Dus, heeft jouw bedrijf specifieke behoeftes? Heb je een zeer duidelijk idee over hoe jouw bedrijf er online uit moet zien? Of wil je graag effectief online concurreren, maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken? We kunnen precies ontwikkelen wat je wil dat wij voor je maken, of je kunt ons jouw organisatie laten analyseren zodat we suggesties kunnen aandragen voor de structuur, optimalisaties, en de (gebruikers)interactie van jouw nieuwe website.

Op zoek naar online succes?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en wat is jullie missie?

We kijken graag hoe je (meer) online success kunt behalen en hoe kunnen helpen dit te realiseren.

Positioneer jouw bedrijf online met een 100% maatwerk website | RMinds
Vormgeving in jouw huisstijl

In onze website ontwikkeling zorgen we er altijd voor dat deze gemakkelijk in gebruik is. Jouw website kan worden opgeleverd met Joomla, Drupal of een CMS op maat. Daarbij integreren we jouw CMS met de juiste plug-ins zodat je jouw doelen kunt verwezenlijken en je gemakkelijk je eigen website kunt beheren.

Positioneer jouw bedrijf online met een 100% maatwerk website | RMinds
Makkelijk beheersysteem (CMS)

De meest voordelige optie op de lange termijn is om jouw website te laten maken met WordPress of een gepersonaliseerd CMS op maat.

Positioneer jouw bedrijf online met een 100% maatwerk website | RMinds
Modules & functionaliteiten

Bij het ontwerpen van een professionele website komt meer kijken dan de integratie van een CMS en het bouwen van een conversiegericht design. Om interactie (contact, verkopen, overtuigen) met bezoekers aan te gaan, kan de website geïntegreerd worden met een chat of ticket service, een betalingssysteem, of iedere andere module die bezoekers interactie faciliteert.

Positioneer jouw bedrijf online met een 100% maatwerk website | RMinds
SEO & vindbaarheid

Na de oplevering van de website ontvang je altijd aanvullende ondersteuning. Afhankelijk van het type website dat je laat maken, krijg je uitleg over het CMS, de koppelingen en de tools die gebruikt zijn en de integraties die jouw website ondersteunen.

Wij analyseren jouw bedrijf om een design op maat voor jouw doelen te ontwerpen!

Bij Rocket Minds bieden we niet alleen informatieve websites, maar ook websites die je effectief kunt gebruiken voor marketing, het verzamelen van data of het analyseren en optimaliseren van jouw organisatieprocessen.

Tegen een voordelig uurtarief bieden wij oneindig design revisierondes voor zoveel webpagina’s als je nodig hebt. We leggen ook geen limieten op het aantal websitefunctionaliteiten, modules en widgets, en kunnen deze personaliseren waar dat nodig is. Daarbij integreren we ook API-connecties met andere systemen en kunnen we zelfs nieuwe systemen specifiek voor jouw organisatiebehoeftes maken.

We did websites for

Our projects

Overheid
Overheid

Implementatie van het FORUS Platform voor de gemeente Nijmegen. Met de Participatieregeling kunnen bewoners met een laag inkomen geld krijgen voor een cursus of activiteit.

Read on
Vastgoed
Vastgoed

Meer dan 5 jaar samenwerking bij implementatie van digitale webprojecten, in de vorm van een website, klantendashboard en integraties met interne software.

Read on
Kunst & Educatie
Kunst & Educatie

Online aanwezigheid van de kunstacademie ESSE, met integratie van betalingssystemen, persoonlijke kasten en beheerfuncties

Read on
Webwinkel
Webwinkel

Conversie-georiënteerde e-commerce oplossing, die zorgt voor traceerbaarheid van de 100% natuurlijke honingproducten tot aan de lokale bijenkorf aan de kant van de wereld waar het was geproduceerd.

Read on
E-Commerce
E-Commerce

Zelfvoorzienende webshop met integraties met voorraadbeheer, levering en betalingen, waardoor een volledig autonoom bedrijf mogelijk wordt

Read on
Toerisme / Corporate
Toerisme / Corporate

Volledige ondersteuning en beheer van de online aanwezigheid van de B2B georiënteerde afdeling van Business Booking.com

Read on

Waarom zou ik voor maatwerk kiezen als er voorgeprogrammeerde software bestaat?

Voorgeprogrammeerde software is makkelijk omdat het een “plug-en-play” functionaliteit heeft. Echter, deze software biedt misschien niet de functionaliteiten die jouw bedrijf nodig heeft. Misschien wil je een boekingssysteem voor jouw verschillende accommodaties of een afsprakenplanner die rekening houdt met verschillende tijden en werknemer specialisaties. Of misschien heb je een aparte websitesectie waarvoor gebruikers moeten registreren en inloggen nodig, zodat je bijvoorbeeld online cursussen of privacygevoelige content kunt weergeven.

Al deze dingen zijn mogelijk met voorgeprogrammeerde systemen zoals WordPress, maar hoe meer organisatiespecifieke factoren je hebt, hoe moeilijker en duurder dit zal worden. Dus, als je wil dat jouw website geoptimaliseerd is voor jouw organisatieprocessen, dan zal een one-size-fits-all systeem niet de juiste keuze voor jou zijn.

Breid jouw websitefunctionaliteit uit met gepersonaliseerde integraties

Reguliere modules en widgets doen werken misschien niet voor jouw bedrijf. Om deze reden personaliseren we zowel de designs als de ontwikkeling hiervan. Op deze manier weet je zeker dat jouw website modules en widgets optimaal functioneren zonder dat ze jouw webdesign aantasten. Als je bedrijf middels software van derden opereert, dan kunnen we jouw website integreren met de bijbehorende API-connecties. Daarnaast kunnen we ook compleet nieuwe softwaresystemen op maat ontwikkelen om jouw processen te automatiseren en je bedrijf te optimaliseren door alles in één systeem samen te brengen.

Login + Leden
Login + Leden
Google Analytics
Google Analytics
Recensies
Recensies
Labels en badges
Labels en badges
Meetalig
Meetalig
Fotoalbum
Fotoalbum
Video integratie
Video integratie
Productenoverzicht
Productenoverzicht
Menu en sitemap
Menu en sitemap
Zoekfunctie
Zoekfunctie
Blog en nieuws
Blog en nieuws
Bestanden beheer
Bestanden beheer
Gratis consultatie

Boek dan een introductiegesprek