Online branding of “brand marketing” omvat alle promoties gericht op het positioneren van een merk op de markt. Door jouw branding aan verschillende online marketing activiteiten te verbinden kunnen we de marktpositie en betrouwbaarheid van jouw organisatie verbeteren. Hierin helpen we je met het vertellen wat jouw verhaal uniek maakt, zodat jouw merk een positieve reactie opwekt bij de doelgroep.

Marketing en branding

Als je het goed doet, is branding alles dat voor marketing komt. Branding omvat het verhaal van jou of jouw organisatie dat door de doelgroep ervaren wordt. Alleen wanneer jij goed weet wie je bent, kun je bepalen of jouw huidige marketing past bij wat je wil dat jouw merk uitstraalt. Daarbij wordt het aannemen van werknemers die bij je merk passen ook een stuk gemakkelijker als je duidelijk hebt wie je bent en waar je voor wil staan. Dus, branding geeft je de richtlijnen voor wat je in je marketing activiteiten wil vertellen, wat vervolgens helpt om de benodigde marketing content te bepalen en te creëren.

Jouw naamsbekendheid vergroten

Iedereen kent een paar sterke merken, denk maar aan Coca-Cola, Apple en Nike. Deze merken blijven hangen bij consumenten en verzekeren herkenbaarheid door bepaalde associaties naar voren te brengen. Storytelling en interactie met de doelgroep spelen een belangrijke rol in online branding. Door jouw verhaal over verschillende kanalen te verspreiden kun je de interactie met jouw doelgroep optimaliseren. Ingaan op trends en huidige evenementen (denk aan de jaarlijkse kerst reclame van Coca Cola) heeft ook een grote impact op branding. Echter, jouw verhaal op de juiste manier communiceren vereist een professionele aanpak. Wil je jouw merk vernieuwen door middel van online branding of heeft jouw organisatie een nieuwe identiteit die je op de kaart wil zetten? Rocket Minds helpt je graag. Wij helpen de toegevoegde waarde van jouw merk te benadrukken door te doen waar we goed in zijn: merken activeren!

Technische SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

De technische optimalisatie is vaak een ondergeschoven kindje binnen SEO. Toch draagt het als geen ander bij aan de indexeerbaarheid en de vindbaarheid van jouw website in Google.

Technische SEO (Zoekmachine Optimalisatie)
Gratis consultatie

Boek dan een introductiegesprek