CRM en ERP op Maat voor jouw Organisatie

CRM (Customer Relations Management) en ERP (Enterprise Resource Planning) systemen zijn handige tools om organisatiedata te verwerken. Deze systemen bestaan uit geïntegreerde software programma’s die alle organisatieactiviteiten data bijhouden, analyseren en organiseren.

Dien een verzoek in

Meer dan alleen een opslag van contactgegevens, een CRM of ERP kan zo’n beetje alles bijhouden wat van belang is voor de ondernemingen van een organisatie: interactie en activiteiten logboeken, de diensten die de organisatie heeft verricht, officiële documenten zoals offertes en contracten, herinneringen, import en export goederen, voorraadbeheer, leveranciers, marketing tools en het systeem kan zelfs verbonden worden met de software waar een organisatie al gebruik van maakt.

Er zijn veel kant-en-klare systemen op de markt, maar bij Rocket Minds specialiseren we ons in gepersonaliseerde CRM en ERP systemen; systemen die net dat beetje extra bieden en jouw organisatie onderscheiden van de rest. Wij zorgen er voor dat deze system naadloos verbinden met alle tools en systemen waar jouw organisatie al gebruik van maakt.

Jouw CRM op maat

Jouw CRM op maat

CRM staat voor Customer Relationship Management. In een CRM-systeem worden alle klantgegevens opgeslagen en verwerkt. Het CRM-systeem organiseert en optimaliseert de relatie tussen de klant/cliënt en de organisatie waarin contactmomenten met centraal staan. Aangezien een CRM al deze informatie centraliseert hebben alle medewerkers overal direct toegang toe, of het nu gaat om het inzien van telefoongesprekken of inkomende mails, pop-ups bij verjaardagen, het benadrukken van verkoopkansen of het verzenden van afspraak herinneringen. Kort samengevat, een CRM-systeem versterkt potentiële en bestaande klantrelaties, maakt kansen zichtbaar, creëert efficiëntie binnen de organisatie en biedt overzicht in leads.

Jouw CRM op maat
Contacten

Beheer jouw contacten op één centrale plek door al jouw verschillende kanalen (website, abonnementsdiensten, klant accounts, etc.) te integreren in jouw eigen CRM op maat.

Sales

Verbeter jouw overzicht van je sales en je lopende projecten. Met een eigen CRM vergeet je nooit meer taken of aandachtspunten.

Leads

Registreer al je leads op één plek om samen met je team het sales proces op een efficiëntere manier te managen.

Heb ik een CRM en / of ERP nodig?

Natuurlijk kun je ook gewoon Microsoft Excel of een vergelijkbaar programma gebruiken om de informatiestromen van je organisatie bij te houden en te managen, maar hiermee kamp je altijd met veiligheidsrisico’s en problemen zoals het synchroniseren tussen werknemers en de afhankelijkheid van apparaten en updates. Dus, bewaar je nog steeds je klant- en cliëntgegevens in Excel? Of worden deze gegevens überhaupt niet opgeslagen, waardoor je een gebrek aan overzicht hebt en niet kunt inspringen op cross- en up-selling mogelijkheden?

Zou je graag je bedrijfsrelaties verbeteren en je omzet vergroten? Bij Rocket Minds bouwen we jouw gepersonaliseerde CRM of ERP compleet op maat.

Jouw ERP op maat

Jouw ERP op maat

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Een ERP-systeem verwerkt alle processen binnen een organisatie. Denk aan relaties, afspraken, klanten en/of cliënten, leads, offertes, facturen en planningen. Alle administratieve, financiële en logistieke bedrijfsprocessen komen hierbij samen in één managementsysteem. Het uiteindelijke doel van een ERP-systeem is om een duidelijk overzicht te creëren en zo kosten te besparen. Doordat een ERP-systeem modulair is opgebouwd, kan een organisatie het systeem zo inrichten dat het volledig aansluit op haar behoeftes. Het ERP-systeem analyseert de informatie van alle geïntegreerde software om zo de meest efficiënte manier van werken te bepalen. Op deze manier draagt een ERP bij aan de efficiëntie, flexibiliteit en het aanpassingsvermogen van een organisatie.

Jouw ERP op maat
Facturen

ERPs kunnen het maken van facturen automatiseren, uitgebreide en gedetailleerde overzichten genereren van je cliënt opbrengsten en je statistieken en inzicht geven in tijdsperspectieven.

Leveranciers

Beheer je uitgaven en je vaste abonnementen op één plek. Analyseer de waarde van al jouw leveranciers en overzie de bijbehorende kosten. Pas je organisatie aan op deze informatie en bespaar door te investeren in een alomvattend ERP-systeem.

Inventaris

Beheer je producten, diensten en inventaris samen met de bijbehorende statistieken en geschiedenis. Met een ERP-systeem heb je altijd een up-to-date overzicht zonder de gebruikelijke synchronisatieproblemen.

