Het feit dat je dit leest betekent dat je op onze website beland bent. Voor velen zal dat door een zoekmachine zoals Google zijn gekomen en dat hebben wij te danken aan de zoekmachine optimalisatie (SEO) van onze website. Hier werken we niet alleen hard aan voor onze eigen website, maar dit doen we ook met veel succes voor onze cliënten.

Inmiddels weten veel mensen wel een beetje hoe Google de zoekresultatenlijst bepaald, maar welke zoekwoorden zijn nou het beste om jouw SEO te verbeteren? Hoe krijg je nou daadwerkelijk meer bezoekers en dus extra leads of sales?

Google Ads zijn natuurlijk de kortste klap, want het feit blijft dat het verhogen van een Google ranking tijd kost. Toch is het uiteindelijk goedkoper om aan je website SEO te werken, want advertenties kosten elke keer geld wanneer iemand erop klikt. Bovendien is uit onderzoek gebleken dat advertentiebezoekers een lager conversiegehalte hebben dan “organische” bezoekers.

Wat is goedkoper: SEO of Google Ads? | Rocket Minds

Goede SEO vereist een persoonlijke aanpak

Zoekmachines zoals Google zijn zich ervan bewust dat iedereen bovenop de SEO-richtlijnen zit. Om ervoor te zorgen dat ze toch de juiste zoekresultaten laten zien straffen ze iedereen af die SEO niet juist gebruikt. Om deze reden kun je dus niet blindelings de SEO-regels volgen en succes verwachten.

Om deze reden personaliseren we altijd onze SEO-strategie naar jouw wensen en zorgen we ervoor dat deze past in de rest van jouw (online) marketingstrategie. Dus, wil je dat jouw website tussen de top zoekresultaten komt te staan? Neem dan contact op voor een gratis introductiegesprek zodat we de mogelijkheden voor jouw website kunnen bespreken.

Technische SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

De technische optimalisatie is vaak een ondergeschoven kindje binnen SEO. Toch draagt het als geen ander bij aan de indexeerbaarheid en de vindbaarheid van jouw website in Google.

Technische SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

Een effectieve AdWords strategie

Als je Google AdWords optimaal wil gebruiken heb je een hoop tijd en kennis nodig. Heb je dit niet, of heb je geen zin om hier energie aan te besteden? Dan kunnen wij je helpen door jouw Google Ads op ons te nemen en een AdWords strategie te ontwikkelen die bij jouw behoeftes past. Met de juiste Google AdWords marketing kun je meer bezoekers naar je website trekken. We zullen jouw website grondig bespreken en bestuderen zodat we een gepersonaliseerde strategie kunnen ontwikkelen die past bij jouw wensen, doelen en budget. Bij Rocket Minds hebben we jaren ervaring op het gebied van online marketing en kunnen je als geen ander adviseren en ondersteunen met Google AdWords.

Op zoek naar online succes?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en wat is jullie missie?

We kijken graag hoe je (meer) online success kunt behalen en hoe kunnen helpen dit te realiseren.