Header

Wij kunnen uw bedrijfsrendement verhogen

Wij zorgen voor meer leads, omzet en omzet.

Het is 10 jaar geleden sinds ons eerste succesverhaal. Resultaatgericht, creativiteit, inzet om te leveren en hard werken. Vastberadenheid voor resultaat is waar wij waarde aan hechten.  

Het bereiken van deze resultaten is een complex proces, dat uitgebreid onderzoek omvat van uw bedrijfsmodel, van de markt waarin u zich bevindt, en deze ondersteunt met een prachtige interface, klantgericht ontwerp, krachtig CMS om perfect aan uw behoeften te voldoen en de beveiliging van uw nieuwe weboplossing vereist. Alleen samen kan het leiden tot een online succes!

ONZE KERNWAARDEN
 • Concentreer u op de doelstellingen van uw bedrijf
 • Digitale Strategie
 • Advies en persoonlijke benadering
 • Volledige ondersteuning en onderhoud
 • Beveiliging gecertificeerd
 • Relaties op lange termijn
PRODUCTEN
 • Websites met Craft CMS
 • WordPress websites
 • E-commerce met Craft Commerce
 • Webapplicaties
 • Mobiele Apps
 • CRM en ERP systems
Digitaal agentschap voor mensen

Topdiensten waar we de beste in zijn

We leveren een breed scala aan diensten, maar we zijn de beste in deze 3 specialiteiten, die kunnen leiden tot een oplossing voor uw bedrijf
Services arrows
Website ontwikkeling
Meest populair
Website ontwikkeling

In 10 jaar ervaring hebben we meer dan 200 websites ontwikkeld met verschillende technologieën. We weten hoe we de efficiëntie van de online aanwezigheid van je bedrijf kunnen maximaliseren.

E-commerce / webwinkels
E-commerce / webwinkels

Het belangrijkste aspect van e-commerce is het creëren van e-commerceoplossingen die verkopen. Wij begrijpen hoe goed ontworpen e-commercewinkels zich vertalen in echte winsten voor onze klanten.

Digitalisering en automatisering
Digitalisering en automatisering

Automatisering en digitalisering gaan niet over onmiddellijk winst maken. Het gaat om kosten besparen. Procesautomatisering is een investering die zichzelf vrij snel terugbetaalt, door de overbodige kosten te verminderen die uw organisatie tegenkomt in de dagelijkse activiteiten.

Onze projecten

Rocket Minds implementaties: Websites, mobiele en webapplicaties, platformen, webshops en e-commerce oplossingen en natuurlijk prijswinnende ontwerpen.

Waarom onze klanten Rocket Minds leuk vinden.

Wij helpen hen vol vertrouwen de juiste beslissing te nemen.
Nummer één in de industrie

Meer dan 10 jaar in de branche. Onze ruime ervaring in het werken met verschillende soorten klanten uit alle mogelijke bedrijfstakken en de resultaten die we hen hebben geleverd, maken ons de meest geschikte digitale partner voor u.

 • 300+ projecten uitgevoerd
 • + 142% omzetstijging gemiddeld voor onze klanten
 • 10+ jaar in de branche
Bewezen efficiënt

Elke dag genieten onze klanten van het proces van werken met Rocket Minds en waarderen ze onze samenwerking. Een krachtig en naadloos proces.

4.9 /5
 • 270+ zakelijke verhalen begonnen met Rocket Minds
Eenvoudig, snel en flexibel proces

Ons communicatie- en ontwikkelingsproces zorgt voor een snelle en eenvoudige implementatie van de vereisten van onze klanten. We zijn er trots op dat we er altijd zijn voor onze klanten.

check-1
With
Rocket Minds
Een vaste partner. Verhoging van de verkoop en veilige digitale ervaring
Vastgelopen
door jezelf
Worstelen, belemmeringen en constante stress
Een sterk team achter

Het team van Rocket Minds bestaat uit ongeveer 20 specialisten op alle gebieden die nodig zijn voor een naadloze digitalisering: ontwerpers, bedrijfsanalisten en ontwikkelaars. Ons team is altijd in-house en de selectie van de teamleden is een complex proces gericht op kwaliteit en vaardigheden.

Een sterk team achter
 • 20+ Teamleden (Ontwikkeling, Ontwerp, Concept, Strategie, SEO, QA en Testen)
Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en wat is jouw missie? Wij kijken graag hoe jij (nog meer) online succes kunt behalen, en hoe wij je kunnen helpen dit te realiseren.

Ben je op zoek naar een creatief IT bedrijf in Leiden? Bij Rocket Minds kunnen we jou online brengen met een nieuwe website, altijd geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, search engine optimised (SEO) en klaar voor online promotie. Wij houden van een persoonlijke aanpak en streven naar maximale gebruiksvriendelijkheid door het optimaliseren van de gebruikersinterface (UI) en de gebruikerservaring (UX) van al onze producten.