Workflow verbetering

Met een CRM of ERP kan een organisatie gemakkelijk leads bijhouden, follow-ups plannen, en projecten die stil staan pauzeren. Daarbij kunnen import/export bedrijven deze systemen gebruiken om hun voorraad te overzien en om ervoor te zorgen dat leveranciers op tijd gecontacteerd worden. Zo houd je altijd een doorlopend gesprek aan met je relaties en voorkom je dat deze lastig gevallen worden met verschillende contactpersonen of overbodige informatie. Bovendien maken CRMs of ERPs het gemakkelijker voor werknemers om elkaars projecten over te nemen (tijdens een zwangerschap, vakantie, of ziekte bijvoorbeeld) en voor nieuwe werknemers om hun werk te beginnen.

Voordelen van een CRM of ERP op maat

Aangezien CRMs en ERPs alles bijhouden wat er binnen een organisatie gebeurt, geven ze managers de perfecte tool om alle ondernemingen te overzien. Door het overzicht van de organisatie activiteiten te automatiseren, hoeven managers slechts het dashboard van hun CRM of ERP te bestuderen om de koers voor de organisatie te bepalen.

Vervolgens, kunnen managers hun CRM of ERP gebruiken om de werknemers specifieke projecten toe te wijzen, wat niet alleen een hoop bureaucratisch (papier)werk bespaart, maar ook onwetend dubbel werk en miscommunicatie (zowel intern als extern) voorkomt.

 • Beter klant en/of cliënt overzicht

 • Betere segmentatie mogelijkheden

 • Integraties met verschillende saleskanalen

 • Vloeiendere werkflow in je sales proces

 • Snellere communicatie met leads

 • Vergemakkelijkt het beheren van verschillende afdelingen

 • Gemakkelijke manier om je middelen te administreren

 • Oneindige integratie mogelijkheden: financiën, klantondersteuning, sales, technisch, middelen, voorraad, communicatie, etc.

 • Data analyse en rapportage

 • Verhoogt betrouwbaarheid en gemak van databeheer: neem al je data in eigen handen

Op zoek naar online succes?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en wat is jullie missie?

We kijken graag hoe je (meer) online success kunt behalen en hoe kunnen helpen dit te realiseren.

Integraties en APIs

Een belangrijk onderdeel van functionele CRMs en ERPs zijn de integraties met alle online bronnen waar je organisatie gebruik van maakt. Het platform zelf functioneert dan als een systeem dat data van al deze bronnen verzamelt (inclusief handmatig ingevulde data) en deze vervolgens analyseert en op een gestructureerde manier presenteert.

Om jouw bedrijfsprocessen te automatiseren kunnen we bij Rocket Minds jouw gepersonaliseerde CRM of ERP met elke online dienst verbinden die over een API beschikt. Bijvoorbeeld: Toggl, Everhour, Jira, Trello, Wunderlist, Github, vele andere sales en communicatiekanalen en financiën en cloud diensten. Behalve de benodigdheid van een API connectie zijn er geen limieten.

Opensource vs. CRM of ERP op maat

Opensource CRMs en ERPs, zoals as TeamLeader, ZohoCRM en Monday.com hebben hoop basisintegraties die zullen werken voor de meeste gevallen. Echter, deze CRMs kunnen niet geïntegreerd worden met interne software of software van derden die voor jouw organisatie gemaakt is. Ons eigen CRM van Rocket Minds, bijvoorbeeld, is geïntegreerd met de opslagsystemen waar alle bestanden per project staan, een programma dat de werknemers uren per project bijhoudt en de kalender, e-mail en financiën software die we gebruiken

CRM en ERP gecombineerd in een uniek systeem

Heb je bijvoorbeeld niet alleen gecentraliseerd klantgegevens, maar ook gecentraliseerde leverancier en werknemer gegevens nodig? Dat kunnen we doen. Zelfs een systeem dat een CRM en ERP combineert is mogelijk! Naast CRM- en ERP-systemen ontwikkelen we bij Rocket Minds ook planningssoftware, facturatiesoftware, klantenportalen, mobiele applicaties, urenregistratie modules, managementrapportage tools, en nog veel meer. Contact ons voor een gratis introductiegesprek om te bespreken hoe jouw organisatie kan profiteren van haar eigen gepersonaliseerde software. Wij zullen de mogelijkheden voor jouw organisatie bestuderen en uitleggen welke tools we kunnen integreren om een alomvattend systeem te ontwikkelen dat compleet is gemaakt voor jouw organisatiebehoeften.

Klaar om aan de slag te gaan?
lock-2 Alle projecten zijn beschermd onder NDA
Budget
Wrong recaptcha. Please reload!
Wat volgt er nu?
 • Bespreek je idee onder NDA
 • We bekijken jouw concept en bieden een technisch haalbare oplossing
 • We maken een schatting van de kosten en tijdsduur voor het opleveren van het product
Not sure about your project details yet?

Als je nog niet zeker weet hoe je project eruit ziet, mail of bel ons dan zodat we samen jouw wensen kunnen bespreken.

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail ons op info@rminds.nl of boek een afspraak.