Concurreer online met een geavanceerde website voor jouw bedrijf

Heeft jouw bedrijf meer nodig dan een simpel online visitekaartje? Bij Rocket Minds heb je jouw eigen geavanceerde website met een professioneel webdesign op maat al in 1 maand online!

Ik wil een nieuwe website

Dus, wil jij eruit springen tussen je concurrentie? Neem je geen genoegen met een templatedesign? Dan is dit het meest voordelige websitepakket voor jou: Vanaf €1450, - heb je een professionele website compleet op maat ontworpen aan de hand van jouw merkidentiteit en huisstijl, geavanceerde functionaliteiten, een CMS naar keuze en richtlijnen voor je Zoekmachine Optimalisatie (SEO).

Op zoek naar online succes?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en wat is jullie missie?

We kijken graag hoe je (meer) online success kunt behalen en hoe kunnen helpen dit te realiseren.

Wij personaliseren geavanceerde webdesigns om jouw merkstrategie online te presenteren!

Bij Rocket Minds hoef je niet diep in je portemonnee te duiken om effectief online te concurreren. We bieden je 3 design revisierondes, zodat we je een webdesign kunnen garanderen dat compleet aan jouw wensen voldoet en dat bijdraagt aan jouw merkstrategie. Stock photos inclusief, natuurlijk, dus je hoeft ons alleen de content te geven en wij regelen de rest. Jouw website zal technisch geoptimaliseerd worden voor SEO en als content schrijven niet je ding is, dan kunnen we je daar ook bij helpen om te zorgen dat je een hoog conversiegehalte behaalt.

Waarom zou ik een webdesign op maat kiezen en niet gewoon een goedkope template?

Templates faciliteren snel en goedkoop web designen, maar dat is precies de uitstraling die je website zal hebben. Deze zal er ordinair uit zien, terwijl je met jouw webdesign ook indruk op je bezoekers kunt maken. Door te kiezen voor een webdesign op maat weet je zeker dat jouw website uniek is en dat deze de gevoelens stimuleert die jij wil. Het design zal overeenkomen met je huisstijl, waardoor je tevens jouw naamsbekendheid en herkenning zult vergroten.

Concurreer online met een geavanceerde website voor jouw bedrijf | RM
Vormgeving in jouw huisstijl

In onze website ontwikkeling zorgen we er altijd voor dat deze gemakkelijk in gebruik is. Jouw website kan worden opgeleverd met Joomla, Drupal of een CMS op maat. Daarbij integreren we jouw CMS met de juiste plug-ins zodat je jouw doelen kunt verwezenlijken en je gemakkelijk je eigen website kunt beheren.

Concurreer online met een geavanceerde website voor jouw bedrijf | RM
Makkelijk beheersysteem (CMS)

De meest voordelige optie op de lange termijn is om jouw website te laten maken met WordPress of een gepersonaliseerd CMS op maat.

Concurreer online met een geavanceerde website voor jouw bedrijf | RM
Modules & functionaliteiten

Bij het ontwerpen van een professionele website komt meer kijken dan de integratie van een CMS en het bouwen van een conversiegericht design. Om interactie (contact, verkopen, overtuigen) met bezoekers aan te gaan, kan de website geïntegreerd worden met een chat of ticket service, een betalingssysteem, of iedere andere module die bezoekers interactie faciliteert.

Concurreer online met een geavanceerde website voor jouw bedrijf | RM
SEO & vindbaarheid

Na de oplevering van de website ontvang je altijd aanvullende ondersteuning. Afhankelijk van het type website dat je laat maken, krijg je uitleg over het CMS, de koppelingen en de tools die gebruikt zijn en de integraties die jouw website ondersteunen.

Waarom heb ik een CMS voor mijn website nodig?

Met een CMS kun je gemakkelijk je eigen websitecontent beheren: van het toevoegen, editen en verwijderen van tekst en afbeeldingen tot het aanmaken van compleet nieuw webpagina’s, met een CMS kan het allemaal! Zowel het WordPress als ons eigen CMS op maat beheer je intuïtief en bieden je de vrijheid om met je webpage lay-outs te variëren. Perfect als je graag zelf de touwtjes in handen hebt of als je jouw website te allen tijde up-to-date wil houden.

Breid je website functionaliteit uit met modern modules

Ons geavanceerde websitepakket komt met 5 module integraties naar keuze. Dus, wil je een blog of nieuwspagina, video embedding, reviews, zoekfunctionaliteit en bestanden om te downloaden? Met dit pakket krijg je ze allemaal! En als je bedrijf of startup groeit en je website een upgrade nodig hebt, dan kun je altijd meer module integraties aanvragen en we kunnen zelfs jouw favoriete software van derden verbinden.

Rocket Minds CMS modules:

Login + Leden
Login + Leden
Google Analytics
Google Analytics
Recensies
Recensies
Labels en badges
Labels en badges
Meetalig
Meetalig
Fotoalbum
Fotoalbum
Video integratie
Video integratie
Productenoverzicht
Productenoverzicht
Menu en sitemap
Menu en sitemap
Zoekfunctie
Zoekfunctie
Blog en nieuws
Blog en nieuws
Bestanden beheer
Bestanden beheer
Klaar om aan de slag te gaan?
lock-2 Alle projecten zijn beschermd onder NDA
Budget
Wrong recaptcha. Please reload!
Wat volgt er nu?
  • Bespreek je idee onder NDA
  • We bekijken jouw concept en bieden een technisch haalbare oplossing
  • We maken een schatting van de kosten en tijdsduur voor het opleveren van het product
Not sure about your project details yet?

Als je nog niet zeker weet hoe je project eruit ziet, mail of bel ons dan zodat we samen jouw wensen kunnen bespreken.

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail ons op info@rminds.nl of boek een afspraak.