WordPress website ontwikkeling

Jouw professionele WordPress website al vanaf 600,- euro

WordPress - het meest gebruikte CMS in de (digitale) wereld

De populariteit van WordPress is overduidelijke tegenwoordig. Het gebruiksvriendelijke en simpele CMS functioneert als platform voor vele websites en blogs. Wij bieden briljante WordPress creaties zodat jouw website zeker een succes wordt. Het Rocket Minds team heeft jaren ervaring met WordPress en is in staat om jouw website zo te ontwikkelen als jij het voor je ziet. Daarbij zullen onze designers ervoor zorgen dat jouw website niet alleen functioneel is, maar ook professioneel oogt!

Ook online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?

We nemen graag met je door hoe je (nog meer) online succes kunt behalen en hoe wij je kunnen helpen om dat te realiseren.

Gebruiksvriendelijkheid

In de webdesign wereld staat WordPress bekend als gebruiksvriendelijk CMS. Dit komt omdat het vrij simpel is om als niet-webdesigner mee om te gaan. Daarnaast biedt het de wél-webdesigners alles wat ze nodig hebben om een professionele website te ontwikkelen.

Met weinig voorkennis kun je het WordPress CMS al prima gebruiken. De functies zijn duidelijk en liggen voor de hand. Toch nemen we altijd alle functionaliteiten van jouw website stap voor stap met je door en als onduidelijkheden zijn staan we altijd voor je klaar.

De functionaliteit van WordPress

Naast gebruiksvriendelijkheid, biedt WordPress talloze opties om de functionaliteit te verbeteren. Dit CMS herkent de meeste plugins waardoor WordPress plugins over het algemeen makkelijk te installeren zijn.

Hierdoor kunnen onze webdesigners uit alles uit de kast trekken om jouw website te bouwen. Met de verschillende plugins heb je de mogelijkheid om exact te vertellen wat voor website je wil hebben. Onze ontwikkelaars zijn vervolgens in staat om dit in code om te zetten en door deze nauwe samenwerking is jouw website zo gerealiseerd.

Voordelen van WordPress
WordPress is een gratis opensource web publicatie framework en content management systeem (CMS). Veel web developers gebruiken WordPress om websites te ontwikkelen. Een aantal redenen waarom dit CMS zo populair is:
Een grote online community voor ondersteuning
Gemakkelijk in gebruik
Stabiel en door de regelmatige updates is het altijd up-to-date met de laatste trends en benodigdheden
Een ruime hoeveelheid voorgeprogrammeerde templates om de complete look van je website te veranderen
Meer dan 22.000 plugins beschikbaar om de website te personaliseren voor jouw unieke behoeftes
Gemakkelijk te implementeren SEO strategieën
WordPress biedt een gemakkelijke feature om je social media accounts te verbinden
Het biedt een volledige responsive design functionaliteit waardoor je website gemakkelijk geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik
Opties voor externe integraties

Sjablonen versus aangepast ontwerp

Dus, wat kun je het beste gebruiken, een template of een gepersonaliseerd design? Dit hangt af van jouw doelen en waar jij jouw website voor wil gebruiken. Probeer deze vragen eerst voor jezelf te beantwoorden.

Door een template te gebruiken kun je op je eerste kosten besparen, waardoor je snel een website kunt lanceren die er prima uit ziet. Echter, het beperkt wel hoe uniek of speciaal je website eruit kan zien. Daarbij moet je er rekening mee houden dat WordPress templates van goede en slechte kwaliteit kunnen zijn (meestal afhankelijk van of ze gratis zijn of geld kosten). Meestal raden wij een gepersonaliseerd design aan, aangezien dit de enige manier is om een website te bouwen die jouw organisatie of persoonlijke identiteit daadwerkelijk kan weergeven en je zo ook kan helpen om je doelen te bereiken.

Plugins. Voors en tegens

Zoals we hierboven al schreven, WordPress heeft een grote hoeveelheid aan plugins beschikbaar, voor bijna elke behoefte is er wel iets. Net als de templates zijn er gratis en betaalde plugins. Het gebruik van plugins is onvermijdelijk tijdens het bouwen van een WordPress website en dat is waarom het belangrijk is dat je met iemand werkt die weet hoe dit werkt. Plugins zijn bedoeld om tijd te besparen en om je website makkelijk uit te breiden, maar het nadeel hiermee is het onderhoud van de website.

WordPress brengt regelmatig updates uit en het is belangrijk om jouw website altijd up-to-date te houden. Plugins, echter, updaten minder regelmatig en in sommige gevallen kan dit tot compatibiliteitsproblemen leiden. Daarom raden we bij WordPress websites altijd onze test en onderhoudspakketten aan, zodat we er altijd voor kunnen zorgen dat jouw website optimaal functioneert.

