Projects

Websites, landingspagina’s, webshops, galerijen en mobiele applicaties met prijswinnende webdesigns

Hayema Heerd

Located in the picturesque countryside of the province of Groningen, Hayema Heerd emphasizes the primordial and the pure, sparkle and cheerfulness, and seeks to inspire its guests who come for a (business) workshop, an accommodation or to celebrate a festivity.

LokaalGroningen

LocalGroningen.nl is een product met een regionaal verhaal, bedoeld om mensen de unieke verhalen van de minder bekende regio's in het noorden te laten ontdekken, door lokale en ambachtelijke bedrijven samen te brengen.

ESSE Academie

ESSE Academy en Academic Traditions zijn 2 merken, onder hetzelfde concept, als onderdeel van de schilderschool van Anatol Ghimpu. Deze 2 scholen zijn gevestigd op twee verschillende locaties, Moldavië en Nederland, en bieden fundamentele, professionele en academische schilder- en kunstcursussen aan.

Colors of Speed

The Art of Automotive Heritage, getoond als een selectie van de meest boeiende posters die gewone muren omtoveren tot iconische kunstwerken.

Troc Circle - Fintech

Een fintech startup, die een volledig geïntegreerde, universele verrekeningsoplossing biedt die al uw facturen stroomlijnt.

Forus Platform en Me App

Forus Platform is een online platform voor sociale projecten, dat veel gebruikt wordt voor gemeentelijke diensten en overheidssubsidies. Recente voorbeelden hiervan zijn het Kindpakket, Participatiepakket en Kerstpakketten die door verschillende lokale overheden in Nederland worden aangeboden.