WooCommerce webshop ontwikkeling

Professionele webshop op maat al vanaf 1.500,- euro

WooCommerce - Ecommerce van WordPress

WooCommerce is één van de bekendste en meest aanpasbare ecommerce platforms tegenwoordig. Door de duizenden beschikbare extensies wordt WooCommerce als beste ecommerce systeem voor WordPress website ontwikkeling beschouwd. Aangezien het gebouwd en gebaseerd is op WordPress, is de gebruiksvriendelijkheid het grootste voordeel van WooCommerce, aangezien het zo simpel en al bekend is voor de meeste gebruikers.

Voor de meeste kleine of middelgrote webshops die niet te veel persoonlijke configuraties nodig hebben is WooCommerce een prima optie.

Ook online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?

We nemen graag met je door hoe je (nog meer) online succes kunt behalen en hoe wij je kunnen helpen om dat te realiseren.

Personaliseer jouw eCommerce winkel met officiële WooCommerce extensies

Het voordeel van een opensource e-Commerce framework zoals WooCommerce is de ruime beschikbaarheid van voorgeprogrammeerde extensies op de markt. Door middel van extensies zoals social media integraties, voorraadbeheer, betalingsmethodes, analytics, en verzendmethodes vergroot je de gebruiksvriendelijkheid en kun je jouw webshop gemakkelijk vergroten.

Extensies worden meestal door het framework onderhoudsteam ontwikkeld, maar er zijn ook andere organisaties die hieraan bijdragen. Veel extensies zijn gratis, maar sommige kosten geld. Ongeacht van de prijs, het is belangrijk om altijd goed te controleren of de extensie van een betrouwbare organisatie komt. Het installeren van lage kwaliteit extensies of plugins kan jouw webshop in gevaar brengen door hackers of andere aanvallen van buitenaf.

Moet ik een template gebruiken voor mijn WooCommerce website?

Één van de vragen die je jezelf misschien afvraagt is: Is het niet veel gemakkelijker als ik de designfase inkort en gewoon één van die duizenden templates gebruik? Dit is zeker een optie, maar je moet hierbij goed nagaan wat voor jou belangrijk is op dit moment en wat je doel is over 1 of over 5 jaar.

Door een template te gebruiken kun je op je eerste kosten besparen, waardoor je snel een webshop kunt lanceren die er prima uit ziet. Echter, als je niet het gevoel van een standaard webshop wil geven, kies dan een gepersonaliseerd design zodat jouw webshop uniek wordt, iets wat je potentiële klanten zeker op zal vallen.

Voordelen van WooCommerce
WordPress is een gratis opensource web publicatie framework en content management systeem (CMS). Veel web developers gebruiken WordPress om websites te ontwikkelen. Een aantal redenen waarom dit CMS zo populair is in de web developers community zijn:
Een grote online community voor ondersteuning
Gemakkelijk in gebruik
Stabiel en door de regelmatige updates is het altijd up-to-date met de laatste trends en benodigdheden
Een ruime hoeveelheid voorgeprogrammeerde templates om de complete look van je website te veranderen
Meer dan 22.000 plugins beschikbaar om de website te personaliseren voor jouw unieke behoeftes
Gemakkelijk te implementeren SEO strategieën
WordPress biedt een gemakkelijke feature om je social media accounts te verbinden
Het biedt een volledige responsive design functionaliteit waardoor je website gemakkelijk geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik

Integratie betalingssysteem

Bij het ontwerpen van een professionele webshop komt meer kijken dan de integratie van WordPress (of een gepersonaliseerd CMS) en het bouwen van een conversiegericht design. Als bezoekers alle stappen hebben doorlopen, moeten zij natuurlijk de daadwerkelijke aankoop direct kunnen verrichten. Hier komt de integratie van een betalingssysteem bij kijken. Een goed werkend en duidelijk betalingssysteem maakt niet alleen directe online betalingen mogelijk, maar het wekt ook vertrouwen op bij de klant.

Mollie
Mollie is zo’n betalingssysteem dat betrouwbaar is, makkelijk te gebruiken, en zo ondernemingen van elk formaat helpt om efficiënter te werken. Van Nederlandse bodem, Mollie is simpel, veilig en bevat verschillende voorgeprogrammeerde systemen waardoor webshops direct kunnen beginnen met verkopen.
Stripe
Stripe bouwt krachtige en flexibele tools voor internethandel. Of je nou een abonnementsservice hebt, een on-demand marktplaats, een webshop, of een crowdfunding platform, het Stripe betalingssysteem maakt het allemaal mogelijk. Internationaal georiënteerd, Stripe is ontwikkeld voor developers en kan daarom gepersonaliseerd en geoptimaliseerd worden voor iedere toepassing.

Conversiegerichte webshop

Laat Rocket Minds jouw conversiegerichte webshop maken.

