Platform op Maat Ontwikkeld door Rocket Minds

IT Startups, automatiseren van organisatieprocessen, of ieder ander idee die je hebt zijn allemaal mogelijk in code zolang ze maar gebaseerd zijn op een logische redenering.

Request

Wat is een online platform? Online service met oneindige mogelijkheden!

Online platform, de term wordt steeds meer gebruikt, maar wat is het precies? Simpel gezegd is het een online software die waarde genereert door interactie tussen verschillende partijen te faciliteren. De applicaties van een online platform zijn eindeloos. Het gaat niet alleen om het aanbieden van verschillende producten (e.g. Bol.com en Amazon, die verschillende leveranciers samen bundelen), het kan ook een platform voor dienstenuitwisseling (Uber) of betalingen (Tikkie) zijn.

Jouw organisatieprocessen en systemen samen in één online platform

Heb je al een organisatie, maar wil je deze graag stroomlijnen door middel van online integraties? Wij ontwikkelen toegankelijke websites en applicaties die we aan al jouw systemen kunnen verbinden. We implementeren professionele integraties, Software as a Service (Saas), CRM- en ERP-systemen, financiële pakketten en applicaties, administratieve systemen en iedere andere gepersonaliseerde software. Hierin houden we altijd rekening met de veiligheids, privacy (AVG) en (i) standaarden en kunnen we toegang beveiligen SSO, twee-factor authenticatie of DigiD. Kortom, we bieden gepersonaliseerde ontwikkeling zonder licenties en complete integraties van jouw huidige systemen en werkprocessen. Alles wordt volledig op maat gemaakt naar jouw wensen en ontworpen met een intuïtieve gebruikersinterface (UI) en gebruikerservaring (UX).

Jouw CRM op maat

Jouw CRM op maat

CRM staat voor Customer Relationship Management. In een CRM-systeem worden alle klantgegevens opgeslagen en verwerkt. Het CRM-systeem organiseert en optimaliseert de relatie tussen de klant/cliënt en de organisatie waarin contactmomenten met centraal staan. Aangezien een CRM al deze informatie centraliseert hebben alle medewerkers overal direct toegang toe, of het nu gaat om het inzien van telefoongesprekken of inkomende mails, pop-ups bij verjaardagen, het benadrukken van verkoopkansen of het verzenden van afspraak herinneringen. Kort samengevat, een CRM-systeem versterkt potentiële en bestaande klantrelaties, maakt kansen zichtbaar, creëert efficiëntie binnen de organisatie en biedt overzicht in leads.

Jouw CRM op maat
Contacten

Beheer jouw contacten op één centrale plek door al jouw verschillende kanalen (website, abonnementsdiensten, klant accounts, etc.) te integreren in jouw eigen CRM op maat.

Sales

Verbeter jouw overzicht van je sales en je lopende projecten. Met een eigen CRM vergeet je nooit meer taken of aandachtspunten.

Leads

Registreer al je leads op één plek om samen met je team het sales proces op een efficiëntere manier te managen.

Rocket Minds als jouw Startup ontwikkelingspartner

Met oog op ontwikkelingen in de IT branche proberen veel mensen om hun passie om te zetten in een applicatie of online platform business. Dit is een slimme aanpak, want tegenwoordig kun je op zoveel manieren geld verdienen dat het alleen maar logisch is dat je dit probeert te baseren op iets waar je toch al affiniteit mee hebt. Wat echter het belangrijkste is om in gedachten te houden, is hoe je jouw idee aan de wereld presenteert. Bij Rocket Minds helpen we je graag met de uitdagende aspecten van een Startup: consultancy, (web) design, concepting en development. Dus, als je een idee hebt dat je graag wil realiseren, neem dan contact op zodat wij je op weg kunnen helpen!

Op zoek naar online succes?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en wat is jullie missie?

We kijken graag hoe je (meer) online success kunt behalen en hoe kunnen helpen dit te realiseren.

De voornaamste voordelen van webapplicaties zijn:

  • Web applicaties werken op elke hardware en op elk besturingssysteem zolang het een webbrowser ondersteund.

  • Volledige eliminatie van alle compatibiliteitsproblemen aangezien alle gebruikers dezelfde web-versie gebruiken. Dus, er zijn geen gebruikersgerelateerde updates nodig, omdat alle updates op de server gedaan worden.

  • Er zijn geen data limieten, want webapplicaties worden niet geïnstalleerd op de hardware van de gebruikers. De enige informatie die op de gebruikers hardware opgeslagen kan worden zijn cookies en cache bestanden.

  • Verhoogde beveiliging tegen hackers en illegale cracks: Het hacken van webapplicaties is veel gecompliceerder dan zelf-gehoste applicaties.

  • Kostenreductie voor zowel de eigenaar als de gebruiker: Een webapplicatie vereist weinig onderhoud en ondersteuning en heeft lage hardware benodigdheden van het gebruikers apparaat.

Klaar om aan de slag te gaan?
lock-2 Alle projecten zijn beschermd onder NDA
Budget
Wrong recaptcha. Please reload!
Wat volgt er nu?
  • Bespreek je idee onder NDA
  • We bekijken jouw concept en bieden een technisch haalbare oplossing
  • We maken een schatting van de kosten en tijdsduur voor het opleveren van het product
Not sure about your project details yet?

Als je nog niet zeker weet hoe je project eruit ziet, mail of bel ons dan zodat we samen jouw wensen kunnen bespreken.

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail ons op info@rminds.nl of boek een afspraak.