Responsive design

Een website hoort met de tijd mee te gaan. Tegenwoordig worden websites namelijk niet meer alleen bezocht vanaf pc’s of laptops. Bezoekers komen vanaf tablets, smartphones en allerlei andere mobiele apparaten. Die hebben allemaal een ander formaat, waardoor de website overal anders weergeven wordt. Soms klopt het design hierdoor niet meer en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Door de gigantische ontwikkeling van mobiele apparaten is responsive webdesign de afgelopen jaren een kernbegrip geworden binnen de internetwereld. Het belang is enorm, want steeds meer mensen bezoeken websites tegenwoordig via (kleine) mobiele apparaten. Tegelijkertijd zijn de beeldschermen van computers en televisies gemiddeld steeds groter. Ontwerpers moeten bij het maken van een website dus niet meer uitgaan van een standaard beeldschermresolutie, maar een design ontwikkelen wat “responsive” is voor elk type scherm.

Bedenken

We beginnen met een uitgebreide intake om zo een functioneel plan op te zetten. Dit plan vertalen we vervolgens naar wireframes en een grafisch ontwerp.

 • Doelgroep
 • Doel & doelstelling
 • Concept & wireframe
 • Beschrijving website functies
 • Grafisch ontwerp
 • Goedkeuring design
Bouwen

Nadat de structuur en de vormgeving duidelijk is gaan onze webbouwers het design implementeren in het CMS

 • Front-end ontwikkeling
 • Ontwikkeling functies
 • Snelheid optimalisatie
 • Testen
 • Goedkeuring
Beheren

Je krijgt uitleg over het CMS zodat je zelf de website kan beheren en deze verder kunt uitbouwen. Daarnaast integreren we Google analytics en Search Console.

 • Uitleg & handleiding CMS
 • Google Analytics integratie
 • Koppeling Google Console
 • Rapportage Dashboard
Website and Applications
Landing page
Informative website
Corporate website
Webshop
Portfolio
Web applications
Automatization of processes
Mobile applications (iOS / Android)
Bel mij terug

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar
info@rminds.nl of laat je gegevens achter zodat wij je kunnen terugbellen

Website optimalisatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Zoekmachine optimalisatie en technical SEO
Bij SEO optimalisatie en zoekmachine optimalisatie komt een hoop kijken. Zoekmachine marketing is een proces waar veel tijd overheen kan gaan, maar wanneer u kiest voor SEO uitbesteden aan een bureau of specialist, plukt u hier op den duur de vruchten van. Hoe pakt SAM Online Marketing dit aan, en hoe zorgt ons bedrijf ervoor dat uw website of webshop succesvol wordt? U leest het hieronder!
Google AdWords
Google beschikt niet alleen over een organisch gedeelte, maar ook over een advertentie gedeelte. Google AdWords – ook wel Search Engine Advertising (SEA) – genoemd, zorgt dat je niet alleen hoeft te optimaliseren, maar ook direct bezoekers via advertenties kunt genereren.
Meer convesies
Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.
Content optimalisatie
Nadat de SEO optimalisatie van de techniek is afgerond, kunnen we ons richten op een ander belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie dat u bij ons kunt uitbesteden: content optimalisatie.
Vormgeving in jouw huisstijl
In onze website ontwikkeling zorgen we er altijd voor dat deze gemakkelijk in gebruik is. Jouw website kan worden opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander (gepersonaliseerd) CMS naar keuze. Daarbij integreren we jouw CMS met de juiste plug-ins zodat je jouw doelen kunt verwezenlijken en je gemakkelijk je eigen website kunt beheren.
Makkelijk beheersysteem (CMS)
De meest voordelige optie op de lange termijn is om jouw website te laten maken met WordPress of een gepersonaliseerd CMS op maat.
Modules & functionaliteiten
Bij het ontwerpen van een professionele website komt meer kijken dan de integratie van een CMS en het bouwen van een conversiegericht design. Om interactie (contact, verkopen, overtuigen) met bezoekers aan te gaan, kan de website geïntegreerd worden met een chat of ticket service, een betalingssysteem, of elke andere module die bezoekers interactie faciliteert.
SEO & vindbaarheid
Na de oplevering van de website ontvang je altijd aanvullende ondersteuning. Afhankelijk van het type website dat je laat maken, krijg je uitleg over het CMS, over de koppelingen en de tools die gebruikt zijn en over de integraties die jouw website ondersteunen.
Klaar om met ons aan de slag te gaan?
Alle projecten zijn beschermd onder een NDA

Budget

Wat nu?
Bespreek je idee onder een NDA
Wij bestuderen jouw concept en extrapoleren een haalbare oplossing
Wij geven een kosten- en tijdsinschatting om het product te leveren
Nog niet zeker over je projectdetails?

Als je nog niet zeker bent over de details van jouw project, neem dan contact op via de telefoon of e-mail.

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar info@rminds.nl of maak online een afspraak.