De smartphone is zelfs de traditionele web-navigator – de computer – aan het vervangen. Dit is één van de voornaamste redenen om na te denken over de verschillende manieren dat je klanten kunt bereiken met een mobiel platform. Heb je een idee voor een mobiele app en wil je graag meer weten over de verschillende mogelijkheden? Bij Rocket Minds helpen we je graag verder!

Voordat je aan het maken van de app zelf begint te denken is het belangrijk om eerst goed te bedenken wat deze app voor jou moet doen. In sommige gevallen kan een mobiele applicatie een compleet bedrijf op zichzelf vertegenwoordigen, maar meestal verbetert een mobiele app voornamelijk de klantinteractie en de gebruiksvriendelijkheid van een bestaande organisatie.

In onze ervaring door de jaren heen hebben we ondervonden dat de ontwikkeling van hybride (web) mobiele applicaties – vergeleken met reguliere mobiele applicaties – niet alleen gemakkelijker is, maar uiteindelijk ook kosten bespaard. Omdat hybride apps op het internet worden ontwikkeld, zijn ze niet gebonden aan een specifiek besturingssysteem. Succesvolle applicatieontwikkelaars zoals Whatsapp, Facebook, Viber en Slack maken allemaal gebruik van een hybride app.