Het aanschaffen van jouw eigen webshop draait om het behalen van resultaat. Als je een eigen webshop opent, is dit natuurlijk om verkopen te genereren. De product impressies zijn belangrijk, maar het is nog veel belangrijker dat jouw bezoekers daadwerkelijk hun aankopen doen op jouw webshop. Om dit te bereiken is het belangrijk dat bezoekers subtiel door de online winkelomgeving worden geleid, dat ze vragen kunnen stellen en dat ze worden aangezet tot het doen van een aankoop. Dit proces is waar conversiegericht webdesign aan te pas komt.

Websitebezoekers omzetten in klanten
Nadat bezoekers zijn aangekomen op jouw website, moeten deze natuurlijk worden omgezet in leads of klanten/cliënten. Daarom creëert Rocket Minds altijd conversiegerichte webdesigns. Deze zijn gericht op een helder doel en beschikken over tactische implementatie van buttons, content en andere functionaliteiten.
Vindbaarheid in Google
Allereerst moet jouw website natuurlijk relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. Daarom zorgt Rocket Minds voor 100% technische optimalisatie van haar websites en geven we daarbij een uitgebreid SEO advies voordat de website live gaat.
Bedenken

We beginnen met een uitgebreide intake om zo een functioneel plan op te zetten. Dit plan vertalen we vervolgens naar wireframes en een grafisch ontwerp.

 • Doelgroep
 • Doel & doelstelling
 • Concept & wireframe
 • Beschrijving website functies
 • Grafisch ontwerp
 • Goedkeuring design
Bouwen

Nadat de structuur en de vormgeving duidelijk is gaan onze webbouwers het design implementeren in het CMS

 • Front-end ontwikkeling
 • Ontwikkeling functies
 • Snelheid optimalisatie
 • Testen
 • Goedkeuring
Beheren

Je krijgt uitleg over het CMS zodat je zelf de website kan beheren en deze verder kunt uitbouwen. Daarnaast integreren we Google analytics en Search Console.

 • Uitleg & handleiding CMS
 • Google Analytics integratie
 • Koppeling Google Console
 • Rapportage Dashboard
Website and Applications
Landing page
Informative website
Corporate website
Webshop
Portfolio
Web applications
Automatization of processes
Mobile applications (iOS / Android)
Bel mij terug

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar
info@rminds.nl of laat je gegevens achter zodat wij je kunnen terugbellen

Website optimalisatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Zoekmachine optimalisatie en technical SEO
Bij SEO optimalisatie en zoekmachine optimalisatie komt een hoop kijken. Zoekmachine marketing is een proces waar veel tijd overheen kan gaan, maar wanneer u kiest voor SEO uitbesteden aan een bureau of specialist, plukt u hier op den duur de vruchten van. Hoe pakt SAM Online Marketing dit aan, en hoe zorgt ons bedrijf ervoor dat uw website of webshop succesvol wordt? U leest het hieronder!
Google AdWords
Google beschikt niet alleen over een organisch gedeelte, maar ook over een advertentie gedeelte. Google AdWords – ook wel Search Engine Advertising (SEA) – genoemd, zorgt dat je niet alleen hoeft te optimaliseren, maar ook direct bezoekers via advertenties kunt genereren.
Meer convesies
Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.
Content optimalisatie
Nadat de SEO optimalisatie van de techniek is afgerond, kunnen we ons richten op een ander belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie dat u bij ons kunt uitbesteden: content optimalisatie.
Vormgeving in jouw huisstijl
In onze website ontwikkeling zorgen we er altijd voor dat deze gemakkelijk in gebruik is. Jouw website kan worden opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander (gepersonaliseerd) CMS naar keuze. Daarbij integreren we jouw CMS met de juiste plug-ins zodat je jouw doelen kunt verwezenlijken en je gemakkelijk je eigen website kunt beheren.
Makkelijk beheersysteem (CMS)
De meest voordelige optie op de lange termijn is om jouw website te laten maken met WordPress of een gepersonaliseerd CMS op maat.
Modules & functionaliteiten
Bij het ontwerpen van een professionele website komt meer kijken dan de integratie van een CMS en het bouwen van een conversiegericht design. Om interactie (contact, verkopen, overtuigen) met bezoekers aan te gaan, kan de website geïntegreerd worden met een chat of ticket service, een betalingssysteem, of elke andere module die bezoekers interactie faciliteert.
SEO & vindbaarheid
Na de oplevering van de website ontvang je altijd aanvullende ondersteuning. Afhankelijk van het type website dat je laat maken, krijg je uitleg over het CMS, over de koppelingen en de tools die gebruikt zijn en over de integraties die jouw website ondersteunen.
Klaar om met ons aan de slag te gaan?
Alle projecten zijn beschermd onder een NDA

Budget

Wat nu?
Bespreek je idee onder een NDA
Wij bestuderen jouw concept en extrapoleren een haalbare oplossing
Wij geven een kosten- en tijdsinschatting om het product te leveren
Nog niet zeker over je projectdetails?

Als je nog niet zeker bent over de details van jouw project, neem dan contact op via de telefoon of e-mail.

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar info@rminds.nl of maak online een afspraak.