Blog Marketing

Bloggen is een ideale methode om jouw doelgroep te bereiken, te binden en te transformeren in loyale klanten. Door een blog bij te houden kun je de kennis die jij of jouw organisatie bezit tentoonstellen.
Blog Marketing en strategie | Rocket Minds

Met een blog kun je dieper in onderwerpen duiken om zo de verschillende complexiteiten te belichten. Een goed geschreven blog stimuleert reacties, dus als je mensen toestaat om op je posts te reageren kun je makkelijk verbintenis creëren. Daarbij zijn mensen geneigd om een goed artikel te delen, via social media bijvoorbeeld, waarmee je jouw naamsbekendheid vergroot bij een groter publiek.

Bel mij terug

Bel ons op +31 (0)6 156 447 86, mail naar
info@rminds.nl of laat je gegevens achter zodat wij je kunnen terugbellen

De voordelen van Blog Marketing

- Gebruik van zoektermen die jouw zoekmachine zichtbaarheid verbeteren (SEO)

- Gemakkelijk te maken en aan te passen met CMS systemen

- Stimuleert interactie met je doelgroep

- Brengt kennis over jouw specialisaties aan de man

- Gemakkelijk te monitoren

- Vergroot jouw naamsbekendheid

Hoe kan Rocket Minds helpen met jouw blog marketing?

Bloggen is een onderdeel van een content marketing strategie. Wij zullen een strategisch blog plan opstellen dat aspecten zoals jouw producten en/of diensten, jouw doelgroep en jouw waardepropositie in acht neemt. Onze content marketers zullen met jou samenwerken om de onderwerpen te bepalen waarvan we zeker zijn dat ze bij jouw doelgroep passen. Ook zullen we onderzoeken welke momenten het meest strategisch zijn om jouw blogs te posten en zullen we jouw blogs via social media delen om het bereik te maximaliseren. Tot slot analyseren we welke blogs het goed doen, welke veel gedeeld worden, en welke reacties oproepen, en gebruiken deze informatie voor elk volgend blog artikel.

Technische SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

De technische optimalisatie is vaak een ondergeschoven kindje binnen SEO. Toch draagt het als geen ander bij aan de indexeerbaarheid en de vindbaarheid van jouw website in Google.

Blog Marketing en strategie | Rocket Minds
Op zoek naar online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?

We nemen graag met je door hoe je (nog meer) online succes kunt behalen en hoe wij je kunnen helpen om dat te realiseren.