Website Onderhoud - Jouw Website Altijd Optimaal

Met ons onderhoudspakket blijft je website altijd up-to-date en optimaal beveiligd!

Vraag onderhoud aan

Website onderhoud wordt vaak onderschat. Echter, de online wereld staat nooit stil, dus stilstaand onderhoud staat gelijk aan achteruitgang. Als je kijkt naar de ontwikkelingen in de (online) wereld van de afgelopen jaren, dan realiseer je al gauw de je website snel verouderd. Bovendien is een website nooit klaar; er zijn altijd onderdelen die verbeterd kunnen worden en de SEO van een website vereist constante activiteit. Om te compatibiliteitsproblemen of website downtime te voorkomen is het belangrijk dat het onderhoud van een website zorgvuldig gedaan wordt. Gelukkig helpen we je bij Rocket Minds graag om je website up-to-date te houden!

Onderhoud van een professionele website is complexer dan de meeste mensen denken. Technisch onderhoud van een website vereist meer dan verstand van HTML, want je hebt ook kennis nodig over web servers, DNS servers en hun onderhoud en optimalisatie, browser en server caching, beveiliging tegen hackers, database onderhoud en nog veel meer.

Bij Rocket Minds kunnen we jouw website onderhoud en alle plugin updates uit handen nemen en jouw website managen tot in de kleinste details. Je zult nooit voor verrassende kosten staan, want we zullen altijd van te voren aangeven hoe je website ervoor staat en wat er nodig is. Verder zullen we het simpel houden: wij bieden onderhoud aan voor een lage prijs en zorgen ervoor dat alles gerelateerd aan jouw website optimaal werkt.

Backups

Backups zijn essentieel tijdens een noodgeval. In onze service automatiseren wij het backup proces zodat deze op regelmatige intervallen worden gemaakt. Een volledige backup van al jouw bestanden en de MySql database wordt standaard dagelijks, wekelijks en maandelijks gemaakt.

Voordelen van onze service zijn:

  1. Dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse backup
  2. Backups worden door onze eigen server gemaakt en dus niet door een plugin die jouw website kan belasten
  3. Backups worden op verschillende locaties opgeslagen om optimale veiligheid te garanderen

Website updates

We zullen jouw website regelmatig checken op nieuwe updates. Door deze updates op een gecontroleerde manier uit te voeren zorgen we ervoor dat jouw website in de lucht blijft en dat je gebruikers- en bezoekersdata veilig blijft. Dit laatste is essentieel om aan de AVG privacywetgeving te voldoen.

Daarbij zullen we ook regelmatig checken of je website verbeterd kan worden. Bijvoorbeeld door onnodige plugins te verwijderen of door ze door betere plugins met dezelfde functionaliteit te vervangen.

Op zoek naar online succes?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en wat is jullie missie?

We kijken graag hoe je (meer) online success kunt behalen en hoe kunnen helpen dit te realiseren.

Hosting

Als je jouw website door ons laat hosten, regelen wij de technische kant en verzekeren we je van een optimaal lopende server die jouw online aanwezigheid garandeert. De server wordt 24 uur per dag en 7 dagen in de week gemonitord waardoor we problemen al op kunnen pakken voordat je überhaupt een probleem kunt ervaren.

Website onderhoud binnen 48 uur uitgevoerd

Als je ervoor kiest om je website te laten onderhouden door ons bij Rocket Minds, hoef je ons alleen maar te informeren over iedere verandering die je wil. Wij zullen deze vervolgens zo snel mogelijk implementeren (kleine veranderingen in de content vaak al binnen een paar uur). Voor dringende zaken kunnen we veranderingen zelfs per direct aanbrengen.

Zelfs als je website door een andere provider gehost wordt, of als jouw website is gemaakt door een andere IT bedrijf, dan kunnen wij alsnog het onderhoud voor jouw website op ons nemen!

De Rocket Minds website onderhoudspakketten

Wil je de onderhoud van jouw website uitbesteden? Dan kun je kiezen voor één van onze onderhoudspakket, welke we specifiek zullen instellen op jouw behoeftes. We bieden een backup service, server en technisch onderhoud en implementatie van nieuwe features op jouw website. Vul je gegevens in, kies zelf de onderhoudsonderdelen die je nodig hebt en wij regelen de rest. Zodra je jouw onderhoudspakket hebt aangeschaft weet je zeker dat jouw website altijd in top staat zal verkeren!

Combineer: Onderhoud en SEO

Vaak gaat een onderhoudspakket hand in hand met een SEO service om zo de beste resultaten te behalen. SEO heeft een technisch aspect wat dagelijks bijgehouden moet worden, wat gemakkelijk naast de dagelijkse technische controles van het onderhoudspakket gedaan kan worden. Aangezien wij op deze manier efficiënter te werk kunnen gaan bieden wij een korting als je kiest voor ons Onderhoud en SEO combinatiepakket.

Klaar om aan de slag te gaan?
lock-2 Alle projecten zijn beschermd onder NDA
Budget
Wrong recaptcha. Please reload!
Wat volgt er nu?
  • Bespreek je idee onder NDA
  • We bekijken jouw concept en bieden een technisch haalbare oplossing
  • We maken een schatting van de kosten en tijdsduur voor het opleveren van het product
Not sure about your project details yet?

Als je nog niet zeker weet hoe je project eruit ziet, mail of bel ons dan zodat we samen jouw wensen kunnen bespreken.

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail ons op info@rminds.nl of boek een afspraak.