Website analyse

We gaan eerst de huidige website analyseren om te kijken op welke webpagina’s bezoekers veel en weinig tijd besteden en naar welke webpagina’s wel of niet doorgeklikt wordt. Het kan zijn dat bezoekers bij de homepagina wel geïnteresseerd zijn maar dat ze bij de contactpagina toch afhaken. Het is belangrijk om je bezoekers als het ware aan de hand te nemen en ze stapsgewijs te overtuigen om tot een actie over te gaan: een product kopen, een offerte aanvragen, of simpelweg jouw content lezen.

Op basis van deze analyse gaan we samen een verbeteringsplan opstellen dat aansluit bij jouw wensen. Zo zorgen we ervoor dat jouw vernieuwde website niet alleen een nieuwe online uitstraling is, maar dat deze ook zal bijdragen aan jouw organisatiedoelen.

De nieuwe website is online: zijn we nu klaar?

Een gebruikelijke misperceptie is dat een website klaar is zodra deze online is. Door een website zo te behandelen zal deze nooit effectief zijn. Nadat je website online is, is het belangrijk dat mensen hem gemakkelijk vinden en dat ze graag de interactie ermee aangaan.

Net als we met je oude website gedaan hebben, kunnen we je helpen met de analyse van je nieuwe websiteverkeer en je helpen met de strategie voor je vernieuwde online presentie. Hierbij zullen we je helpen Misschien kan jouw website profiteren van content herstructureren, meer knoppen of misschien is het video-embedding dat het hem doet voor jouw doelgroep. Hierdoor kunnen we de Zoekmachine Optimalisatie (SEO) van je website verbeteren en het conversie gehalte van je websitebezoekers in gebruikers, klanten, cliënten of partners verhogen.

Technische SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

De technische optimalisatie is vaak een ondergeschoven kindje binnen SEO. Toch draagt het als geen ander bij aan de indexeerbaarheid en de vindbaarheid van jouw website in Google.

Technische SEO (Zoekmachine Optimalisatie)
Op zoek naar online succes?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en wat is jullie missie?

We kijken graag hoe je (meer) online success kunt behalen en hoe kunnen helpen dit te realiseren.

Gratis consultatie

Boek dan een introductiegesprek