We ontwikkelen ook digitale marketing strategieën, bieden consultancy audits en bestuderen of er bedrijfsprocessen geautomatiseerd kunnen worden. In onze ervaring besparen digitale optimalisaties van de dagelijkse processen zowel kosten als werk voor elke organisatie.

Dus, ben je op zoek naar een digitalisering van jouw organisatie? Neem contact op voor een gratis introductiegesprek om samen jouw project te bespreken en wij kunnen uitleggen hoe we van dienst kunnen zijn.

Onze klanten

Deze bedrijven, uit verschillende branches, gaven Rocket Minds het vertrouwen in de realisatie van hun digitale projecten.

nijmegen
ewa
gsk
forus
groningen
longfonds
ictu
vng
esse
deukes
Digitaal bureau in Leiden voor websites en webwinkels | Rocket Minds
Bedenken

We beginnen met een uitgebreide intake om zo een functioneel plan op te zetten. Dit plan vertalen we vervolgens naar wireframes en een grafisch ontwerp.

 • Doelgroep
 • Doel & doelstelling
 • Concept & wireframe
 • Beschrijving website functies
 • Grafisch ontwerp
 • Goedkeuring design
Digitaal bureau in Leiden voor websites en webwinkels | Rocket Minds
Bouwen

Nadat de structuur en de vormgeving duidelijk is gaan onze webbouwers het design implementeren in het CMS (Content Management Systeem)

 • Front-end ontwikkeling
 • Ontwikkeling functies
 • Snelheid optimalisatie
 • Testen
 • Goedkeuring
Digitaal bureau in Leiden voor websites en webwinkels | Rocket Minds
Beheren

Je krijgt uitleg over het CMS zodat je zelf de website kunt beheren en deze verder kunt uitbouwen. Daarnaast integreren we jouw website met Google analytics en Search Console.

 • Uitleg & handleiding CMS
 • Google Analytics integratie
 • Koppeling Google Console
 • Rapportage Dashboard

Awards

Web design en IT development awards.

Forus Platform
SBIR Research
Forus Platform

In opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), het Ministerie van Binnenlandse Zaken en de Provincie Groningen zijn twee Small Business Innovation Research (SBIR) projecten uitgevoerd.

lees meer
Kindpakket 2018 voor Gemeente Zuidhorn
Beste ICT-project bij de Overheid 2018
Kindpakket 2018 voor Gemeente Zuidhorn

Digitaal platform voor het "Kindpakket" voor de inwoners van het Westerkwartier (Zuidhorn op dat moment in 2018), geïmplementeerd samen met Forus Foundation om de toewijzing van de lokale overheidsfinanciering voor gezinnen met kinderen en een laag inkomen te vergemakkelijken. Vanwege de sociale impact en de digitalisering kreeg het project de titel "Het beste ICT-project voor de regering van het jaar" bij de Computable Awards.

Fred Stol en Bert Nederveen mochten samen met afdelingshoofd Erwin van der Maesen de Sombreff en Jamal Vleij, bestuurder van Stichting Forus, de prijs die hoort bij deze prestigieuze titel in ontvangst nemen tijdens het Computable Awards Gala in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Stol en Nederveen waren vanzelfsprekend trots op de uitverkiezing: “Dit is een erkenning en herkenning voor alles wat we doen om de dienstverlening voor onze inwoners elke dag een beetje beter te maken.”

lees meer
Forus
Winnars Dutch Blockchain Hackathon 2017. Reinventing Government
Forus

Van 10 t/m 12 februari 2017 nam het Rocket Minds team deel aan de Nederlandse Blockchain Hackathon 17, onder steun van de gemeente Zuidhorn en slaagde erin een concept te presenteren dat erkend was als de Winnaar van de track "Reinventing Government".

De sponsor van de track "Reinventing Government" was ICTU.

lees meer
Nicoleta Stati
Nominatie voor WOTD

Portfoliowebsite, ontworpen voor Nicoleta Stati - een kunstenares uit Moldavië, was door AWWWARDS genomineerd voor de prijs Website van de dag.

lees meer
Drag Racing Moldova
Best Design Nominatie - CSS Winner

Volledig digitaal platform voor beheer en organisatie van race-evenementen.

Ons doel was om een volledig geautomatiseerd platform te ontwikkelen dat de menselijke factor volledig zou verwijderen uit het pilootregistratie- en classificatieproces, het verzamelen van gegevens van sensoren, AI-analyse van de resultaten.

In 2016 wist ons platform zich staande te houden tijdens de testfase van het Moldovan Drag Racing Championship en was het een uniek product geworden in de race-industrie.

lees meer
Anatol Ghimpu - Catalogue
Special Kudos - Design

Website voor de presentatie van een boekencollectie - catalogus, met uitgebreide animatie en visuele effecten, kreeg de Special Kudos van AWWWARDS voor het ontwerp en de presentatie

lees meer

Laatste nieuws