantische potentiële doelgroep voor iedere winkel.

Basis webshop
Het Basis webshop pakket is om zo snel mogelijk te beginnen met verkopen. Jouw webshop zal ontwikkelt worden op het WooCommerce Content Management Systeem (CMS) van WordPress en het design zal gebaseerd worden op een template naar keuze. Je hoeft alleen de content aan te leveren en dan is de website in ongeveer 3 weken online.
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsLevertijd ongeveer 3 weken
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsTemplate design inclusief branding
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket Minds1 design revisieronde
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsResponsive design
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsWooCommerce CMS
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsBasis webshop modules
Geavanceerde webshop
Ons Geavanceerde webshop pakket wordt ontwikkeld op een WooCommerce of Shopify Content Management Systeem (CMS). Je krijgt een gepersonaliseerd design aan de hand van jouw merkidentiteit en geavanceerde modules.
vanaf €1.90000
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsLevertijd ongeveer 2 maanden
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsGepersonaliseerd design met maximaal 3 revisierondes
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsResponsive design
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsWooCommerce of Shopify CMS
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsAlle webshop modules
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsGeavanceerde categorisatie
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsBetalingssysteem integraties
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsVoorraadbeheer
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsTechnisch geoptimaliseerd + SEO Starter Pakket
100% Maatwerk webshop
Ons 100% gepersonaliseerde webshop pakket is de perfecte oplossing wanneer je precies weet wat je wil, maar voorgeprogrammeerde systemen dit niet standaard bieden. We kunnen een compleet Content Management Systeem (CMS) op maat maken of gepersonaliseerde modules integreren op een WooCommerce of Shopify CMS.
Prijs op anvraag
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsLevertijd vanaf 2 maanden
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsGepersonaliseerd design zonder limiet op het aantal revisierondes
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsResponsive design
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsWooCommerce, Shopify of CMS op maat
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsGeavanceerde categorisatie
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsBetalingssysteem integratie
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsVoorraadbeheer
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsAlle webshop modules
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsGepersonaliseerde functionaliteiten
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsGepersonaliseerde modules en widgets
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsAPI-connecties met andere systemen
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket MindsTechnisch geoptimaliseerd + SEO Starter Pakket
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket Minds
Bedenken

We beginnen met een uitgebreide intake om zo een functioneel plan op te zetten. Dit plan vertalen we vervolgens naar wireframes en een grafisch ontwerp.

 • Doelgroep
 • Doel & doelstelling
 • Concept & wireframe
 • Beschrijving website functies
 • Grafisch ontwerp
 • Goedkeuring design
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket Minds
Bouwen

Nadat de structuur en de vormgeving duidelijk is gaan onze webbouwers het design implementeren in het CMS (Content Management Systeem)

 • Front-end ontwikkeling
 • Ontwikkeling functies
 • Snelheid optimalisatie
 • Testen
 • Goedkeuring
WooCommerce CMS Webshop Laten Ontwikkelen door Rocket Minds
Beheren

Je krijgt uitleg over het CMS zodat je zelf de website kunt beheren en deze verder kunt uitbouwen. Daarnaast integreren we jouw website met Google analytics en Search Console.

 • Uitleg & handleiding CMS
 • Google Analytics integratie
 • Koppeling Google Console
 • Rapportage Dashboard
Bel mij terug

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar
info@rminds.nl of laat je gegevens achter zodat wij je kunnen terugbellen