Tijdens het festival zullen er meer dan 40 werkgevers, inclusief bekende bedrijven zoals IBM, DUO, KPN en RDW, aanwezig zijn. Ook zullen er presentaties zijn van een aantal grote namen uit de (creatieve) IT-sector. Daarnaast zijn er gratis workshops, CV en portfolio checks en is er de mogelijkheid om een gratis professionele LinkedIn foto te laten maken.

Al met al zal dit het perfecte evenement zijn om geïnspireerd te raken en een gesprek aan te gaan met je succesvolle voorgangers in de ICT en Creative Technology sector. Ook is er de mogelijkheid om te zoeken naar banen en stages bij de aanwezige bedrijven en om hier direct op te solliciteren. Daarnaast is er de mogelijkheid om te leren over zelf ondernemen en over hoe je jouw merk succesvol op de markt kunt krijgen. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er 2 van de 5 teams die de grootste Dutch Blockchain Hackathon ooit gewonnen hebben aanwezig. Zij zullen hun succesformule waarmee ze effectief de problemen die ze tijdens de Hackathon tegenkwamen oplosten en tot een winnend eindproduct kwamen met de aanwezigen delen.

Netwerken

Om de interactie tussen alle aanwezige partijen te stimuleren en om waardevolle 1-op-1 contact mogelijk te maken, eindigt het festival met een netwerkborrel begeleidt door eten en muziek. Dus, als je komende woensdag tijd hebt, kom dan zeker langs om te profiteren van alles dat dit levendige festival te bieden heeft.