Geschreven door Merlijn Broersma 03 mei 2017

Content en foto's helpen je om jouw websitedoelen te behalen en jouw organisatie visie te communiceren. Daarbij kunnen ze ook je Google ranking (SEO) verbeteren, waardoor je jouw teksten altijd het beste door een copywriter kunt laten schrijven. Deze mensen helpen met het maken van unieke teksten, die helpen om jou website hoger in de zoekmachine te indexeren, wat uiteindelijk leidt tot meer bezoekers.

Je kunt je eigen copywriter inhuren, maar je kunt ook gebruik maken van de Rocket Minds copywriting service.

Voordat onze copywriter begint met het schrijven van de inhoud voor jouw website, zal deze een aantal vergaderingen inplannen om te begrijpen wat de ideologie van jouw bedrijf is en wat de bedrijfsdoelstellingen zijn. Alleen op deze manier kan hij ervoor zorgen dat jouw organisatie goed in woorden wordt uitgedrukt.

Onze copywriter kan ook een slogan of teksten voor ander promotiemateriaal voor je schrijve. Hierin kan hij (intern) met de marketing afdeling van jouw bedrijf samenwerken.

Belangrijk!

Goede kwaliteit design vereist goede kwaliteitsinhoud. Goede kwaliteit inhoud zal jouw Google Ranking verbeteren.

Content en Foto's: Waarom Zijn ze zo Belangrijk?
  • 1
    Huur een professionele fotograaf die foto’s maakt van jouw producten, kantoren, etc.
  • 2
    Koop licentie foto’s op bijvoorbeeld depositphotos.com of shutterstock.com

We raden je ten zeerste af om foto's te gebruiken die gemaakt zijn met je telefoon of een eenvoudige camera. De lage kwaliteit of slechte belichting kan namelijk het volledige nieuwe designconcept van jouw website beschadigen.

Content optimalisatie

Content optimalisatie is een belangrijk aspect van de SEO (Search Engine Optimization) van jouw website. Het is ook het langst durende aspect, want om relevant te blijven, moet je geoptimaliseerde content aan je website blijven toevoegen. Google controleert altijd de snelheid en andere technische aspecten van je website, maar voor Google - en je voor je bezoekers natuurlijk - is het ook belangrijk om interessante en relevante content op je website te vinden. Content omvat niet alleen tekst en titels, maar ook afbeeldingen en andere mediabestanden die allemaal een bepaalde beschrijving, zoekwoord frequentie, grote, etc. moeten hebben om geoptimaliseerd voor Google te zijn.

Meer lezen
Content optimalisatie