Dit maakt zoekmachine adverteren natuurlijk extra aantrekkelijk, want jouw website bezoekers zullen open-minded zijn aangezien ze niet het gevoel hebben dat ze door een advertentie getriggerd zijn.

Met Google Ads, sta je meteen bovenaan in de zoeklijst, wat direct resulteert in meer website bezoekers. Je kunt je eigen zoektermen kiezen en wij kunnen je helpen om te zorgen dat je advertentie direct op Google staat zodra iemand jouw unieke zoektermen intypt. Daarbij heb je controle over welke regio’s je benadert, op welke apparaten je zichtbaar bent en je kunt zelfs op de leeftijd en het geslacht van je doelgroep filteren. Je betaalt alleen per keer dat er op jouw advertentie geklikt wordt en je kunt jouw maximale budget van dag tot dag aanpassen.

Zoekmachine Adverteren en Google Adwords | Rocket Minds

Technische SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

De technische optimalisatie is vaak een ondergeschoven kindje binnen SEO. Toch draagt het als geen ander bij aan de indexeerbaarheid en de vindbaarheid van jouw website in Google.

Technische SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

Een effectieve AdWords strategie

Als je Google AdWords optimaal wil gebruiken heb je een hoop tijd en kennis nodig. Heb je dit niet, of heb je geen zin om hier energie aan te besteden? Dan kunnen wij je helpen door jouw Google Ads op ons te nemen en een AdWords strategie te ontwikkelen die bij jouw behoeftes past. Met de juiste Google AdWords marketing kun je meer bezoekers naar je website trekken. We zullen jouw website grondig bespreken en bestuderen zodat we een gepersonaliseerde strategie kunnen ontwikkelen die past bij jouw wensen, doelen en budget. Bij Rocket Minds hebben we jaren ervaring op het gebied van online marketing en kunnen je als geen ander adviseren en ondersteunen met Google AdWords.

Op zoek naar online succes?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en wat is jullie missie?

We kijken graag hoe je (meer) online success kunt behalen en hoe kunnen helpen dit te realiseren.